• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhabalar, çarşamba transfer olacak 5.gunde.24 ocakta sonuç inşallah benimde.Bugun öğrendim 4.gun toplamada 15yumurtanin hepsi döllenmiş,hızla bölünüyorlar dedi.Benimde ilk denemem.herkese bol nasipler..
maşallah inşallah hepsi güzel güzel gelişicek :)

Günaydın bayanlar hepinize mutlu günler diliyorum:-) içimde sebebini anlamadığım bir mutluluk var acaba artık yolumu belirledigim için mi bilemiyorum ya da en baştan süreçte moralimi yüksek yatmalıyım dediğim için mi anlamadım ama hayırlısı :-)
Bebegim insallah sonu da bukadar guzel.olur.. keyfli musmutlu bi surec diliyorum sana.

aa belli oldu mu canim opu tarihin? Bende yarin gidicem yumurtalarin durumuna bakacak dr sanirim ya yarin yada cuma gunu bi bilgi verir opu hakkinda. Senin kac yumurtan oldu?
15 -16 filan gözüküyor geçen tüp bebektede 16 yumurta toplanmıştı 10 tane döllenmişti hemen hemen aynı olacak gibi.

Slm daha önce tüp bebek yaptiriyordum fakat 6 deneme sonunda vaz geçtim adet kanama çok düzenli fakat geçen ay bi gitti gidiş o gidiş 26 gün geçti hala bişey yok 5 gün gectiginde evde test yaptım negatif fakat hala gelen yok 42 yaşındayım acaba menepoz mu diyorum ama böyle bi defada bi belirti vermeden giderim sizce...

Slm daha önce tüp bebek yaptiriyordum fakat 6 deneme sonunda vaz geçtim adet kanama çok düzenli fakat geçen ay bi gitti gidiş o gidiş 26 gün geçti hala bişey yok 5 gün gectiginde evde test yaptım negatif fakat hala gelen yok 42 yaşındayım acaba menepoz mu diyorum ama böyle bi defada bi belirti vermeden giderim sizce...
Amh ölçütürebilirsiniz doktorda bnce bir muane olun aslında 6 denemeyi yakın zmnlardamı yaptınız

Ben de dün dr a gittim bursa Acıbadem mümin bey e reçetemi aldım iğnelerime dün akşam başladım 2.tüp bebek denemem ilki 3 ay önceydi ve negatif sonuçlandı. Sonra rahim perde ameliyatı oldum şimdi ikinci denemeye başladım cuma kontrolum var inşallah pozitif sonuçlanır hayırlısı olsun

Back