Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56

Süper canım inşallah perşembe günüde güzel haberle dönersin bize canım stres yapma canım Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacak. İdrarımı yaparken bendede zorlanma olmuştu ama şimdi geçti çok şükür rahatım

Anladım canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizlere de dua et olur mu hamilrlerin duası kabul olurmuş
Canim muayene oldum doktor lucrin verdi ayin 2626sinda kullanicam bide adetinden duzensiduzensiz oldugi icin cyclo prognava verdi bidahaki adetle tekrar gidicem ozaman hazirlik icin ilac vericekmis lucrini Niye verdi lucrin ne macla kullaniliyo acaba merak ettim

Anladım canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bizlere de dua et olur mu hamilrlerin duası kabul olurmuş
Allahım hepimize evlat sevgisini tatdirsin insallah canim. Isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah maddi manevi emeklerinizi boşa çıkarmasın insan her açıdan sarsılıyor inan daha çok gidenler olmuştur.Önemli olan gönlüne göre olsun sonu güzel olsun senle de sonuç için gün sayacağız sonra da pozitif oldu dediğini paylaşacaksın birlikte sevineceğiz inş

Aminnn canımm çok teşekkür ederim desteklerin için senin nasıl geçiyor rahatsın değil miBir hafta mı kaldı ne kadar kaldı teste Ben yazdım hemşirelere bana yarın mutlaka kontrole gel bakmamız lazım dedi oturup kalkamıyorum ağrımdan bakalım yarın ne diyecekler canımm

Merhaba kızlar, bende transfer aşamasındayım ilk denemem. Bu hafta bi aksilik olmazsa transfer için gün verecekler. Çok heyecanlıyım. Rabbim hepimize nasip etsin inş.

Geçmiş olsun canım çok şükür rotan çizilmiş en azından belirsizlikler gitmiş artık birlikte transfer için geri sayım yapacağızBen o aşamalara gelemedim canım o yüzden bilemiyorum lucrini bilen biri muhakkak yazar

Merhaba kızlar, bende transfer aşamasındayım ilk denemem. Bu hafta bi aksilik olmazsa transfer için gün verecekler. Çok heyecanlıyım. Rabbim hepimize nasip etsin inş.
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden benim daha transfere var ben bile çok heycanlıyım Sen nerde tedavi görüyorsun nasıl gitti süreç canım Aminnn inşallah nasip etsin

Rahatım canım çok şükür. Transferin 2.günün sabahı kahverengi akıntı geldi daha sonra gelmedi ama hafif hafif akıntılarımın rengi değişti. Doktoru aradım olur dedi böyle durum. Korkmana sebep bu durum yok kafana takmana gerek yok. Bugünü saymazsak 8 gün kaldı Hadi bakalım umarım birşey yoktur haber et

Sagolll canim Allah razi olsun

Tamam canım haber ederim etmez miyim Sende vücudunda bir değişiklik fln olursa haber et canım Yanlız ben yukarda şeyma b ye sormuştum ilk denemen mi nerdensin diye sen cevap atmışsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…