3 gün hiçbir iş yapmadim yattim. Daha sonra hamileymişim gibi davrandim herkes olmayabilir kaptirma kendini desede ona o zaman üzülürüm simdiden umutsuzluk istemiyorum dedim. Hareketlerime falan dikkat ettim agir temizlik iş yapmadim.bebegimle konustum dua ettim hep. Iyi guzel günler düşün bebeginle ilgili demisti doktorum rahatti içim pozitif düşündüm pozitif oldu sonucumuzda. Inşallah Allahım çabalarımızın mükâfatini verir bize. Hepimiz için dua ediyorum her gece Rabbim annelik duygusunu tatdirsin bizedeAynen 3. Gün embriyosuna 12 gün 5. Güne 10 gün deniyor. Canım transferden sonra neler yaptın bugün ilk gün sayılır neler yapayım
3 gün hiçbir iş yapmadim yattim. Daha sonra hamileymişim gibi davrandim herkes olmayabilir kaptirma kendini desede ona o zaman üzülürüm simdiden umutsuzluk istemiyorum dedim. Hareketlerime falan dikkat ettim agir temizlik iş yapmadim.bebegimle konustum dua ettim hep. Iyi guzel günler düşün bebeginle ilgili demisti doktorum rahatti içim pozitif düşündüm pozitif oldu sonucumuzda. Inşallah Allahım çabalarımızın mükâfatini verir bize. Hepimiz için dua ediyorum her gece Rabbim annelik duygusunu tatdirsin bizede
Kizlar merhaba. Benim transferim bugün oldu. Bu hafta raporluyum haftaya saliyakadar. Umutlu bekleyiş başladı. Sabah hastanede döllenme olmayanlarigönderdiler. Benim de yumurtam az olduğu için çok korktum ama şükür ki döllenmiş. 3 embriyom oluşmuş ama ilk denemem ve devlette olduğu için tekembiyo koydular. Yaşim da mayista 35 olacak. Yil olarak girdim ama ay olarak da girmem gerekiyormuş. 35 ve üstune 2embriyo konuluyormuş ya da 3.denemeden sonra. Iki tane konulmasini cok istemistim. Hayirlisi insallah. Dualarinizi bekliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve en kisa zamanda pozitifleri gostersin bize insallah...
İnşallah tutunur ablacim bende iki hafta sonra inşallah Sperm bulunursa transfer olucak Allah ugraslarimizi boşa cikarmasin inşallah ben özelde yaptırcam bende ikiz istiyorum ama koyarlarmi bilmiyorum yaşım 26 inşallah Sperm çıkar bakalım bitanesinede razıyım
İnşallah tutunur ablacim bende iki hafta sonra inşallah Sperm bulunursa transfer olucak Allah ugraslarimizi boşa cikarmasin inşallah ben özelde yaptırcam bende ikiz istiyorum ama koyarlarmi bilmiyorum yaşım 26 inşallah Sperm çıkar bakalım bitanesinede razıyım
Canım amin inşallah cok sag ol. Ümidini hiç kaybetme. Benim tedavi gördüğüm hastanedeeşinde sperm sorunu olan birine de transferettiler. Eşini ameliyat edip sperm bulana kadar uğraşmışlar bayağı kesmişler ama sonunda bulmuşlar. Hatta döllendi de. Döllenme olmayan arkadaşlar cok oldu ama onunkidöllenmişti. O yüzden bu yolda ümitsizlige yer yok. Allah yardımcimiz olsun. Birbirimize dua edelim...İnşallah tutunur ablacim bende iki hafta sonra inşallah Sperm bulunursa transfer olucak Allah ugraslarimizi boşa cikarmasin inşallah ben özelde yaptırcam bende ikiz istiyorum ama koyarlarmi bilmiyorum yaşım 26 inşallah Sperm çıkar bakalım bitanesinede razıyım
Cnm benimde ağrılarım olmuştu adet oldum olacak diyordum meğerse bebeğim tutunmuş seninde öyledir İNŞALLAHSelam arkadaşlar nasılsınız. Bugün transferimin 4. Günü daha dogrusu konulduğu günü sayarsam 5. Günüm ilk günden beri sancılarım var. Ilk 3 gün kasıklarımda keskin ağrılar oldu iki gündür adet olacakmışım gibi kramp varilk denemem de hiçbir şey hissetmemiştim sizce meleklerim bana tutunuyor mudur
Cnm benimde ağrılarım olmuştu adet oldum olacak diyordum meğerse bebeğim tutunmuş seninde öyledir İNŞALLAH
Cnm büyük ihtimalle hamilesin burdan güzel haberini yazarsın çünkü benimde ilk deneme olduğu için korkmuştum adet olurken öyle sancım olmuyordu kesin tutmadı diye sancım oluyor adet olacak dedim ama olmadım ama cnm benim hamile olduğumu öğrendikten sonra lekelemem oldu hemen doktor iğne verdi aklında olsun lekelenmem olursa ya hemşireni yada doktorunu mutlaka araAy inşallah canım inşallah özellikle sabahları yatakta iken oluyor yaparken falan çok fena adet sancısı oluyo. Belimde agrıyor
Siz de ben gibi iki embriyo trasfer etirdiniz demi
Bu arada arkadaşlar ben 4 cü bebeği bayram sonrasına erteledim hem oruç tutayım dedim hemde kardeşimin senesini çıkartayım hemde kızımda yürüme başlar dedim ya hayırlısı bakalım tedaviye başladığımda yazarım zaten üzgünüm ama
Sağol cnm ALLAH razı olsun evet daha 22yaşondaydı dondurulmuş yok cnm 3kızım var kardeşimin ismini yaşatmak istiyorum hemde kızlarımda kimsede unutmasın istiyorum ALLAH KISMET EDERSE ARTIK BELKİ 4cü de kız olur bilemen ben Nasip ediyorum kısmet artık ALLAHTAN yaKardeşinizi mi kaybettinizbaşınız sagolsun. Dondurulmuşunuz mu var
Cnm herkesin bünyesi aynı olmuyor bazıları için erken olabiliyor ama bende yaşadığim için normal zaman diyorum korkma stres yapma benim 2 embriyo koyuldu ama bir tutu inşallah sizin gönlünüzde geçen tutar hayırlısını versin ALLAHIMEvet 2 tane 5. Gün 1. Kalite embriyo transfer edildi canım doktorum olabildiginin en kalitelisi dedi ay inşallah öyleyimdir canım bende ilk denemem de kasık oldu da başka hiçbir şey yoktu. Bunda bel agrısı karnımın alt kısmında agrı kasıklarım bugün çok yok ama erken degil mi peki
Sağol cnm ALLAH razı olsun evet daha 22yaşondaydı dondurulmuş yok cnm 3kızım var kardeşimin ismini yaşatmak istiyorum hemde kızlarımda kimsede unutmasın istiyorum ALLAH KISMET EDERSE ARTIK BELKİ 4cü de kız olur bilemen ben Nasip ediyorum kısmet artık ALLAHTAN ya
Amin cnm ya hamile kalırsan benim dua et lütfen ben balık Burcu’yum hislerim çok yüksek çoğu çıkar sende de yanılmam inşallahAllah rahmet eylesin inşallahinşallah sizinde gönlünüzdeki olur yaşatırsınız adını hayırlısıyla
Canim benim de bugün adet sancısi gibi sancim oldu. Cok korktum. Sinavda gorevliydim ve biraz yoruldum. Adet olacakmişim gibi asiri sancim var. Normalde yarin adet gunum. Inşallah tutunma belirtileridir. Sıkma canını. Iyi düşünelim.Selam arkadaşlar nasılsınız. Bugün transferimin 4. Günü daha dogrusu konulduğu günü sayarsam 5. Günüm ilk günden beri sancılarım var. Ilk 3 gün kasıklarımda keskin ağrılar oldu iki gündür adet olacakmışım gibi kramp varilk denemem de hiçbir şey hissetmemiştim sizce meleklerim bana tutunuyor mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?