- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 48
- 33
Zor biliyorum ama elinden geldiğince rahat olmaya çalış canım, uzaniyoken ayaklarını biraz yüksekte tutarsan düşük riskini azaltıyor yastık gibi bişey koyabilirsin altına
Tamam canım dikkate alacağım inşallah teşekkür ediyorum
Ne şanslı sen evlat daha doğmadan ne güzel bir branşın varBen içerim ilaç kesin baksana tam iğneden kurtuldum derken yeniden başladım
İnş canm 1 hafta kaldı teste hayırlı haberler veririz inşAz kaldı pozitifleri görmenize inşallahHem sen hem Thepapatyali çifte mutluluk yaşayacağız inşallah
Tahmin edebiliyorum canım ben de özellikle yazın çocuk dahi görmek istemiyorumEvet tecrübe var ama bıkmışlıkta var :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk denemen mi ?Neden iki embriyo konuldu acaba bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma ben henüz transfer aşamasına gelmedim sizler deneyimleyip bizlere söylerseniz bizler de öğreniyoruzKızlar merhaba oncelıkle bugun transfer oldum 2 embriyo olumlu düşünüyorum karamsar düşünmemeye çalısıyorum bana öneriniz varmı şunu şunu yap dedıgınız :)
3 embriyo vardı toplamda bırısı 6 hucreli diğer ıkısı 8 hucrelıydıHayırlı uğurlu olsun inşallah ilk denemen mi ?Neden iki embriyo konuldu acaba bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma ben henüz transfer aşamasına gelmedim sizler deneyimleyip bizlere söylerseniz bizler de öğreniyoruz
Burada çok çok teşekkür ederim rabbim senin işini kolaylastırsın ve hayırlısyla ikiz üçüz bebekler nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah ilk denemen mi ?Neden iki embriyo konuldu acaba bilmediğim için soruyorum kusuruma bakma ben henüz transfer aşamasına gelmedim sizler deneyimleyip bizlere söylerseniz bizler de öğreniyoruz
3 embriyo vardı toplamda bırısı 6 hucreli diğer ıkısı 8 hucrelıydı
6 hücreli çöp oldu geriye kalan 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi . İlk denemem
2- olumsuz aşılama
Normal gebelik 2 sene once düşükle sonuçlanan
Şimdi bu 12 gün nasıl gececek bilmiyorummmm
7 senedir hasretim..
Tahmin edebiliyorum canım ben de özellikle yazın çocuk dahi görmek istemiyorum
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım Rabbim senin yüzünü de güldürsün hayırlı güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah3 embriyo vardı toplamda bırısı 6 hucreli diğer ıkısı 8 hucrelıydı
6 hücreli çöp oldu geriye kalan 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi . İlk denemem
2- olumsuz aşılama
Normal gebelik 2 sene once düşükle sonuçlanan
Şimdi bu 12 gün nasıl gececek bilmiyorummmm
7 senedir hasretim..
MatematikSizin branş ne ki
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım Rabbim senin yüzünü de güldürsün hayırlı güzel haberlerini paylaş bizimle inşallahBenim okuduğum kadarıyla 35yaşın altına ilk denemede bir embriyo transfer ediyorlar 35ve üstü iki embriyo ben 30yaşındayım acaba bana kaç tane transfer edecekler iki tane istesem olur mu diye merak ettim
MatematikBranştan ziyade sese hassasiyet başladı artık eve geldiğimde tv nin sesini bile açamıyorum okul ortamı çok gürültülü oluyor
Zaten iki tane kaldı embriyom diğerleri gelişim göstermedi bugün haber verdiler o sebeple ikisini de aynı anda istesem şansımı artırmak için kabul ederler inşallahOnu çok takmıyorlar :) ben 26 yaşındayım 2 transfer olacak isteyin siz şansı artırır
Kesinlikle çok güzel asla şikayetçi değilim zorlukları çok fazla ama çocuklarımı çok seviyorum tüm yorgunluğa değer ama yaz tatillerinde böyle huzurlu sessiz yerler seviyorum Yoksa o yeni bir yıl geçmezIki yıl önce bi yere başlamıştım. Küçük yaş hepsi de yeni başlamıştı. Allahım herşeyi sabah aglaya aglaya geliyorlardı. Bigün artık susturamadım oturdum bende aglamıştım :))) tabi onları alıştırmam 1 ayımı aldı. Sonra işten ayrılmıştım 2 ay velilerim beni aradı ses gürültü bide hiç oturamıyordum ama güzel bişey :)))
Canim senin transferin de önümüzdeki ay mi olacak kusura bakma acikladiysan da aklımdan çıkmış merak ettim.Zaten iki tane kaldı embriyom diğerleri gelişim göstermedi bugün haber verdiler o sebeple ikisini de aynı anda istesem şansımı artırmak için kabul ederler inşallahHaber ederim muhakkak ama var benim daha
Bende geçen ay İLK tüp bebek denememi yaptırdım ama sonuç olumsuz sen içini ferah tut inşallah bebişin tutunur sana sımsıkı :) benimle beraber tedaviye başlayan bayanlar ananas, havuç ve nar suyu tutunmaya yardımcı oluyor demişlerdi istersen sende deneKızlar merhaba oncelıkle bugun transfer oldum 2 embriyo olumlu düşünüyorum karamsar düşünmemeye çalısıyorum bana öneriniz varmı şunu şunu yap dedıgınız :)
Benim transferimin ne zaman olacağı henüz belli değil canım ilk reglde histereskopi için gün verecekler bakılacak eğer polip duruyorsa alınacak durmuyorsa rahim güçlendirme kısmına geçilir herhalde benimkini zaman gösterecek.10tane yumurtam toplandı 6sı döllenebilecek durumdaydı hepsi de döllendi hepsi 3.güne geldiler 3.gün 2tanesi donduruldu diğerlerini 5.güne gelsin diye bekliyorlardı hatta üç tanesi çok iyi durumda demişlerdi ama en son aradıklarında hiçbiri devam etmedi dendi.yani elimizde 3.gün dondurulan iki tane embriyo kaldı.Özelde yaptırıyorum canım 30yaşındayımCanim senin transferin de önümüzdeki ay mi olacak kusura bakma acikladiysan da aklımdan çıkmış merak ettim.
Devlet Hastaneleri birden fazla koymuyo 30 yaş altına ancak üçüncü denemense birden fazla koyuyorlar özel Hastaneler kac tane istersen koyuyo kaliteliyseler tabi, inşallah kalanlarının kaliteleri güzel olur hayırlısıyla transferi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?