Ignelerden hiç korkmayın. Sıkıntı olmasa bile yüksek verebilir daha fazla yımurta elde etmek adına. Bide eşinin tavsiye ilaç verdiler mi
Hayır vermedi ürolog hangi ilaç veriliyor geneldeIgnelerden hiç korkmayın. Sıkıntı olmasa bile yüksek verebilir daha fazla yımurta elde etmek adına. Bide eşinin tavsiye ilaç verdiler mi
Hayır vermedi ürolog hangi ilaç veriliyor genelde
Eşim de saraçoğlu nun kurlerini yapıyor bakalım fark edecek mi teşekkürlerBize ilk başta emodex diye bi ilaç verdi sonra tüp bebek doktorumuz neo fortil diye bi ilaç verdi çok faydasını gördük sıkıntı yoktu bizde ama artırdı daha fazla
Bizde de aynı problem var aşılama tutmaz vakit kaybına gerek yok diyerek direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi size neden aşılama yaptılar önce acaba? bende de kist falan yok fostimon vermistiler 3 kutuyu bi siringaya koyarak vuruluyodum çok ağrı olmuyodu korkulacak bişey değil için rahat olsunMerhaba kızlar Allah emegimızı boşa vermesin hayırlısıyla hepimiz istedigimize kavuşuruz inşallah, yapılan tahliller sonucu sadece eşimde sperm sayisi ve hizi azlığı vardi 1 aşılama yaptırdık tutmadı 2 buçuk senelik evliyiz zaman kaybetmeyelim diye tüp bebek yaptırmak istiyoruz adeti bekliyorum, bende gördükleri kadariyla kist yok acaba doktor iğneleri kaclik verir ona göre kendimi hazırlayayim
Bizde de aynı problem var aşılama tutmaz vakit kaybına gerek yok diyerek direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi size neden aşılama yaptılar önce acaba? bende de kist falan yok fostimon vermistiler 3 kutuyu bi siringaya koyarak vuruluyodum çok ağrı olmuyodu korkulacak bişey değil için rahat olsun
beBizde de aynı problem var aşılama tutmaz vakit kaybına gerek yok diyerek direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi size neden aşılama yaptılar önce acaba? bende de kist falan yok fostimon vermistiler 3 kutuyu bi siringaya koyarak vuruluyodum çok ağrı olmuyodu korkulacak bişey değil için rahat olsun
Dediğim gibi ben şehir dışından gidip gelicemBizde de aynı problem var aşılama tutmaz vakit kaybına gerek yok diyerek direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi size neden aşılama yaptılar önce acaba? bende de kist falan yok fostimon vermistiler 3 kutuyu bi siringaya koyarak vuruluyodum çok ağrı olmuyodu korkulacak bişey değil için rahat olsun
Ben şehir dışından gidip gelicem çalışıyorum izin almak da sıkıntı kalmak masraf, acaba süreç nasıl yani adetin 2. Gününde yumurta toplamaya kadar 10 gun civari galiba bir de ne sıklıkta gidiliyor? Siz yeni mi başladınız?Bizde de aynı problem var aşılama tutmaz vakit kaybına gerek yok diyerek direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizi size neden aşılama yaptılar önce acaba? bende de kist falan yok fostimon vermistiler 3 kutuyu bi siringaya koyarak vuruluyodum çok ağrı olmuyodu korkulacak bişey değil için rahat olsun
Aminnn canımm inşallahDerdi çeken bilir canım heyecan üzüntü sevinç bilinmezlik karmaşasında olduğunuzu tahmin edebiliyorum kolay şeyler yaşamıyoruz kac öğrencin olursa olsun bi tanesi kendi çocuğunun sevincini veremiyo hatta yüzlerine bakarken bile içinin ince ince kanamasını bilirim bütün bunlara rağmen uğraş veriyoruz biz ihtiyacımız olan tek şey de umut, bizim de umudumuz sevincimiz olacak inşallah
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için haftaya bugün hamile bir anne adayıyla konuşuyor olacağız inşallahBen sadece estrofem kullandım.etkisi var mıdır bilmem ama narı çok tükettim. Doktorum çok güzel rahim kalınlıgı dedi. Çarşamba tekrar gidicem crione jele başlıcaz cumartesi de transfer :)
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsunbe
Dediğim gibi ben şehir dışından gidip gelicem
Ben şehir dışından gidip gelicem çalışıyorum izin almak da sıkıntı kalmak masraf, acaba süreç nasıl yani adetin 2. Gününde yumurta toplamaya kadar 10 gun civari galiba bir de ne sıklıkta gidiliyor? Siz yeni mi başladınız?
Çok çok teşekkür ederim bu detaylı bilgileriniz için. Transferle birlikte devam eden 10 gün boyunca taze sıkılmış havuç suyu oneriyorlar sansiniza tam da zamanı Allah emegimizi boşa vermesin..Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsunBizim sebepsiz infertelite olmasına rağmen bana yumurta kalitesi artsın diye impryl ve coQ10 içerikli vitaminler vermişti doktorum bir de tabi ki folik asit kullanıyordum.Eşime de Pro Men K adında bir takviye vermişti.Eşin bol bol nar fındık badem ceviz yesin demişti.Adetin 2.günü gittiğinizde size hormon testileri yapıyorlar bir de ultrason ile rahim kalınlığınıza ve kist olup olmadığına bakıyorlar her şey uygunsa o adetinizle hemen o gün ilaçları alıp başlarsınız bu dediklerimden herhangi birinde sıkıntı çıkarsa tedaviden önce onu hallederler diğer adetle başlarlar en erken.Bana 225mg gonal f kullanıldı 9gün boyunca 10.gün 175mg a düşüldü.İlk üç gün sadace gonalf arkasından iki gün gonalf ve merional 75mg o da yumurta büyütmeye yardımcı son beş gün ise üç iğneye çıktı sayı gonalf merional ve yumurtalar kendiliğinden toplama işlemi olmadan çatlamasın diye cetrotide yaptım 10.gün akşamı iki tane çatlatma iğnesi yapıldı ertesi gün boş geçildi ve bir gün sonra da toplama işlemi yapıldı.Şimdi dondurulan iki tane embriyom var 3.gün embriyosu onlar da ama daha transfer sürecim başlamadı polip oluştuğu için adetimi bekliyorum bakalım nasıl gelişecek.Kaç gün iğne süreci yaşayacağın tamamen vücudunun iğnelere verdiği tepkiye bağlı olarak değişiyor onu süreç gösterir canım
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için haftaya bugün hamile bir anne adayıyla konuşuyor olacağız inşallah
İnşallah herşey gönlümüze göre olutdarabbim bizlerede Anne Baba olmayı nasip eder benim bebeklerim 8 gündür benimle ama bugün korkuttular beni inşallah gerçekten hala benimledirler çok dua edin banada lutfenAyyy haftaya bugün bebişim veya bebişlerimi almış olacagım :)))
Canım senin hikayeni okudum benimkine çok benziyor benimde çok yumurtanın olduğu için karnım su topladı hastanede yattım ve tedavim ertelendi geçen ay bu ay bebeklerimi aldım ve inşallah hep benle kalırlar 9 ay boyunca seni n heyecanını çok iyi anlıyorumAyyy haftaya bugün bebişim veya bebişlerimi almış olacagım :)))
Canım senin hikayeni okudum benimkine çok benziyor benimde çok yumurtanın olduğu için karnım su topladı hastanede yattım ve tedavim ertelendi geçen ay bu ay bebeklerimi aldım ve inşallah hep benle kalırlar 9 ay boyunca seni n heyecanını çok iyi anlıyorum
İnşallah herşey gönlümüze göre olutdarabbim bizlerede Anne Baba olmayı nasip eder benim bebeklerim 8 gündür benimle ama bugün korkuttular beni inşallah gerçekten hala benimledirler çok dua edin banada lutfen
Bende karın sıvı toplayinca 10gun erken olmuştum sanırım vurulduğunu ignelerden oluyormusTutundu mu canım. Ya çok kötü günler geçirdim ben 2 ay beklemeidm de bir buçuk ayda 2 kere adet oldum
Amiiin inşallah canım şimdi istirahat ediyorum bol su içiyorum 3. Gün embriyosuydu 1 ay dondurulduAyy inşallah seninledir Rabbim korusun onları inşallah hayırlısıyla Allahını izniyle bişey olmaz gönlünüzü ferah tutun kaçıncı gün embriyosuy du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?