• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden benim daha transfere var ben bile çok heycanlıyım :KK71:Sen nerde tedavi görüyorsun nasıl gitti süreç canım ☺️Aminnn inşallah nasip etsin
Ben şişli memorialda görüyorum. Süreç iyi geçti canım. Opu sonrası 2.adetim ile başladık şimdi kontrollere gidiyorum. Haftaya tarih verirler diyee bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inş.

Ne zor işler günler geçmek bilmiyor kendime birşeyler icat ediyorum pasta börege verdim yapıp duruyorum :)
Yakında olsaydık da nasiplenseydik biz de ☺️☺️Benim vakit hızlı geçiyor çok yoğunum bu ara okulda mart ayı programları kermes bilim fuarı hazılıkları benim bir de fizik tedavim vardı çok şükür bitti bugün ☺️Biraz ağrım azalsa spora başlayacağım biraz tombişim de ☺️

Ben şişli memorialda görüyorum. Süreç iyi geçti canım. Opu sonrası 2.adetim ile başladık şimdi kontrollere gidiyorum. Haftaya tarih verirler diyee bekliyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inş.
En güzel zamanlara ulaşmışsın sıkıntılı süreç bitmiş çok şükür olumlu sonuçlarınızı paylaşacaksınız bize de unut olacaksınız deneyimleriniz çok işimize yarıyor cidden ☺️

Yakında olsaydık da nasiplenseydik biz de ☺️☺️Benim vakit hızlı geçiyor çok yoğunum bu ara okulda mart ayı programları kermes bilim fuarı hazılıkları benim bir de fizik tedavim vardı çok şükür bitti bugün ☺️Biraz ağrım azalsa spora başlayacağım biraz tombişim de ☺️

Nerenden fizik tedavi gördün ki canım. Ben doktorumun verdi ilaç sayesinde zayıflıyorum :)

Canim muayene oldum doktor lucrin verdi ayin 2626sinda kullanicam bide adetinden duzensiduzensiz oldugi icin cyclo prognava verdi bidahaki adetle tekrar gidicem ozaman hazirlik icin ilac vericekmis lucrini Niye verdi lucrin ne macla kullaniliyo acaba merak ettim
Canim ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, Menopur ve Lucrin kullaniyorum. Lucrin, recetesinden anladığım kadarıyla yumurtaların aşırı büyümesini önlüyor. Ben Gonal-f i 300'lük dozajda kullanıyorum günlük. Belki onu dengelemek içindir diye düşündüm kendimce :))

Canim ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, Menopur ve Lucrin kullaniyorum. Lucrin, recetesinden anladığım kadarıyla yumurtaların aşırı büyümesini önlüyor. Ben Gonal-f i 300'lük dozajda kullanıyorum günlük. Belki onu dengelemek içindir diye düşündüm kendimce :))
Sagolll canim bilgin icin belkide bu ay yumurta gelisimini durdurmak icin vermislerdir hanim transfer olucak oyuzdendir

Canim lucrini kaclik bide nekadara aliyorsun bana bitane yazdiyazdi 3.75lik 270milyona Verdi eczaneci am a daha almadim

Lucrin o lg unlâştırmak için yumurtaları

Rahatım canım çok şükür. Transferin 2.günün sabahı kahverengi akıntı geldi daha sonra gelmedi ama hafif hafif akıntılarımın rengi değişti. Doktoru aradım olur dedi böyle durum. Korkmana sebep bu durum yok kafana takmana gerek yok. Bugünü saymazsak 8 gün kaldı :KK49: Hadi bakalım umarım birşey yoktur haber et
Canım gittim bugün kontrele rahmimin küçülmeye başlaması gerekirken küçülmemiş çok baskı yapıyormuş idrar kesesine bir miktar su da var dedi cetrotide iğne ve dostinex bir de ağrı kesici verdi.Hala ağrım var ilk reglinde toparlar merak etme dedi

Canım gittim bugün kontrele rahmimin küçülmeye başlaması gerekirken küçülmemiş çok baskı yapıyormuş idrar kesesine bir miktar su da var dedi cetrotide iğne ve dostinex bir de ağrı kesici verdi.Hala ağrım var ilk reglinde toparlar merak etme dedi
Çok geçmiş olsun canım daha kötüsü olmamış buna şükür

Back