- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.461
maşallah inşallah hepsi güzel güzel gelişicek :)Merhabalar, çarşamba transfer olacak 5.gunde.24 ocakta sonuç inşallah benimde.Bugun öğrendim 4.gun toplamada 15yumurtanin hepsi döllenmiş,hızla bölünüyorlar dedi.Benimde ilk denemem.herkese bol nasipler..
Maşallah 15 yumurta :)Merhabalar, çarşamba transfer olacak 5.gunde.24 ocakta sonuç inşallah benimde.Bugun öğrendim 4.gun toplamada 15yumurtanin hepsi döllenmiş,hızla bölünüyorlar dedi.Benimde ilk denemem.herkese bol nasipler..
Superrr bendd sabirsizlaniyorum...Kızlar bugün ben de başladım gonal f 225 uniteyle hayırlısı inşallahKalibimmm gerçekten bu iğne hiç ama hiç acitmiyormus iğne ama acıtmıyor ne tuhaf değil mi
GunaydinnnnnnGunaydinnnn anne adaylari
Yok canımm zor değildi ama opu sonrası agrım cok olmustu. Bugun daha iyiyim şükür.Geçmiş olsun
Hayırlı olsun
canım zor muydu ?
Bol bol yumos olsun
8-9 tane dediler canımm bugun ararlar insallah bilgi verirlerKaç yumurtan oldu cnm
Amin canım insallahhhHayırlı haberler alırız inşallah
Bebegim insallah sonu da bukadar guzel.olur.. keyfli musmutlu bi surec diliyorum sana.Günaydın bayanlar hepinize mutlu günler diliyorumiçimde sebebini anlamadığım bir mutluluk var acaba artık yolumu belirledigim için mi bilemiyorum ya da en baştan süreçte moralimi yüksek yatmalıyım dediğim için mi anlamadım ama hayırlısı
Geçen salı oldu benim toplamaYok canımm zor değildi ama opu sonrası agrım cok olmustu. Bugun daha iyiyim şükür.
Amin camımm insallah.
Senin ne zaman opu?
8-9 tane dediler canımm bugun ararlar insallah bilgi verirler
aa belli oldu mu canim opu tarihin? Bende yarin gidicem yumurtalarin durumuna bakacak dr sanirim ya yarin yada cuma gunu bi bilgi verir opu hakkinda. Senin kac yumurtan oldu?bnmde pazartesi opum var hayırlısıyla..
15 -16 filan gözüküyor geçen tüp bebektede 16 yumurta toplanmıştı 10 tane döllenmişti hemen hemen aynı olacak gibi.aa belli oldu mu canim opu tarihin? Bende yarin gidicem yumurtalarin durumuna bakacak dr sanirim ya yarin yada cuma gunu bi bilgi verir opu hakkinda. Senin kac yumurtan oldu?
sana mesaj atmıştım görmedin sanırım opuyu15 -16 filan gözüküyor geçen tüp bebektede 16 yumurta toplanmıştı 10 tane döllenmişti hemen hemen aynı olacak gibi.
Amh ölçütürebilirsiniz doktorda bnce bir muane olun aslında 6 denemeyi yakın zmnlardamı yaptınızSlm daha önce tüp bebek yaptiriyordum fakat 6 deneme sonunda vaz geçtim adet kanama çok düzenli fakat geçen ay bi gitti gidiş o gidiş 26 gün geçti hala bişey yok 5 gün gectiginde evde test yaptım negatif fakat hala gelen yok 42 yaşındayım acaba menepoz mu diyorum ama böyle bi defada bi belirti vermeden giderim sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?