• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayirlisi olsn cnm ne diyimimki. Kac yasindasn sorun neydi sizin cok oZl deilse birde hangi merkezdesn

26 canım esimde sıkıntı sperm sayısı düşük aslında Dr normal yolla olur dedi ama biz beklemek istemedik bı an önce anne olmak istedim ama olmadı Elazığ medikal park da yaptırdım Dr Orhan ozdiller.

Benim çok şükür gücüm var yine yaptirabilirim ya yaptiramayanlar.kimin umrunda ki biz bebek sahibi olmak istiyoruz herseyimiz i buna adiyoruz onlar parayı alsın yeter gerisi önemli diil onlar. İçin Allah'ım iyi Dr lar çıkarsın karşımıza

A
Benim çok şükür gücüm var yine yaptirabilirim ya yaptiramayanlar.kimin umrunda ki biz bebek sahibi olmak istiyoruz herseyimiz i buna adiyoruz onlar parayı alsın yeter gerisi önemli diil onlar. İçin Allah'ım iyi Dr lar çıkarsın karşımıza
Amin cnm Allah yardim etsn bnmdr ilk denemem esimin sperminde sorun var snnki gibi ozel yaptriyrm bende ama maddi manevi zorlukla tabi sadece hastane 7 bin ilaclar haric tabi bunun tahlili filmi sunu bunu hepsi haric Allah yardom.etsn hepimize cok zor ins. Ilkinde sonuc alirim Allahin izniyle

Back