• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Allahım dualarımızı kabul eder kucaklarimizi doldurur inşallah arkadaşlar. Benimde ilk tüp bebek denemem cumartesi günü transfer oldu, sabırsızlıkla 15 şubat i bekliyorum
allah yuzumuzu guldursun sabirsizlikla bekliyorum bende.kendime cok sıkınti yapiyom bazen sizde kafaya takiyomusunuz

Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda

Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık bana fikir verir misiniz? sperm sayısının az olması sebebiyle tüp bebek tedavisi olduk.1. deneme bahçeci cem çelik negatif sonuç.sebep olarak dna hasarı yüksek çıktı.tedavi oldu eşim düştü.2.deneme aynı klinik ve doktor. 13 yumurtadan döllenen 3 tane embriyolar 5.güne gidemedkleri iiin tedavi iptal.raporkullandığımız için bu bahçeci umut kliniğini tercih etmiştik.sizce 3.denemeyi de raporlu olarak burda devam mı etmeliyim.yoksa yenibir merkezde raporsuz.memorial var aklımda

Merhaba bence değiştirin kliniği başka yerde deneyin. Bide eşiniz ürologa göründü mü hiç

Merhaba bence değiştirin kliniği başka yerde deneyin. Bide eşiniz ürologa göründü mü hiç
İlk denemeden sonra varikosel ameliyatı oldu eşim.2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım ama gelişmedi 6. haftada kaldı.7-8 ay tedavi gördü eşim.en son hasar %3 yani normal çıkınca tedaviye başladık.yalnız 2.denemede yumurtalar kalitesiz dendi 13 taneden 5 olgun 3 döllenen:/ ilk tedavide de 9dan 5i olgun 4ü döllendi 5.güne 1 orta kalite kaldı .o da negatif.yani sperm sorunu diye çıktık yola ama yumurtalar da çok parlak değilmiş

İlk denemeden sonra varikosel ameliyatı oldu eşim.2 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım ama gelişmedi 6. haftada kaldı.7-8 ay tedavi gördü eşim.en son hasar %3 yani normal çıkınca tedaviye başladık.yalnız 2.denemede yumurtalar kalitesiz dendi 13 taneden 5 olgun 3 döllenen:/ ilk tedavide de 9dan 5i olgun 4ü döllendi 5.güne 1 orta kalite kaldı .o da negatif.yani sperm sorunu diye çıktık yola ama yumurtalar da çok parlak değilmiş

Bizde de normal sınırlarda çıktı DNA hasarı ilaç verdi doktorumuz 3 ay sonra test verdik düzeldi. Bide eşim sigara kullanıyordu 1 yıl önce bıraktı onun daha çok faydası oldu. İlaç dozunuzu yüksek vermiştir yumurta kalitesi düşmüştür benim ilke öyle olmuştu

Bizde de normal sınırlarda çıktı DNA hasarı ilaç verdi doktorumuz 3 ay sonra test verdik düzeldi. Bide eşim sigara kullanıyordu 1 yıl önce bıraktı onun daha çok faydası oldu. İlaç dozunuzu yüksek vermiştir yumurta kalitesi düşmüştür benim ilke öyle olmuştu
ilk tedavide ilac dozu düşüktü.ilk 5 gün 150 gonal f sonra 225. yumurta sayısı az gelince bu sefer protokolü değiştirelim dedi.225 gonal f ve merional 75lik kullandım 8 gün.11.gün toplama oldum.bu sefer çok kısa gibi geldi süreç baştan savma gibi hissettim açıkçası:/

allah yuzumuzu guldursun sabirsizlikla bekliyorum bende.kendime cok sıkınti yapiyom bazen sizde kafaya takiyomusunuz
Hayırlısı olsun inşallah canim. Evet takmıyorum desemde takıyorum. Benim doktorum hamile olduğuna kendini inandır ki olumlu olsun sonuç dedi hamileymişim gibi konuşuyorum bebegimle

ilk tedavide ilac dozu düşüktü.ilk 5 gün 150 gonal f sonra 225. yumurta sayısı az gelince bu sefer protokolü değiştirelim dedi.225 gonal f ve merional 75lik kullandım 8 gün.11.gün toplama oldum.bu sefer çok kısa gibi geldi süreç baştan savma gibi hissettim açıkçası:/
Benimde bu 3. Tedavim aynı dediğin gibi kısa oldu cnm dozlarda aynı .daha iyimiş senin 13 tane çıkmış.5 döllenmiş bende 4 yum çıktı ve 1 i döllendi .transfer oldum yinede ...allahım bizede büyüktür inşlh

Mutlaka doktoru ve kliniği değiştirin çok önemli bunlar.

Benimde bu 3. Tedavim aynı dediğin gibi kısa oldu cnm dozlarda aynı .daha iyimiş senin 13 tane çıkmış.5 döllenmiş bende 4 yum çıktı ve 1 i döllendi .transfer oldum yinede ...allahım bizede büyüktür inşlh
canım 5i değil 3ü döllendi.ama 5. güne beklettiler hiç biri kalmayınca transfer iptal.senin kaçıncı gün transfer oldu.bir de hangi merkezde oldun.inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır...

canım 5i değil 3ü döllendi.ama 5. güne beklettiler hiç biri kalmayınca transfer iptal.senin kaçıncı gün transfer oldu.bir de hangi merkezde oldun.inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır...

Kısa tutulduğu zaman yumurta kalitesi çok düşük oluyor. Bi an ilaç yükleniyor kalitesiz yumurtalar oluşuyor benimde ilk tedavim de olan bu. Şimdi yeniden başladım uzun tuttu ve normal düzeyde gelişim sağladı doktorum

Sagol canim Izmir de Smryna Art Tüp bebek merkezi
bende urfyaptirdim
Arkadaşlar 2018 Ocak Şubat ayı tüp bebek deneyimlerimiz için bekliyorum.
arkadaslar icimde mutluluk heyecan korku sıkınti tum duygulari birarada yasiyorum. bacaklarim titriyo yaa.sizce normalmi bacaklarimin titremesi bide bacaklarimin damarlari atiyo

Bende polikistik over oldugum için bi an da ilaç yüklendi kalitesiz yumurtalar oldu. Döllendi ama devam etmedi o yüzden .1 yumurta bir spermle hamile kalan var sıkma canını ikiside devam ediyor degil mi
Canım nasıl geçti yumurta toplaman

merhaba arkadaşlar,
2018 yılında tüp bebek yaptıracaklar arasında en çok denemesi olan benim sanırım. 7 kere denedim, 5 tanesi transfere gitti, sonuç negatif. hiç bir şekilde tutunma olmadı. şimdi yaptırsam diyorum ama bu soruna değinen doktor yok, hep aynı laga lugalar. Tıp çaresiz kaldı sanırım:(
Ankara için önerebileceğiniz bir yer var mı? (Novaart, Recai Babuşçu ve Bahçeli hariç) Şu anda tedavisi devam edenlere bol şanslar diliyorum. benimki gibi hep aynı işlemler neticesinde aynı sonuç ile karşılaşmıyorsanız hamile kalma olasılığı yüksek bence. Hepinize kolay gelsin....
hep umutlu ve mutlu olun:)

merhaba arkadaşlar,
2018 yılında tüp bebek yaptıracaklar arasında en çok denemesi olan benim sanırım. 7 kere denedim, 5 tanesi transfere gitti, sonuç negatif. hiç bir şekilde tutunma olmadı. şimdi yaptırsam diyorum ama bu soruna değinen doktor yok, hep aynı laga lugalar. Tıp çaresiz kaldı sanırım:KK43:
Ankara için önerebileceğiniz bir yer var mı? (Novaart, Recai Babuşçu ve Bahçeli hariç) Şu anda tedavisi devam edenlere bol şanslar diliyorum. benimki gibi hep aynı işlemler neticesinde aynı sonuç ile karşılaşmıyorsanız hamile kalma olasılığı yüksek bence. Hepinize kolay gelsin....
hep umutlu ve mutlu olun:)

Merhaba probleminiz nedir ki bu kadar denediniz

Merhaba probleminiz nedir ki bu kadar denediniz
Pek bir şey bulamadılar aslında, Sperm DNA hasarı çıktı ama TESE ile çözüme kavuştu, sonuçta. bendeki sorun hiç hamile kalamamış olmam bunun ile ilgili bir şey söylemiyorlar. hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç elde etmeyi bekliyorlar, anlamadım ki:(
Bu arada Pazar günü için sana bol şans diliyorum. Umarım herşey yolunda gider.

Pek bir şey bulamadılar aslında, Sperm DNA hasarı çıktı ama TESE ile çözüme kavuştu, sonuçta. bendeki sorun hiç hamile kalamamış olmam bunun ile ilgili bir şey söylemiyorlar. hep aynı şeyleri yapıp farklı sonuç elde etmeyi bekliyorlar, anlamadım ki:KK43:
Bu arada Pazar günü için sana bol şans diliyorum. Umarım herşey yolunda gider.

Gözden kaçırılan bişey mutlaka vardır farklı yollar deneyin. Bende 2 buçuk senedir tedavi görüyorum her seferinde başka doktor denedim ve her seferinde bazı problemler çıktı. Şimdi ki doktoruma çok güveniyorum çok titiz çalışıyor . Yapmak için yapmıyor işini severek yapıyor. Sizde böyle birini bulun t avsiye ediyorum. Eger bu tedavim olumsuz olsa bile doktorum elinden geleni yaptıgı için asla kötüleyemem

Merhaba kizlar oncelikle rabbim hepimizin yardimcisi olsun rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin benim bugun yumurta toplama islemim oldu iyi gecti insallah

Back