• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım Rabbim senin yüzünü de güldürsün hayırlı güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah ☺️ Benim okuduğum kadarıyla 35yaşın altına ilk denemede bir embriyo transfer ediyorlar 35ve üstü iki embriyo ben 30yaşındayım acaba bana kaç tane transfer edecekler iki tane istesem olur mu diye merak ettim ☺️
Allah razı olsun canım dilerim cümlemizin kucagını doldurur rabbim hayırlısıyla
Ben 25 yasımdayım iste doktorundan dile getırmessen tek koyabılır canım :)

Benim transferimin ne zaman olacağı henüz belli değil canım ilk reglde histereskopi için gün verecekler bakılacak eğer polip duruyorsa alınacak durmuyorsa rahim güçlendirme kısmına geçilir herhalde benimkini zaman gösterecek.10tane yumurtam toplandı 6sı döllenebilecek durumdaydı hepsi de döllendi hepsi 3.güne geldiler 3.gün 2tanesi donduruldu diğerlerini 5.güne gelsin diye bekliyorlardı hatta üç tanesi çok iyi durumda demişlerdi ama en son aradıklarında hiçbiri devam etmedi dendi.yani elimizde 3.gün dondurulan iki tane embriyo kaldı.Özelde yaptırıyorum canım 30yaşındayım
Cok iyi iki embriyo var sonucta hemde üçüncü gün moralini yüksek tutmaya çalış benim ikinci gün embriyosuydu tutundu üçüncü gun embriyosunun tutma şansı daha fazla diye biliyorum diğer tedavin rahat gecer inşallah da sen de gün saymaya baslarsin özelde iki tane koyuyolar transferden önce söyle onuda tutunma şansıdaha fazla olsun:dua:

Bende geçen ay İLK tüp bebek denememi yaptırdım ama sonuç olumsuz sen içini ferah tut inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :) benimle beraber tedaviye başlayan bayanlar ananas, havuç ve nar suyu tutunmaya yardımcı oluyor demişlerdi istersen sende dene
Çok üZüldüm canım inş en kısa zamanda kavuşursun yavruna. Sizde sorun neydi acaba? Tekrar deneyecek misin?

Cok iyi iki embriyo var sonucta hemde üçüncü gün moralini yüksek tutmaya çalış benim ikinci gün embriyosuydu tutundu üçüncü gun embriyosunun tutma şansı daha fazla diye biliyorum diğer tedavin rahat gecer inşallah da sen de gün saymaya baslarsin özelde iki tane koyuyolar transferden önce söyle onuda tutunma şansıdaha fazla olsun:dua:
Bende ısrar ettim özeldeyim ama koymuyorlar canım:( çok sevindim senin adına. SiZde problem neydi acaba?

Benim transferimin ne zaman olacağı henüz belli değil canım ilk reglde histereskopi için gün verecekler bakılacak eğer polip duruyorsa alınacak durmuyorsa rahim güçlendirme kısmına geçilir herhalde benimkini zaman gösterecek.10tane yumurtam toplandı 6sı döllenebilecek durumdaydı hepsi de döllendi hepsi 3.güne geldiler 3.gün 2tanesi donduruldu diğerlerini 5.güne gelsin diye bekliyorlardı hatta üç tanesi çok iyi durumda demişlerdi ama en son aradıklarında hiçbiri devam etmedi dendi.yani elimizde 3.gün dondurulan iki tane embriyo kaldı.Özelde yaptırıyorum canım 30yaşındayım
Canım Allah yardımcın olaun inş çok sevindim inş sana yavru olurlar. Duamızdasın.

Arkadaşlar haftaya transferim var yarın gün verilecek muhtemelen haftaya cmt olacak oda. Dua edin lütfen inş güzel haberler paylaşırım umut oluruz birbirimize. Resmen günler geçmek bilmiyor. Çok heyecanlıyım. BaZen çok üzülüyorum ağlıyorum az önce yine öyle oldu mesela. İş yerindeyim ve lavaboya geçip ağladım. Takdir Allah ın biliyorum ama çok üzülüyorum. Rabbim hepimize nasip etsin. Benimde ilk denemem.

Aynı günler olacak muhtemelen transferimiz 17. Güne koyarız dedi doktorum oda pazar günü oluyor. Yarın bende gitcem kontorle ilk kontorlüm

Bende ısrar ettim özeldeyim ama koymuyorlar canım:KK43: çok sevindim senin adına. SiZde problem neydi acaba?
Bi çok özel hastane koyuyo canım sizinki kurallara çok bağlı demek ki. Benim eşimde sperm azlığı var ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım suan ikinciye başlamayı bekliyorum

Arkadaşlar haftaya transferim var yarın gün verilecek muhtemelen haftaya cmt olacak oda. Dua edin lütfen inş güzel haberler paylaşırım umut oluruz birbirimize. Resmen günler geçmek bilmiyor. Çok heyecanlıyım. BaZen çok üzülüyorum ağlıyorum az önce yine öyle oldu mesela. İş yerindeyim ve lavaboya geçip ağladım. Takdir Allah ın biliyorum ama çok üzülüyorum. Rabbim hepimize nasip etsin. Benimde ilk denemem.
Allah yardımcınız olsun zor bi tedavi süreci ancak morali yüksek tutmak gerekiyo cok zaman da kalmamis güzel geçer tedavin olumlu düşün olumlu olsun inşallah:KK51:

Allah razı olsun canım dilerim cümlemizin kucagını doldurur rabbim hayırlısıyla
Ben 25 yasımdayım iste doktorundan dile getırmessen tek koyabılır canım :)
Bakalım bizim doktor ne diyecek ☺️Çok teşekkürler canım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

Tamam canım söylerim bakalım bizim doktor ne diyecek ☺️Ne güzel söylemişsin öyle hem moral oluyorsun hem umut çok teşekkür ediyorum ☺️Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Canım Allah yardımcın olaun inş çok sevindim inş sana yavru olurlar. Duamızdasın.
Allah razı olsun canım sen de bizim dualarımızdasın lütfen sıkma canını da hep söylüyorum olumlu düşün olumlu olsun ☺️Ablama tedavisiz asla çocuğun olmaz dedi profesör bir doktor o ay hamile kaldı ablam hiçbir tedavi görmeden Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak.Bizimki gönül hayır şerri bilmez ister Rabbim hayırlısını versin en hayırlı zamanda versin nasip etsin inşallah sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun moral bozmak ağlamak bize yakışmaz bilakis hayata karşı hep güçlü güleryüzlü olucaz tüm güzellikler bizi bulacak☺️

Kızdan 9. Güne rahim kalınlıgım 11 ml :) cumartesi günü transferim olacakkkk :)))) çok heyecanlıyım

Kızdan 9. Güne rahim kalınlıgım 11 ml :) cumartesi günü transferim olacakkkk :)))) çok heyecanlıyım
Oooo çoook güzel bir haber bu canımmm bir şey kalmamış valla çok sevindim ☺️Bu süreçte hangi ilaçlar kullanılıyor rahim kalınlığı kaç ml olunca transfer yapılıyor bilgi verebilir misin canım

Tamam canım söylerim bakalım bizim doktor ne diyecek ☺️Ne güzel söylemişsin öyle hem moral oluyorsun hem umut çok teşekkür ediyorum ☺️Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Derdi çeken bilir canım heyecan üzüntü sevinç bilinmezlik karmaşasında olduğunuzu tahmin edebiliyorum kolay şeyler yaşamıyoruz kac öğrencin olursa olsun bi tanesi kendi çocuğunun sevincini veremiyo hatta yüzlerine bakarken bile içinin ince ince kanamasını bilirim bütün bunlara rağmen uğraş veriyoruz biz ihtiyacımız olan tek şey de umut, bizim de umudumuz sevincimiz olacak inşallah

Oooo çoook güzel bir haber bu canımmm bir şey kalmamış valla çok sevindim ☺️Bu süreçte hangi ilaçlar kullanılıyor rahim kalınlığı kaç ml olunca transfer yapılıyor bilgi verebilir misin canım

Ben sadece estrofem kullandım.etkisi var mıdır bilmem ama narı çok tükettim. Doktorum çok güzel rahim kalınlıgı dedi. Çarşamba tekrar gidicem crione jele başlıcaz cumartesi de transfer :)

Merhaba kızlar Allah emegimızı boşa vermesin hayırlısıyla hepimiz istedigimize kavuşuruz inşallah, yapılan tahliller sonucu sadece eşimde sperm sayisi ve hizi azlığı vardi 1 aşılama yaptırdık tutmadı 2 buçuk senelik evliyiz zaman kaybetmeyelim diye tüp bebek yaptırmak istiyoruz adeti bekliyorum, bende gördükleri kadariyla kist yok acaba doktor iğneleri kaclik verir ona göre kendimi hazırlayayim

Merhaba kızlar Allah emegimızı boşa vermesin hayırlısıyla hepimiz istedigimize kavuşuruz inşallah, yapılan tahliller sonucu sadece eşimde sperm sayisi ve hizi azlığı vardi 1 aşılama yaptırdık tutmadı 2 buçuk senelik evliyiz zaman kaybetmeyelim diye tüp bebek yaptırmak istiyoruz adeti bekliyorum, bende gördükleri kadariyla kist yok acaba doktor iğneleri kaclik verir ona göre kendimi hazırlayayim

Ignelerden hiç korkmayın. Sıkıntı olmasa bile yüksek verebilir daha fazla yımurta elde etmek adına. Bide eşinin tavsiye ilaç verdiler mi

Back