• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar kontrol oldum
Bir daha çarşamba günü kontrole haftaya
Sonra transfer inşallah
Jel verdi doktor ilaçla
İsimlerini yazarım birazdan
:halay:

Merhaba arkadaşlar bende 2014 yılında 2 aşılama 1 de tüp bebek denedim negatif sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat ile tüpüm alındı diğer tüpüm zaten işlev görmüyordu rahimimde yarım şimdi tek şansım tüp bebek yaptırmak. tedaviye başladım bu ay soranüs tüp bebek merkezinde bursada 6 ocakta gittim adetli değildim daha adet geciktirici ve vitamin verdi sonra 12 ocakta çağırdı göbekten iğne verdi yumurta gelişmesine faydalı olması içinmiş bugün itibariyle adet geciktiriciyi bıraktırdı şimdi 23 ocakta tekrar gidicem ozamana kadar adette olucam muhtemelen lütfen banada dua edin 33 yaşındayım 10 yıllık evliyim artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum.

Regl olucakmışım gibi vajinamda ağrı oluyo bugün daha yoğun yarın testim var nasıl bi arada kalmak bu tırsmıyo değilim hani bi yandan heyecan
:silah:

Merhaba arkadaşlar bende 2014 yılında 2 aşılama 1 de tüp bebek denedim negatif sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat ile tüpüm alındı diğer tüpüm zaten işlev görmüyordu rahimimde yarım şimdi tek şansım tüp bebek yaptırmak. tedaviye başladım bu ay soranüs tüp bebek merkezinde bursada 6 ocakta gittim adetli değildim daha adet geciktirici ve vitamin verdi sonra 12 ocakta çağırdı göbekten iğne verdi yumurta gelişmesine faydalı olması içinmiş bugün itibariyle adet geciktiriciyi bıraktırdı şimdi 23 ocakta tekrar gidicem ozamana kadar adette olucam muhtemelen lütfen banada dua edin 33 yaşındayım 10 yıllık evliyim artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum.
inşallah olucak canım ;)

Allah'ım nasip etsin inşallah

Regl olucakmışım gibi vajinamda ağrı oluyo bugün daha yoğun yarın testim var nasıl bi arada kalmak bu tırsmıyo değilim hani bi yandan heyecan
:silah:
Bende birazdan sonucu almaya gidicem benim de ağrım var bugün adet günüm saten umudum yok hiç ama üzülmüyorum Allah'ım hayırlısını nasip edecek çünkü.

Bende birazdan sonucu almaya gidicem benim de ağrım var bugün adet günüm saten umudum yok hiç ama üzülmüyorum Allah'ım hayırlısını nasip edecek çünkü.
Aynen hayırlısı inşallah güzel sonuç çıkar cnm
Benim adetime var brz daha ztn bu ilaclarla adet olmuyorum ben
Belirti mi boş bişey mi aklımı kurcalaması var işte bi buçuk gün daha sıkıcam dişimi evde teste cesaret edemedim

Aynen hayırlısı inşallah güzel sonuç çıkar cnm
Benim adetime var brz daha ztn bu ilaclarla adet olmuyorum ben
Belirti mi boş bişey mi aklımı kurcalaması var işte bi buçuk gün daha sıkıcam dişimi evde teste cesaret edemedim
Bencede yapma evde test hep hayal kırıklığı

bnde kargoyla gebelik testi almıştım bugün geldi tek tek eczaneden para dayanmıyor. artık transfer sonrası 9. günlerde başlarım kullanmaya .

Kizlarrrrr
Nasilsiniz?
Ben bugun yeni bir okula tayin oldum orasiyla gorusmeye gittim iyi sicak kanli insanlar. Onceki okulda biraz rahatsizliklarim vardi. Insallah bu okulda yeni bir sayfa acilir onume. Yeni bi yasam beni bekliyordur tabi ki dilegim bebekli olmak ama her sey kismet uzerimize duseni yapiyoruz bakalim Allah kismet edecek mi?
Cok huzurluyum...
Evi toplayip kahve yapip icicem evimde...
Gelin birlikte icelim :KK50:

Back