- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.441
Ayy inşallah canımAynen inş eğer senide 5. Günü başlatırsa nerdeyse aynı zmaanlarda transferimiz olur seninle
beraber anne olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah canımAynen inş eğer senide 5. Günü başlatırsa nerdeyse aynı zmaanlarda transferimiz olur seninle
Kaç embrio dondurdun ? Kaçıncı günde yarın sor tekmi çift mi olacak transferin
Hayır içmedimSağol canım ya. Evet benim de oyle ya. Sen ilaç kullandın mi agrı kesici olarak
aynı iğne ucu oluyo hep sadece ıslak cilde yapıp canın yanmasın korkun tekrarlamasın diye dedim ben tatlım öyle bi alışıcaksın ki ooo ikinci tedavimde bacaktan da yaptım ben en başta bunu söyleseler nasıl yani derdimBen bu gonal ile korkumu yenmistim ama erken davranmisim anlaşılan eyvahlar olsun
Ayy inş ard arda güzel haberler verelim ne güzel olur yarın haber verAyy inşallah canım
beraber anne olalım
He anladım canım tedaviye başlamadan salaklastim ben galiba anlamıyorum bazı şeyleriaynı iğne ucu oluyo hep sadece ıslak cilde yapıp canın yanmasın korkun tekrarlamasın diye dedim ben tatlım öyle bi alışıcaksın ki ooo ikinci tedavimde bacaktan da yaptım ben en başta bunu söyleseler nasıl yani derdim
onu hemşire yapıyo cnm normal kalçadan yapılıyo tutunma içinProgestan yağlı olan iğne mi canım zor mu o
İnşallah canımAyy inş ard arda güzel haberler verelim ne güzel olur yarın haber ver
Yaaa onu da göbekten yapsalar olmuyor mu acabaonu hemşire yapıyo cnm normal kalçadan yapılıyo tutunma için
onu yaptığında sonradan alkolle kolonyağı ile fln masaj yapmak gerekiyo yağlı evet o yüzden sertlik yapabiliyo kalçada o da acıyo yatarken fln ..oralara geliriz ztn onun çok yavaş fln yapılması gerekiyo bilen hemşireye yaptırın derler
aynen boş enjektörü sonuna kadar itip çekiyosun tatlımHava kalmasın derken bana hiç havasından falan bahsetmediler canım ben havasını da almadım nasıl yapılıyor o ilacı çekmeden boş enjektoru itip çekiyorum o mu acaba
Çok sağ ol canım benim iyi ki varsınaynen boş enjektörü sonuna kadar itip çekiyosun tatlım
biri hava kalıyo gibi bişey yazmştı o yüzden yazdım
aSelam bayanlar bugün kontrole gittim bugün kontrole gittim çarşamba atlatma iğnesi cuma sabah ta yumurta toplama işlemi olacak inşallah
Ilk denemek bu hem sevinçliyim hem korkuyorum biraz endişeli ve heyecanlıyım
Korkudan doktoruma kac yumurtam var diye soramadim ya az derse diye sadece ne durumdayiz diyebildim gayet iyi yumurtalar buyutor dedi
Ne yapmam gerek dikkat etmem yada uygulamam bisey varmibilmiyorum tecrübeli bayanlardan yardım bklyrm
Geçmiş olsunBende bugun opu oldum canım
Bol su iç kendini fazla yorma
Hayırlı olsun canım
a
Selam bayanlar bugün kontrole gittim bugün kontrole gittim çarşamba atlatma iğnesi cuma sabah ta yumurta toplama işlemi olacak inşallah
Ilk denemek bu hem sevinçliyim hem korkuyorum biraz endişeli ve heyecanlıyım
Korkudan doktoruma kac yumurtam var diye soramadim ya az derse diye sadece ne durumdayiz diyebildim gayet iyi yumurtalar buyutor dedi
Ne yapmam gerek dikkat etmem yada uygulamam bisey varmibilmiyorum tecrübeli bayanlardan yardım bklyrm
Bende bugun opu oldum canım
Hayırlı olsun canım
a
Hayırlı haberler alırız inşallahBende bugun opu oldum canım
Hayırlı olsun canım
a
biticek hepsi kolay şeyler yapmıyoruzhiç öyle deme yanması ayrı oluyor acıması ayrı oluyor halada devam ediyorum 23.25 de yine var :)
benim doktor olmuyo dedi yaaYaaa onu da göbekten yapsalar olmuyor mu acaba