İyi iyi hayırlı olur inşallahSonunda çatlama işlemi yapıyorum bugün tam 8 buçukta sabahta 8 buçukta alacak cumartesi günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi iyi hayırlı olur inşallahSonunda çatlama işlemi yapıyorum bugün tam 8 buçukta sabahta 8 buçukta alacak cumartesi günü
Bugün oldu ama en kalitelisi 5 miş benimkilerin kalitesi birisi 3 birisi 4 hayırlısı diyorumİnşallah hayırlısıyla bakalım sizin transfer belli oldu mu
Bugün oldu ama en kalitelisi 5 miş benimkilerin kalitesi birisi 3 birisi 4 hayırlısı diyorum
4.günKaçıncı gün transferi oldu seninki.
İnşallah canım hepimizin sonucu güzel olsun süreç.çok yorucu çalışıyor musun senHayırlısı olsun inşallah senden güzel haberler alırızda moral olursun hepimize.
İnşallah canım hepimizin sonucu güzel olsun süreç.çok yorucu çalışıyor musun sen
Umarım her şey yolunda gider canım. Kolay gelsin. kaç yumurta görüyorlardı ultrasonda?Cumartesi toplanıyor canım benimde hayırlısıyla bugün lucrin yapcam cumartesi opu
Umarım her şey yolunda gider canım. Kolay gelsin. kaç yumurta görüyorlardı ultrasonda?
Merhaba kizlar kizlar benim pazartesi transferim var yumurta toplama islemim carsamba gunu yapildi
İstanbul da medipol mega hastanesi cnm hic birsey duymuyorsun uyuyup uyanmam tam yarim saat surdu ve hicbirsey duymadimhangi hastane bide yumurta toplama isleminde bisey duydunmu
İstanbul da medipol mega hastanesi cnm hic birsey duymuyorsun uyuyup uyanmam tam yarim saat surdu ve hicbirsey duymadim
Simdilik bi sikinti yok dr yumurta toplanirken soyledi 5 gunu beklicez dedi 3 veya 4 gun tranferden yana degilmis 5 gunu beklicez artik iyi yada kotu bilmiyorum doktoruma guveniyorumDöllenmeler ne durumda pazartesi olduguna göre 5. Gün süper
Simdilik bi sikinti yok dr yumurta toplanirken soyledi 5 gunu beklicez dedi 3 veya 4 gun tranferden yana degilmis 5 gunu beklicez artik iyi yada kotu bilmiyorum doktoruma guveniyorum
Ooo çok iyi o zaman embriyonların iyi durumdaMerhaba kizlar kizlar benim pazartesi transferim var yumurta toplama islemim carsamba gunu yapildi
Suanlik iyi durumdalar mis yarin cok onemli dedi bekliyoruz dr kotu emriyoyu koymanin anlami yok illaki 5 gun diyorOoo çok iyi o zaman embriyonların iyi durumda
Hayırlısı olsun hakkımızdaSuanlik iyi durumdalar mis yarin cok onemli dedi bekliyoruz dr kotu emriyoyu koymanin anlami yok illaki 5 gun diyor
Amin cnm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahHayırlısı olsun hakkımızda