Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Çok sabırsızlanıyorum daha 4 gün var tahlil yaptırmama arada bı gidip yaptırdım mi diye düşünmüyor da değilim ama diyorum ya negatif çıkarsa sitede korkuyorum

Bende karın sıvı toplayinca 10gun erken olmuştum sanırım vurulduğunu ignelerden oluyormus

Ben yumurta toplamanın haftasına oldum.18 gün sonra geri oldum dün 10. Günümdü rahim 11 ml olmuş çarşamba tekrar muayene cumartesi transfer benimki 5. Güne geldi 8 tane 2 tane 6. Gün

Çok sabırsızlanıyorum daha 4 gün var tahlil yaptırmama arada bı gidip yaptırdım mi diye düşünmüyor da değilim ama diyorum ya negatif çıkarsa sitede korkuyorum

Yok yok bekleyin siz :) bende düşünüyorum ki 13 nisan dogum günüm transfer olursa test tarihim 3 nisan olur büyük ihtimalle bekleyim hiç yapmayım diyorum:)))

Ben yumurta toplamanın haftasına oldum.18 gün sonra geri oldum dün 10. Günümdü rahim 11 ml olmuş çarşamba tekrar muayene cumartesi transfer benimki 5. Güne geldi 8 tane 2 tane 6. Gün
İnşallah rabbim hayırlısıyla onları size bağışlar

Yok yok bekleyin siz :) bende düşünüyorum ki 13 nisan dogum günüm transfer olursa test tarihim 3 nisan olur büyük ihtimalle bekleyim hiç yapmayım diyorum:)))
Beklemek en zor olan kısmı bu tedavinin tarnsferden sonra getirip size ultrason resmini gosteriyorlar çok heyecanlanıyor insan direkt hamile olarak hissediyorsunuz, bir yandan her ihtimale hazırlıklı olmak zorundasınız çok karışık duygular icerisindeyim transfer sonrasi

Aleyküm selam benim de 9. Günüm canim bendende bugün açık pembemsi kan geldi ara ara. Peki sende ağrı oldumu canim. Benim ara ara oluyor kramp şeklinde .

Ben şimdiden kaptırdım kendimi nasıl olacaksa transfer sonrası

Aleyküm selam benim de 9. Günüm canim bendende bugün açık pembemsi kan geldi ara ara. Peki sende ağrı oldumu canim. Benim ara ara oluyor kramp şeklinde .
Evet ağrım oluyor ara ara aynı adet sancısı gibi birde kasiklarimda batıyor doktorunuzu aradınız mi bn aramadım

Doktorumu aramıştım kanı görünce. Çarşambayı bekleme salı günü yap dedi testini.
Benimde perşembe tahlil günüm ama Çarşamba akşamı yaptırmayı düşünüyorum o zamana kadar dayanabilirsem tabi kan gibi değil ya kahverengi kopmuş ip parçası gibi

Evet ağrım oluyor ara ara aynı adet sancısı gibi birde kasiklarimda batıyor doktorunuzu aradınız mi bn aramadım

Aradım canim doktorumu. Tutunma kanamasıdır olur dedi. İlaçlarını içmeye devam et dedi. Ağrı adet sancısından biraz farklı yaaa. Kramp gibi değişik bir ağrı . İnşallah tutunuyordur

Aradım canim doktorumu. Tutunma kanamasıdır olur dedi. İlaçlarını içmeye devam et dedi. Ağrı adet sancısından biraz farklı yaaa. Kramp gibi değişik bir ağrı . İnşallah tutunuyordur
İnşallah canım ya inşallah Birgün bizde anne oluruz Rabbim isteyen herkese tattırsın insallah

Benimde perşembe tahlil günüm ama Çarşamba akşamı yaptırmayı düşünüyorum o zamana kadar dayanabilirsem tabi kan gibi değil ya kahverengi kopmuş ip parçası gibi

Zaten embriyo tutunduysa 10.günde bile çıkar . Sende Çarşamba günü yap tetini:)

Öyle yapicam bende Çarşamba inşallah güzel haberler alırız önce senden akabinde benden sonra hummeyy hepimiz anne olalım inşallah bende bursadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…