• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
Ikiside ilgilendi canim taze embiryoydu 3.gün embriyosu transfer edildi. 6 tane yumurta toplandi 2 tanesi devam etti 1 ini transfer ettiler digeri donduruldu. Inşallah hayirlisiyla pozitif sonuclari görürsünüz
Aminnn canımmm benim inş şimdi hangi hastanede kontrole gidiyorsun

Kizlar testlerimi yorumlarmisiniz. 20180311_083251.jpg 20180311_083251.jpg 20180310_233123.jpg

Eklentiler

• 20180310_233123.jpg
    20180310_233123.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 26
Selam kizlar benimde embroyolar donduruldu ilk adetimi oldum bugun rahim hazirligi icin doktora gidicem bende pko oldugum icin transfer ertelendi benim yumurtalar 27 Subatta toplanmisti

Ya merak ettim yazmayın acaba kötü birşey mi oldu diye çok şükür iyiymiş. Yarın haberlerini bekliyorum canım
Canım aradılar az önce bugün 2tanesini donduruyorlarmış geriye kalanları da blastosist aşamasına ulaştırmaya çalışacaklarmış doktorumla görüşüp öyle karar vermişler bölünmleri diğerlerinden güzel olan üç tane varmış beni Perşembe bilgilendireceklermiş inşallah devam ederler canım valla ağzımın içinde yaralar çıktı düşünmekten kötü kötü rüyalar görüyorum ve sabaha kadar en az üç kez uyanıyorum kasıklarımın ağrısından idrarım çok zor oluyor dün baygınlık geçirdim hatta idrarımı yaparken sizlerin ne zaman geçmişti bu ağrısı canım

Selam kizlar benimde embroyolar donduruldu ilk adetimi oldum bugun rahim hazirligi icin doktora gidicem bende pko oldugum icin transfer ertelendi benim yumurtalar 27 Subatta toplanmisti
Ne güzel bir haber bu canım biz daha adet bekliyoruz transfer ne zaman olacak Peki aşağı yukarı bir fikrin var mı

Ne güzel bir haber bu canım biz daha adet bekliyoruz transfer ne zaman olacak Peki aşağı yukarı bir fikrin var mı
5 6 haftayi bulurmus rahim hazirligi okadar suruyormus dediler nisanin ilk haftalri 10una kadar ancak olur Sen tedaviye baslamak icinmi adet bekliyorsun

Pardon senin embriyolarin gelisimi takip ediliyo demi :olamaz: kacirmisim Ben 10gun sonra adet oldum sende olursun merak etme zaten adet oldunmu Tedavi oldugun yeri bilgilendiriyorsun Ben istanbulda bulent trasta yim ama batmandayim yasiyorum Beni burda bi doktora yonlendirdiler 1.5ta randevu bakalim artik

Pardon senin embriyolarin gelisimi takip ediliyo demi :olamaz: kacirmisim Ben 10gun sonra adet oldum sende olursun merak etme zaten adet oldunmu Tedavi oldugun yeri bilgilendiriyorsun Ben istanbulda bulent trasta yim ama batmandayim yasiyorum Beni burda bi doktora yonlendirdiler 1.5ta randevu bakalim artik
Benim bir de polip var canım ilk adetimle onun durumuna bakacaklar eğer görülmezse senin olduğun aşamaya geçeceğiz eğer görülürse önce onu alacaklar daha da uzayacak süreç bakalım zaman ne gösterecek ☺️Bülent bey çok başarılı bir doktor öyle duyuyorum biraz da medyatik o sebeple maliyetli olmuş olabilir canım bir de Batmandan gidip geliyormuşsun baya masraf etmişsindir Rabbim ödeme gücü versin yüzünüzü güldürsün inşallah

Benim bir de polip var canım ilk adetimle onun durumuna bakacaklar eğer görülmezse senin olduğun aşamaya geçeceğiz eğer görülürse önce onu alacaklar daha da uzayacak süreç bakalım zaman ne gösterecek ☺️Bülent bey çok başarılı bir doktor öyle duyuyorum biraz da medyatik o sebeple maliyetli olmuş olabilir canım bir de Batmandan gidip geliyormuşsun baya masraf etmişsindir Rabbim ödeme gücü versin yüzünüzü güldürsün inşallah
Evet canim biraz tuzlu bizim sadece 1500 yol masrafi gitti

Toplamda transfere kadar 15.000 gidecek 12.000 gitti bide transfer ve dondurma vallla durumumuz elhamdullilAh Allah veriyor benim as bucuk bi takim vardi annemin dugunumde taktigi bilekligimi yuzugum vardi sattom 4.000nakit vardi 1.500 borclandik tekrar gidene kadarda 3000biriktirmemiz lazim

Yine size hemen demişler bende 10 şubatta toplandı şu an transfer hazırlıgındayım

Back