Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin benim bugun yumurta toplama islemim oldu iyi gecti insallah

Hayırlı olsun inşallah bakalım. Benimde degerim düşmüş aradı doktorum. Büyük ihtimalle pazar günü alacak beni artık. Çok yumurtam var çok doktorum sıkı bi kahvaltı yapmam lazım sana gelirken diyo çok yorulacaz diyo :):)

sagol cnm insallah guzel gecsinde varsin dr yorulsun hakkinda hayirlisi olsun

Malesef henüz toplama olmadı e2 degerim 9000 e fırladı. Cuma çatlatma iğnesi olacak pazar günü olur büyük ihtimalle opu .sen ne yaptın oldu mu transfer ne durumda embriyoların
E 2 ne oluyor ya hayırlısı olsun benimkilerin kalitesi düşmüş biri biraz daha iyi eğer yarına kalırlarsa transfer olacak

Merhaba bende bugun 3. Ignelerimi oldum cumartesi tekrar kontrolum var bisey sorucam siZ de bi sabah bi aksammi oluyosunuz igneleri yoksa ikisini de ayni saattemi oluyorsunuz

Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin benim bugun yumurta toplama islemim oldu iyi gecti insallah

Hayırlı olsun inşallah bakalım. Benimde degerim düşmüş aradı doktorum. Büyük ihtimalle pazar günü alacak beni artık. Çok yumurtam var çok doktorum sıkı bi kahvaltı yapmam lazım sana gelirken diyo çok yorulacaz diyo :):
Merhaba bende bugun 3. Ignelerimi oldum cumartesi tekrar kontrolum var bisey sorucam siZ de bi sabah bi aksammi oluyosunuz igneleri yoksa ikisini de ayni saattemi oluyorsunuz

Akşamları vurunuyorum ben hep akşam vurundum

E 2 ne oluyor ya hayırlısı olsun benimkilerin kalitesi düşmüş biri biraz daha iyi eğer yarına kalırlarsa transfer olacak

Yumurta folikülleri çok fazla oldugunu gösteriyormuş bu deger yükselince rahim çok yoruluyor. Transfer yapamıyorlar ölüm riski ine giriyor karnım su topluyor. Vücuttaki bütün suyu çekiyor.

Yumurta folikülleri çok fazla oldugunu gösteriyormuş bu deger yükselince rahim çok yoruluyor. Transfer yapamıyorlar ölüm riski ine giriyor karnım su topluyor. Vücuttaki bütün suyu çekiyor.
Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun transfer günü 41 yasin okut istersen.

Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun transfer günü 41 yasin okut istersen.

İnşallah bakalım 1 haftadır hergün kan veriyorum bıktım vallahi. Yarına çatlatma olacak heralde artık. Sen cuma vurup pazar mı toplanmıştı canım

İnşallah bakalım 1 haftadır hergün kan veriyorum bıktım vallahi. Yarına çatlatma olacak heralde artık. Sen cuma vurup pazar mı toplanmıştı canım
Evet aynen cuma vurup pazar günü toplandı o kan verme zaten insanı yıpratıyor

merhaba arkadaşlar bende antalyadan yarın toplama yapılacak ama transfer bır ay sonra

Sonunda çatlama işlemi yapıyorum bugün tam 8 buçukta sabahta 8 buçukta alacak cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…