Ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım biz de sayenizde öğrenmiş oluyoruz vallaEstrofem içiyorum canım şimdilik sadece cumartesi tekrar gidicem bakalım ne diyecek rahim kalınlığına bakack
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım biz de sayenizde öğrenmiş oluyoruz vallaEstrofem içiyorum canım şimdilik sadece cumartesi tekrar gidicem bakalım ne diyecek rahim kalınlığına bakack
Ayy hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım biz de sayenizde öğrenmiş oluyoruz valla
Ben şişli memorialda görüyorum. Süreç iyi geçti canım. Opu sonrası 2.adetim ile başladık şimdi kontrollere gidiyorum. Haftaya tarih verirler diyee bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inş.Hayırlı uğurlu olsun şimdiden benim daha transfere var ben bile çok heycanlıyım Sen nerde tedavi görüyorsun nasıl gitti süreç canım Aminnn inşallah nasip etsin
Yakında olsaydık da nasiplenseydik biz de Benim vakit hızlı geçiyor çok yoğunum bu ara okulda mart ayı programları kermes bilim fuarı hazılıkları benim bir de fizik tedavim vardı çok şükür bitti bugün Biraz ağrım azalsa spora başlayacağım biraz tombişim deNe zor işler günler geçmek bilmiyor kendime birşeyler icat ediyorum pasta börege verdim yapıp duruyorum :)
En güzel zamanlara ulaşmışsın sıkıntılı süreç bitmiş çok şükür olumlu sonuçlarınızı paylaşacaksınız bize de unut olacaksınız deneyimleriniz çok işimize yarıyor ciddenBen şişli memorialda görüyorum. Süreç iyi geçti canım. Opu sonrası 2.adetim ile başladık şimdi kontrollere gidiyorum. Haftaya tarih verirler diyee bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inş.
Yakında olsaydık da nasiplenseydik biz de Benim vakit hızlı geçiyor çok yoğunum bu ara okulda mart ayı programları kermes bilim fuarı hazılıkları benim bir de fizik tedavim vardı çok şükür bitti bugün Biraz ağrım azalsa spora başlayacağım biraz tombişim de
Canim ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, Menopur ve Lucrin kullaniyorum. Lucrin, recetesinden anladığım kadarıyla yumurtaların aşırı büyümesini önlüyor. Ben Gonal-f i 300'lük dozajda kullanıyorum günlük. Belki onu dengelemek içindir diye düşündüm kendimce :))Canim muayene oldum doktor lucrin verdi ayin 2626sinda kullanicam bide adetinden duzensiduzensiz oldugi icin cyclo prognava verdi bidahaki adetle tekrar gidicem ozaman hazirlik icin ilac vericekmis lucrini Niye verdi lucrin ne macla kullaniliyo acaba merak ettim
Boynumda düzleşme var canım o sebeple sen ne kullamıyorsun metformin diaformin tarzında bir şeyler mi önerdiNerenden fizik tedavi gördün ki canım. Ben doktorumun verdi ilaç sayesinde zayıflıyorum :)
Sagolll canim bilgin icin belkide bu ay yumurta gelisimini durdurmak icin vermislerdir hanim transfer olucak oyuzdendirCanim ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, Menopur ve Lucrin kullaniyorum. Lucrin, recetesinden anladığım kadarıyla yumurtaların aşırı büyümesini önlüyor. Ben Gonal-f i 300'lük dozajda kullanıyorum günlük. Belki onu dengelemek içindir diye düşündüm kendimce :))
Canim lucrini kaclik bide nekadara aliyorsun bana bitane yazdiyazdi 3.75lik 270milyona Verdi eczaneci am a daha almadimCanim ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, Menopur ve Lucrin kullaniyorum. Lucrin, recetesinden anladığım kadarıyla yumurtaların aşırı büyümesini önlüyor. Ben Gonal-f i 300'lük dozajda kullanıyorum günlük. Belki onu dengelemek içindir diye düşündüm kendimce :))
Boynumda düzleşme var canım o sebeple sen ne kullamıyorsun metformin diaformin tarzında bir şeyler mi önerdi
Canim ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, Menopur ve Lucrin kullaniyorum. Lucrin, recetesinden anladığım kadarıyla yumurtaların aşırı büyümesini önlüyor. Ben Gonal-f i 300'lük dozajda kullanıyorum günlük. Belki onu dengelemek içindir diye düşündüm kendimce :))
Canim Ben transfer hazirligi icin verdi simdi aradim doktoru hemsire transfereonce yumurtalari baskilamak icin veriyotmus doktorLucrin o lg unlâştırmak için yumurtaları
Canim Ben transfer hazirligi icin verdi simdi aradim doktoru hemsire transfereonce yumurtalari baskilamak icin veriyotmus doktor
Lucrinimi catlatma ignesi olarak kullandin anlamadim Neyse doktor me derse onu yapiyoruz onlar daha iyi bilir demekkiAllah alla ben çatlatma iğnesi niyetine onu yapmıştım
Canim hepsine 1100 TL ödemiş esim. Tek tek fiyatini bilmiyorumCanim lucrini kaclik bide nekadara aliyorsun bana bitane yazdiyazdi 3.75lik 270milyona Verdi eczaneci am a daha almadim
Metformin bazlı ilaç canım o bende de diaformin vardı da bana çok dokunuyor içemiyorum insülin direncim var aslında kullanmam lazım da içemedim bir türlüGlifor kullandım kullanıyorum da hala
Canım gittim bugün kontrele rahmimin küçülmeye başlaması gerekirken küçülmemiş çok baskı yapıyormuş idrar kesesine bir miktar su da var dedi cetrotide iğne ve dostinex bir de ağrı kesici verdi.Hala ağrım var ilk reglinde toparlar merak etme dediRahatım canım çok şükür. Transferin 2.günün sabahı kahverengi akıntı geldi daha sonra gelmedi ama hafif hafif akıntılarımın rengi değişti. Doktoru aradım olur dedi böyle durum. Korkmana sebep bu durum yok kafana takmana gerek yok. Bugünü saymazsak 8 gün kaldı Hadi bakalım umarım birşey yoktur haber et
Çok geçmiş olsun canım daha kötüsü olmamış buna şükürCanım gittim bugün kontrele rahmimin küçülmeye başlaması gerekirken küçülmemiş çok baskı yapıyormuş idrar kesesine bir miktar su da var dedi cetrotide iğne ve dostinex bir de ağrı kesici verdi.Hala ağrım var ilk reglinde toparlar merak etme dedi
Lucrinimi catlatma ignesi olarak kullandin anlamadim Neyse doktor me derse onu yapiyoruz onlar daha iyi bilir demekki