Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Metformin bazlı ilaç canım o bende de diaformin vardı da bana çok dokunuyor içemiyorum insülin direncim var aslında kullanmam lazım da içemedim bir türlü

Banada çok dokunuyor kaç kez hastanelik oldum ama içeceksin diyor doktor

Banada çok dokunuyor kaç kez hastanelik oldum ama içeceksin diyor doktor
Aslında yumurtlamaya da yardımcı oldukları kanıtlanmış bir çok kadın glifor içeriğindeki ilaçlar kullanıp hem kilo veriyor hem de hamile kalıyor ben çok duydum hatta ilk kullandığımda bir ayda 8kilo vermiştim ama o baş dönmesi o mide bulantısı ağzımdaki o kötü tat ve devamlı bir ishal durumu dayanamıyordum bir de devamlı dersten çıkmam gerekiyordu evde olsam içerdim ilk başladığımda hani 8kilo verdim dediğimde evdeydim yaz tatiliydi okul başlayınca bırakmak zorunda kaldım.Sen benden dirayetlisin demek ki maşallah canım

Ögretmen misiniz? Bende ishal çok olma dı ama kusma bu lan tı halsizlik çok oldu şu an da çok içemiyorum birden fazla hapı midem kaldırmıyor bide guatr hapım da var benim. İçim dış hap iğne oldu ;(

Ögretmen misiniz? Bende ishal çok olma dı ama kusma bu lan tı halsizlik çok oldu şu an da çok içemiyorum birden fazla hapı midem kaldırmıyor bide guatr hapım da var benim. İçim dış hap iğne oldu ;(
Canim bende glifor kullaniyorum ilk kullandigimda onunla birlikye bir hap daha iciyodum senin sikayerlrin aynisi oluyodu sonradan ilaclarin arasina zaman katip ictim mide bulantisi gecti her

Ilacin arasina 10 dakka yarim saat kat sikayetlerin gecer InsAllah

Benimde canım transferimin 3.günü. Amin canım inşallah güzel sonuçlar alırız.
Neler yapıyorsun cnm nasıl hissediyorsun ben niyetse çok rahatım bazen unutuyorum hatta tüp bebek yaptırdığımı inş hayırlısıyla pozitif sonuçları alırız

Neler yapıyorsun cnm nasıl hissediyorsun ben niyetse çok rahatım bazen unutuyorum hatta tüp bebek yaptırdığımı inş hayırlısıyla pozitif sonuçları alırız

Bazen kasıklarımda batma oluyor ame iyi geçiyor çok şükür. Zaman geçmek bilmiyor yaaa kitap okumak bile zamanı öldürmüyor su süreçte

Bazen kasıklarımda batma oluyor ame iyi geçiyor çok şükür. Zaman geçmek bilmiyor yaaa kitap okumak bile zamanı öldürmüyor su süreçte
Bende hiç belirti yok ya. Aynen zaman yavaş geçiyor ama eninde sonunda geçecek inş ben arkadaşlarımı çağırıyorum zaman geçsin diye yoksa olmuyo kitap tv fayda etmiyor bana

Merhaba Bayanlar aranıza yeni katıldım... 1,5 yıl önce dış gebelik yaşadım be bebeğim sol tubama zarar verdiği için bebeğimle tubam alındı... 5 ay sonra da aşılamaya başladık çünkü yumurta rezervi azlığı teşhisi koyuldu.. 2 olumsuz aşılamadan sonra bir de tüp bebek dened,k ama yumurtamın kaliteli olmasına rağmen tutunmadı ? Benim gibi geçmişi olan var mı aranızda ?

Keşke yardımcı olabilsek malesef hepimizin farklı farklı sıkıntıları var mutlaka vardır sizin gibi birisi. Rabbim yüzünüzü güldürsün en hayırlısını versün

Evet öğretmenim Ben de ishal çok oluyordu benim de tiroid hapım var bir de boynum için haplarım vardı çok ağır geliyordu aynen ya ne çok ilaç kullanıyoruz bu genç yaşımızda

Evet öğretmenim Ben de ishal çok oluyordu benim de tiroid hapım var bir de boynum için haplarım vardı çok ağır geliyordu aynen ya ne çok ilaç kullanıyoruz bu genç yaşımızda

Zaten bi olsun dogsun uzun süre ilaç içmicem :) bende çocuk gelişimi öğretmeniyim ama çalışmıyorum :)

Zaten bi olsun dogsun uzun süre ilaç içmicem :) bende çocuk gelişimi öğretmeniyim ama çalışmıyorum :)
Ne şanslı sen evlat daha doğmadan ne güzel bir branşın var Ben içerim ilaç kesin baksana tam iğneden kurtuldum derken yeniden başladım

Benimde kasıklarımda batma ve hafif adet ağrısı oluyodu tutunma belirtisiymis pozitifi görmüştüm inşallah seninki de tutunma belirtisidir

İnşallah dediğin gibi olur canim içimi ferahlattın biraz
Zor biliyorum ama elinden geldiğince rahat olmaya çalış canım, uzaniyoken ayaklarını biraz yüksekte tutarsan düşük riskini azaltıyor yastık gibi bişey koyabilirsin altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…