- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.501
Amin canım inşallah inşallah hepimizin yüzü güler canımBebegim insallah sonu da bukadar guzel.olur.. keyfli musmutlu bi surec diliyorum sana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah inşallah hepimizin yüzü güler canımBebegim insallah sonu da bukadar guzel.olur.. keyfli musmutlu bi surec diliyorum sana.
Ayy hadi hayırlısı canım inşallah kalbinin güzelliği kadar güzel bir bebiş bekliyordur seni inşallahYarın transfer sonrası 8. gün kan testi yaptırıcam
Yaa ne güzel hissettiriyosun cnm inşallah :)))))Ayy hadi hayırlısı canım inşallah kalbinin güzelliği kadar güzel bir bebiş bekliyordur seni inşallah
Merhabamerhaba arkadaşlar bende sizdenim:):):)
Merhaba
hoşgeldinnnnn
hangi aşama kuzum iş görüşmesi gibi olucak ama bize kendini anlat
Merhaba canim Hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar bende sizdenim:):):)
caBende birazdan sonucu almaya gidicem benim de ağrım var bugün adet günüm saten umudum yok hiç ama üzülmüyorum Allah'ım hayırlısını nasip edecek çünkü.
allah sanada nasip eder inşallah. ilk denemenmiydi .Aldım canım malesef negatif Allah'ım sizlere nasip etsin inşallah...
ilk denemeler çoğu kişide tutmuyor bunu bnde anlamıyorum. bnmde ilk denemem negatifdi 4. gün embriyosuydu. iki üç dört denemede başarı oluyor sanki. inşallah hayırlısıyla bir dahaki denemede nasip olur inş.Evet canım ilk ti benim
bu arada bnde sizin gibi medikal park ama istanbuldayım bnİnşallah canım ne diyelim hayırlısı olsun
Hastane diil onlar ticarethane .bu arada bnde sizin gibi medikal park ama istanbuldayım bn
Saglik olsun canim uzulme sikma canini. Herseyin hayirlisi. Hersey allahtan. Umudunu yitirme sakin.Aldım canım malesef negatif Allah'ım sizlere nasip etsin inşallah...
Amin cnm Allah yardim etsn bnmdr ilk denemem esimin sperminde sorun var snnki gibi ozel yaptriyrm bende ama maddi manevi zorlukla tabi sadece hastane 7 bin ilaclar haric tabi bunun tahlili filmi sunu bunu hepsi haric Allah yardom.etsn hepimize cok zor ins. Ilkinde sonuc alirim Allahin izniyleBenim çok şükür gücüm var yine yaptirabilirim ya yaptiramayanlar.kimin umrunda ki biz bebek sahibi olmak istiyoruz herseyimiz i buna adiyoruz onlar parayı alsın yeter gerisi önemli diil onlar. İçin Allah'ım iyi Dr lar çıkarsın karşımıza