• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben bu gonal ile korkumu yenmistim ama erken davranmisim anlaşılan eyvahlar olsun :-)
aynı iğne ucu oluyo hep sadece ıslak cilde yapıp canın yanmasın korkun tekrarlamasın diye dedim ben tatlım öyle bi alışıcaksın ki ooo ikinci tedavimde bacaktan da yaptım ben en başta bunu söyleseler nasıl yani derdim :KK31:

aynı iğne ucu oluyo hep sadece ıslak cilde yapıp canın yanmasın korkun tekrarlamasın diye dedim ben tatlım öyle bi alışıcaksın ki ooo ikinci tedavimde bacaktan da yaptım ben en başta bunu söyleseler nasıl yani derdim :KK31:
He anladım canım tedaviye başlamadan salaklastim ben galiba anlamıyorum bazı şeyleri :-) :-)

Progestan yağlı olan iğne mi canım zor mu o
onu hemşire yapıyo cnm normal kalçadan yapılıyo tutunma için
onu yaptığında sonradan alkolle kolonyağı ile fln masaj yapmak gerekiyo yağlı evet o yüzden sertlik yapabiliyo kalçada o da acıyo yatarken fln ..oralara geliriz ztn onun çok yavaş fln yapılması gerekiyo bilen hemşireye yaptırın derler

onu hemşire yapıyo cnm normal kalçadan yapılıyo tutunma için
onu yaptığında sonradan alkolle kolonyağı ile fln masaj yapmak gerekiyo yağlı evet o yüzden sertlik yapabiliyo kalçada o da acıyo yatarken fln ..oralara geliriz ztn onun çok yavaş fln yapılması gerekiyo bilen hemşireye yaptırın derler
Yaaa onu da göbekten yapsalar olmuyor mu acaba:(

Hava kalmasın derken bana hiç havasından falan bahsetmediler canım ben havasını da almadım nasıl yapılıyor o ilacı çekmeden boş enjektoru itip çekiyorum o mu acaba:KK43:
aynen boş enjektörü sonuna kadar itip çekiyosun tatlım
biri hava kalıyo gibi bişey yazmştı o yüzden yazdım

Selam bayanlar bugün kontrole gittim bugün kontrole gittim çarşamba atlatma iğnesi cuma sabah ta yumurta toplama işlemi olacak inşallah
Ilk denemek bu hem sevinçliyim hem korkuyorum biraz endişeli ve heyecanlıyım
Korkudan doktoruma kac yumurtam var diye soramadim ya az derse diye sadece ne durumdayiz diyebildim gayet iyi yumurtalar buyutor dedi
Ne yapmam gerek dikkat etmem yada uygulamam bisey varmibilmiyorum tecrübeli bayanlardan yardım bklyrm

Bende bugun opu oldum canım
Bol su iç kendini fazla yorma
Hayırlı olsun canım
Selam bayanlar bugün kontrole gittim bugün kontrole gittim çarşamba atlatma iğnesi cuma sabah ta yumurta toplama işlemi olacak inşallah
Korkudan doktoruma kac yumurtam var diye soramadim ya az derse diye sadece ne durumdayiz diyebildim gayet iyi yumurtalar buyutor dedi
Ne yapmam gerek dikkat etmem yada uygulamam bisey varmibilmiyorum tecrübeli bayanlardan yardım bklyrm
a

Embriyololar arayacak hergün bilgi verecek toplandıktan sonra

hiç öyle deme yanması ayrı oluyor acıması ayrı oluyor halada devam ediyorum 23.25 de yine var :)
biticek hepsi kolay şeyler yapmıyoruz
benbu yüzden diyorum ya tedaviye başladığımız andan itibaren anneyiz diye :)

Back