Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin benim bugun yumurta toplama islemim oldu iyi gecti insallah
sagol cnm insallah guzel gecsinde varsin dr yorulsun hakkinda hayirlisi olsunHayırlı olsun inşallah bakalım. Benimde degerim düşmüş aradı doktorum. Büyük ihtimalle pazar günü alacak beni artık. Çok yumurtam var çok doktorum sıkı bi kahvaltı yapmam lazım sana gelirken diyo çok yorulacaz diyo :):)
E 2 ne oluyor ya hayırlısı olsun benimkilerin kalitesi düşmüş biri biraz daha iyi eğer yarına kalırlarsa transfer olacakMalesef henüz toplama olmadı e2 degerim 9000 e fırladı. Cuma çatlatma iğnesi olacak pazar günü olur büyük ihtimalle opu .sen ne yaptın oldu mu transfer ne durumda embriyoların
Hangi iğneleri kullanıyorsun ben akşam gonal f yaptımMerhaba bende bugun 3. Ignelerimi oldum cumartesi tekrar kontrolum var bisey sorucam siZ de bi sabah bi aksammi oluyosunuz igneleri yoksa ikisini de ayni saattemi oluyorsunuz
Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin benim bugun yumurta toplama islemim oldu iyi gecti insallah
Merhaba bende bugun 3. Ignelerimi oldum cumartesi tekrar kontrolum var bisey sorucam siZ de bi sabah bi aksammi oluyosunuz igneleri yoksa ikisini de ayni saattemi oluyorsunuz
E 2 ne oluyor ya hayırlısı olsun benimkilerin kalitesi düşmüş biri biraz daha iyi eğer yarına kalırlarsa transfer olacak
Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun transfer günü 41 yasin okut istersen.Yumurta folikülleri çok fazla oldugunu gösteriyormuş bu deger yükselince rahim çok yoruluyor. Transfer yapamıyorlar ölüm riski ine giriyor karnım su topluyor. Vücuttaki bütün suyu çekiyor.
Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun transfer günü 41 yasin okut istersen.
Evet aynen cuma vurup pazar günü toplandı o kan verme zaten insanı yıpratıyorİnşallah bakalım 1 haftadır hergün kan veriyorum bıktım vallahi. Yarına çatlatma olacak heralde artık. Sen cuma vurup pazar mı toplanmıştı canım
Evet aynen cuma vurup pazar günü toplandı o kan verme zaten insanı yıpratıyor
Korkacak bişey yok canım hafif bir anestezi anlamıyorsun bile rahat olYumurta toplamadan korkuyorum hic anestezi almadimm napicaz
Hayırlısı olsun inşallah güzel güzel tutunsunlarCumartesi toplanıyor canım benimde hayırlısıyla bugün lucrin yapcam cumartesi opu
Yumurta toplamadan korkuyorum hic anestezi almadimm napicaz
Hayırlısı olsun inşallah güzel güzel tutunsunlar
Insallah canim su isleri hayirlisiyla bi atlatsakKorkacak bişey yok canım hafif bir anestezi anlamıyorsun bile rahat ol
İnşallahInsallah canim su isleri hayirlisiyla bi atlatsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?