Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Aynen 3. Gün embriyosuna 12 gün 5. Güne 10 gün deniyor. Canım transferden sonra neler yaptın bugün ilk gün sayılır neler yapayım
3 gün hiçbir iş yapmadim yattim. Daha sonra hamileymişim gibi davrandim herkes olmayabilir kaptirma kendini desede ona o zaman üzülürüm simdiden umutsuzluk istemiyorum dedim. Hareketlerime falan dikkat ettim agir temizlik iş yapmadim.bebegimle konustum dua ettim hep. Iyi guzel günler düşün bebeginle ilgili demisti doktorum rahatti içim pozitif düşündüm pozitif oldu sonucumuzda. Inşallah Allahım çabalarımızın mükâfatini verir bize. Hepimiz için dua ediyorum her gece Rabbim annelik duygusunu tatdirsin bizede

Dün yattım bugünde yatıyorum bakalım yarında yatarım artık konuşuyorum oralardaysa çünkü bendeler Allahım inşallah saglıklı SIHHATLI tutunsunlar darısı bana burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin

İnşallah tutunur ablacim bende iki hafta sonra inşallah Sperm bulunursa transfer olucak Allah ugraslarimizi boşa cikarmasin inşallah ben özelde yaptırcam bende ikiz istiyorum ama koyarlarmi bilmiyorum yaşım 26 inşallah Sperm çıkar bakalım bitanesinede razıyım

Canım amin inşallah cok sag ol. Ümidini hiç kaybetme. Benim tedavi gördüğüm hastanede eşinde sperm sorunu olan birine de transfer ettiler. Eşini ameliyat edip sperm bulana kadar uğraşmışlar bayağı kesmişler ama sonunda bulmuşlar. Hatta döllendi de. Döllenme olmayan arkadaşlar cok oldu ama onunki döllenmişti. O yüzden bu yolda ümitsizlige yer yok. Allah yardımcimiz olsun. Birbirimize dua edelim...

Canım amin inşallah cok sag ol. Ümidini hiç kaybetme. Benim tedavi gördüğüm hastanedeeşinde sperm sorunu olan birine de transferettiler. Eşini ameliyat edip sperm bulana kadar uğraşmışlar bayağı kesmişler ama sonunda bulmuşlar. Hatta döllendi de. Döllenme olmayan arkadaşlar cok oldu ama onunkidöllenmişti. O yüzden bu yolda ümitsizlige yer yok. Allah yardımcimiz olsun. Birbirimize dua edelim...

Aynen hersey dua ile doktor kaç gün evde yatis dedi hersey Allahtan bakalım hakkımızda hayırlı olani eylesin inşallah zor bi süreç inşallah güzel atlatiriz

sanırım bugün başlıyoruz e2 ve progesteron sonucumu bekliyorum iğnelerimi aldım baklım hayırlısıyla başlıcaz amh düşük olduğu için daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım dedi gürgan klinik ışın hoca doktorum umarım herşey yolunda gider de meleğime kavuşurum hepimiz kavuşuruz

Selam arkadaşlar nasılsınız. Bugün transferimin 4. Günü daha dogrusu konulduğu günü sayarsam 5. Günüm ilk günden beri sancılarım var. Ilk 3 gün kasıklarımda keskin ağrılar oldu iki gündür adet olacakmışım gibi kramp var ilk denemem de hiçbir şey hissetmemiştim sizce meleklerim bana tutunuyor mudur

Cnm benimde ağrılarım olmuştu adet oldum olacak diyordum meğerse bebeğim tutunmuş seninde öyledir İNŞALLAH

Cnm benimde ağrılarım olmuştu adet oldum olacak diyordum meğerse bebeğim tutunmuş seninde öyledir İNŞALLAH

Ay inşallah canım inşallah özellikle sabahları yatakta iken oluyor yaparken falan çok fena adet sancısı oluyo. Belimde agrıyor

Ay inşallah canım inşallah özellikle sabahları yatakta iken oluyor yaparken falan çok fena adet sancısı oluyo. Belimde agrıyor
Cnm büyük ihtimalle hamilesin burdan güzel haberini yazarsın çünkü benimde ilk deneme olduğu için korkmuştum adet olurken öyle sancım olmuyordu kesin tutmadı diye sancım oluyor adet olacak dedim ama olmadım ama cnm benim hamile olduğumu öğrendikten sonra lekelemem oldu hemen doktor iğne verdi aklında olsun lekelenmem olursa ya hemşireni yada doktorunu mutlaka ara

Bu arada arkadaşlar ben 4 cü bebeği bayram sonrasına erteledim hem oruç tutayım dedim hemde kardeşimin senesini çıkartayım hemde kızımda yürüme başlar dedim ya hayırlısı bakalım tedaviye başladığımda yazarım zaten üzgünüm ama

Siz de ben gibi iki embriyo trasfer etirdiniz demi

Evet 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyo transfer edildi canım doktorum olabildiginin en kalitelisi dedi ay inşallah öyleyimdir canım bende ilk denemem de kasık oldu da başka hiçbir şey yoktu. Bunda bel agrısı karnımın alt kısmında agrı kasıklarım bugün çok yok ama erken degil mi peki

Kardeşinizi mi kaybettiniz başınız sagolsun. Dondurulmuşunuz mu var

Kardeşinizi mi kaybettiniz başınız sagolsun. Dondurulmuşunuz mu var
Sağol cnm ALLAH razı olsun evet daha 22yaşondaydı dondurulmuş yok cnm 3kızım var kardeşimin ismini yaşatmak istiyorum hemde kızlarımda kimsede unutmasın istiyorum ALLAH KISMET EDERSE ARTIK BELKİ 4cü de kız olur bilemen ben Nasip ediyorum kısmet artık ALLAHTAN ya

Cnm herkesin bünyesi aynı olmuyor bazıları için erken olabiliyor ama bende yaşadığim için normal zaman diyorum korkma stres yapma benim 2 embriyo koyuldu ama bir tutu inşallah sizin gönlünüzde geçen tutar hayırlısını versin ALLAHIM

Allah rahmet eylesin inşallah inşallah sizinde gönlünüzdeki olur yaşatırsınız adını hayırlısıyla

Canim benim de bugün adet sancısi gibi sancim oldu. Cok korktum. Sinavda gorevliydim ve biraz yoruldum. Adet olacakmişim gibi asiri sancim var. Normalde yarin adet gunum. Inşallah tutunma belirtileridir. Sıkma canını. Iyi düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…