• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

merhaba hazeleyes benımde bu sefer 112,5 ıle basladık az yumurtam olmus ama dr.um onemlı olan kalıtesı dedı. bakalım senın neden az ılaçla başlamıstın??
Bana ilkinde rezervin iyi yumurta sıkıntısı yok dedi.az kaliteli yumurta amacımız.ama 5 tane olgun yumurta çıktı.baya az yani.bu sefer protokolu değiştirelim dedi.

Bana ilkinde rezervin iyi yumurta sıkıntısı yok dedi.az kaliteli yumurta amacımız.ama 5 tane olgun yumurta çıktı.baya az yani.bu sefer protokolu değiştirelim dedi.
bana da ılkınde fazla vermıslerdı ama bu ılaçlar yumurta olusturmuyorlarmıs olan yumurtaları gelıştırıyorlarmıs. o yuzden var olan yumurta sayım zaten 5miş benım bu sefer oncekınde 12ydı. bakalım hayırlısı olsun

Hayırlı olsun.Ben de bugün gonal f 225 doz ve yanında merional 75 ile başladım.iğneler acımıyor da ben hep o havasını alma dozu ayarlama kısmında strese giriyorum yanlış bişey yapıcam eksik olcak falan diye:/
benim de dozum böyleydi
ilaç dışarı gitmesin biraz hava kalması sıkıntı olmaz cnm ..
hem 200 olmamasından iyidir benim ilk gün öyleydi 3-4. gün fln artırdı allahtan..ara değerler daha ince hesap istiyo doğrru mu acaba olmuştum :))

bana da ılkınde fazla vermıslerdı ama bu ılaçlar yumurta olusturmuyorlarmıs olan yumurtaları gelıştırıyorlarmıs. o yuzden var olan yumurta sayım zaten 5miş benım bu sefer oncekınde 12ydı. bakalım hayırlısı olsun
benim ilkinde ultrasonda 9-10 görünüyo dedi.nitekim 9 toplandı ama 5i olgun çıktı belki bu sefer daha çok ilaçla görünen hepsi olgun olur.vardır bir bildikleri.Bir de ilk tedavide ilk gün doktorum seminerdeydi ildışında başka doktor başlatmıştı tedaviyi

Ay Evet canım ya çok tuhaf senin yazdıklarını aklıma getirdim hep canım Allah razı olsun senden :-) umarım tüm iğneler böyledir :-)
yaşadıklarımızın bi işe yaraması bile mutlu ediyor tatlım :)) ztn göbek çevresine yani yanlara ve alta yapabileceğin için ben bi gün sağa bi gün sola ya da birini sağa diğerini sola yapıyodum bazen .. snrları alta gerek bile kalmıyo ztn

benim de dozum böyleydi
hem 200 olmamasından iyidir benim ilk gün öyleydi 3-4. gün fln artırdı allahtan..ara değerler daha ince hesap istiyo doğrru mu acaba olmuştum :))
Hava kalmasın derken bana hiç havasından falan bahsetmediler canım ben havasını da almadım nasıl yapılıyor o ilacı çekmeden boş enjektoru itip çekiyorum o mu acaba:(

yaşadıklarımızın bi işe yaraması bile mutlu ediyor tatlım :)) ztn göbek çevresine yani yanlara ve alta yapabileceğin için ben bi gün sağa bi gün sola ya da birini sağa diğerini sola yapıyodum bazen .. snrları alta gerek bile kalmıyo ztn
Senin dediklerini dikkate alacağım canım bu dediğini uygulayacağım bi sağdan bir soldan:-)

benim de dozum böyleydi
Gonal f e alıştım da merinol zor.başta uzun iğneyi takıyon su ile tozu birleştirdikten sonra kısa ucu takıyosun o ara bi tedirgin oluyorum.

sana çok mu verdiler kuzum öyle dayanılmaz olmuyo yani günde bir progestan yerine 5 göbek iğnesi tercih ederdim valla :)))
Onunda benim gibi günde 3 4 iğnesi var bende öyleydim bide humatrop die iğne vurundum bende oda o biraz zorladı

Senin dediklerini dikkate alacağım canım bu dediğini uygulayacağım bi sağdan bir soldan:-)
bi de alkolü mendil oluyo içinde bi ilacın ..ondan da verirler belki ilerde..hani o mendili uygularsan alkol ıslaklığı varken değil de bi kaç saniye bekleyip kuruyunca yap iğneni yoksa ucunu hissediyosun bi ;)) yine yapııyo da korku gelmesin bi daha

Gonal f e alıştım da merinol zor.başta uzun iğneyi takıyon su ile tozu birleştirdikten sonra kısa ucu takıyosun o ara bi tedirgin oluyorum.
bi de alkolü mendil oluyo içinde bi ilacın ..ondan da verirler belki ilerde..hani o mendili uygularsan alkol ıslaklığı varken değil de bi kaç saniye bekleyip kuruyunca yap iğneni yoksa ucunu hissediyosun bi :KK66:) yine yapııyo da korku gelmesin bi daha
Ben bu gonal ile korkumu yenmistim ama erken davranmisim anlaşılan eyvahlar olsun :-)

sana çok mu verdiler kuzum öyle dayanılmaz olmuyo yani günde bir progestan yerine 5 göbek iğnesi tercih ederdim valla :)))
hiç öyle deme yanması ayrı oluyor acıması ayrı oluyor halada devam ediyorum 23.25 de yine var :)

Back