- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #2.481
Son transfer 1 yıl önceydiAmh ölçütürebilirsiniz doktorda bnce bir muane olun aslında 6 denemeyi yakın zmnlardamı yaptınız
inşallah olucak canımMerhaba arkadaşlar bende 2014 yılında 2 aşılama 1 de tüp bebek denedim negatif sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat ile tüpüm alındı diğer tüpüm zaten işlev görmüyordu rahimimde yarım şimdi tek şansım tüp bebek yaptırmak. tedaviye başladım bu ay soranüs tüp bebek merkezinde bursada 6 ocakta gittim adetli değildim daha adet geciktirici ve vitamin verdi sonra 12 ocakta çağırdı göbekten iğne verdi yumurta gelişmesine faydalı olması içinmiş bugün itibariyle adet geciktiriciyi bıraktırdı şimdi 23 ocakta tekrar gidicem ozamana kadar adette olucam muhtemelen lütfen banada dua edin 33 yaşındayım 10 yıllık evliyim artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum.
sizin transfermi oldu test günümüRegl olucakmışım gibi vajinamda ağrı oluyo bugün daha yoğun yarın testim var nasıl bi arada kalmak bu tırsmıyo değilim hani bi yandan heyecan
Allah'ım nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende 2014 yılında 2 aşılama 1 de tüp bebek denedim negatif sonrasında dış gebelik geçirdim ameliyat ile tüpüm alındı diğer tüpüm zaten işlev görmüyordu rahimimde yarım şimdi tek şansım tüp bebek yaptırmak. tedaviye başladım bu ay soranüs tüp bebek merkezinde bursada 6 ocakta gittim adetli değildim daha adet geciktirici ve vitamin verdi sonra 12 ocakta çağırdı göbekten iğne verdi yumurta gelişmesine faydalı olması içinmiş bugün itibariyle adet geciktiriciyi bıraktırdı şimdi 23 ocakta tekrar gidicem ozamana kadar adette olucam muhtemelen lütfen banada dua edin 33 yaşındayım 10 yıllık evliyim artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum.
Bende birazdan sonucu almaya gidicem benim de ağrım var bugün adet günüm saten umudum yok hiç ama üzülmüyorum Allah'ım hayırlısını nasip edecek çünkü.Regl olucakmışım gibi vajinamda ağrı oluyo bugün daha yoğun yarın testim var nasıl bi arada kalmak bu tırsmıyo değilim hani bi yandan heyecan
Bende birazdan sonucu almaya gidicem benim de ağrım var bugün adet günüm saten umudum yok hiç ama üzülmüyorum Allah'ım hayırlısını nasip edecek çünkü.
İnşallah canımay inşallahhh çok güzel haberlerle gelirsin bizede yaz mutlaka allahım yüzünü güldürsün inşallah
Aynen hayırlısı inşallah güzel sonuç çıkar cnmBende birazdan sonucu almaya gidicem benim de ağrım var bugün adet günüm saten umudum yok hiç ama üzülmüyorum Allah'ım hayırlısını nasip edecek çünkü.
Bencede yapma evde test hep hayal kırıklığıAynen hayırlısı inşallah güzel sonuç çıkar cnm
Benim adetime var brz daha ztn bu ilaclarla adet olmuyorum ben
Belirti mi boş bişey mi aklımı kurcalaması var işte bi buçuk gün daha sıkıcam dişimi evde teste cesaret edemedim
Yarın transfer sonrası 8. gün kan testi yaptırıcamsizin transfermi oldu test günümü
varsa ve cıkmazsa boşa üzüyo aynen ztn korkuyo insan, bu sefer hiç bulaşmadımBencede yapma evde test hep hayal kırıklığı
anladım bnce muhakkak bir doktora görünün . hayırlısı olması dileğiyle.Son transfer 1 yıl önceydi
:) İnşallah çıksın da bende yapicam:)varsa ve cıkmazsa boşa üzüyo aynen ztn korkuyo insan, bu sefer hiç bulaşmadım
Ama değerim güzel cıkarsa alıcam netten bi 30 tane kafama estikçe yapıcam ahdım var :)
Allah hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallahbnde kargoyla gebelik testi almıştım bugün geldi tek tek eczaneden para dayanmıyor. artık transfer sonrası 9. günlerde başlarım kullanmaya .
saol canım inşallah isteyen herkese nasip olsunAllah hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?