• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
:dua:Ew
İnsallah bugün çok güzel embriyolarından haber gelir :anne:birlikte Şafak sayalim günü belli olunca haber ederim insallah binan önce geçer zaman Bugün senin güzel haberini bekliyorum :dua:
Geldi canım haber 10yumurtamdan 6sı döllenebilecek durumdaymış 6sı da döllenmiş durumlarına bakıcaz dedi embriyolog bakalım haber geldikçe paylaşırım sizinle ☺️☺️Sayılı günlerimiz çabucak geçer inş

İnşalllah canım haber geldi sabahtan da ancak yazabildim 10yumurtamdan 6tanesi döllenebilecek durumdaymış 6sı da döllenmiş artık bakacağız durumlarına dedi embriyolog ☺️☺️
Elhamdulillah çok güzel :KK49: sevindim canım benim artık trasnfer gününü beklemek kaldı bebislerimiz sağlıkla gelsin insalah bize

İnsallah guzel haberler moral oluyor gercekten. Ben de pazartesi gidecegim tedaviye başlamak icin. Adet oldum bu akşam cok şüķür. Pazartesi üçüncu günüm olacak. Geç olsun da güç olmasin inşallah. Benim de raporu normalde ocak ayinda çikarmam gerekiyordu ama adetimin ilk uç günü yilbasi tatiline denk geldi ve baslayamadim raporu çikarmaya o yüzden. Şubata kaldı. Son 8 aydir ne yaşadığimi bir ben biliyorum bir Allah. Cok zor gerçekten. Allah beterinden korusun.
Rapor çıkartma çok sıkıntılı oluyo onu halledince yolun yarısını tamamlamış gibi hissettim ben inşallah kalan tedavimiz rahat geçer

İnşalllah canım haber geldi sabahtan da ancak yazabildim 10yumurtamdan 6tanesi döllenebilecek durumdaymış 6sı da döllenmiş artık bakacağız durumlarına dedi embriyolog ☺️☺️

Çok şükür canım çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum inşallah ☺️

Kızlar merhaba nasılsınız, benim yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu. 2. Adetimi bekliyorum şimdi transfer için, zaman geçmiyor valla:(

Merhaba canim aynen benim de yumurtalarım donduruldu bekliyorum benim ilk adetim bile gelmedi daha :bicak:
Benim ilk adetim bitti, şimdi 1 ay beklicem. Taze transfer olsaydı şimdi sonucu öğrenmiş olucaktım neyse buna da şükür. Sana neden taze transfer yapılmadı?

Benim ilk adetim bitti, şimdi 1 ay beklicem. Taze transfer olsaydı şimdi sonucu öğrenmiş olucaktım neyse buna da şükür. Sana neden taze transfer yapılmadı?
Böyle olsun sağlam olsun insallah bize sımsıkı tutunsunlar:dua::dua::dua: tsh çok yüksek çıktı canım o yüzden donduruldu

Benimde 2. Bu bi kez daha yaptırdım ilk denemem çok kötü olmuştu 28 yumurtadan 3. Güne 3 tane embriyo zor gelmişti. İlaç tedavisi gördük eşimde bende 1 yıl sonra yeniden yaptırdık sonuç bu işte 10 embriyo 5. Gün 8 tanesi A kalite

İlaç tedavisi olarak siz ne kullandınız acaba?

Kızlar merhaba nasılsınız, benim yumurtalar toplandı embriyolar donduruldu. 2. Adetimi bekliyorum şimdi transfer için, zaman geçmiyor valla:KK43:
Merhaba canım benim de yumurtalar toplandı şimdilik 6 embriyomuz var bakalım devam edecekler mi bugün ilk gündü sonra ben de sizler gibi bekleyeceğim polip oluştu ilk reglden sonra polip alınacak sonra da duruma göre transfer olacak ama en az iki regl bekleyeceğim birlikte gün sayacağız birlikte pozitifleri göreceğiz inş sen nerden yazıyorsun tedavini hangi hastanede oluyorsun kaç yıllık evlisiniz canım

Merhaba canım benim de yumurtalar toplandı şimdilik 6 embriyomuz var bakalım devam edecekler mi bugün ilk gündü sonra ben de sizler gibi bekleyeceğim polip oluştu ilk reglden sonra polip alınacak sonra da duruma göre transfer olacak ama en az iki regl bekleyeceğim birlikte gün sayacağız birlikte pozitifleri göreceğiz inş sen nerden yazıyorsun tedavini hangi hastanede oluyorsun kaç yıllık evlisiniz canım
Canım selam, hayırlı uğurlu olsun tedavin, benim 12 yumurta toplanmıştı hepsi döllendi, sonra 10 tane en son da 7 tane embriyom 5. Güne gidip donduruldu. İlk 3ü iyi kalite diğerleri orta kalite dediler. Bende pcos var, ohss riski nedeniyle bir adet bekliyorum. Bende de polip var yumurta ilaçları da yapıor sanırım, kaç mm seninki canım? Benim 3 mm büyümezse almaya gerek yok dedi drlar. Şişli memoriala gidiyorum ben,

Canım selam, hayırlı uğurlu olsun tedavin, benim 12 yumurta toplanmıştı hepsi döllendi, sonra 10 tane en son da 7 tane embriyom 5. Güne gidip donduruldu. İlk 3ü iyi kalite diğerleri orta kalite dediler. Bende pcos var, ohss riski nedeniyle bir adet bekliyorum. Bende de polip var yumurta ilaçları da yapıor sanırım, kaç mm seninki canım? Benim 3 mm büyümezse almaya gerek yok dedi drlar. Şişli memoriala gidiyorum ben,
Benim 5mm diye hatırlıyorum canım zaten ilk reglimden sonra kontrol edecekler dediğin gibi östrojen yüzünden büyüyor dedi durumuna bakacaklar belki de gerek kalmaz canım ben de izmirdeyim Symrna art ye gidiyorum ama İstanbula gitsem kesin memoriala giderdim hayırlı uğurlu olsun inş hastanelerimiz tedavilerimiz ☺️

Benim 5mm diye hatırlıyorum canım zaten ilk reglimden sonra kontrol edecekler dediğin gibi östrojen yüzünden büyüyor dedi durumuna bakacaklar belki de gerek kalmaz canım ben de izmirdeyim Symrna art ye gidiyorum ama İstanbula gitsem kesin memoriala giderdim hayırlı uğurlu olsun inş hastanelerimiz tedavilerimiz ☺️
Hayırlısı olsun canim bende smryna art tüp bebek merkezine gittim ilk deneme de tutundu bebeğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Hayırlısı olsun canim bende smryna art tüp bebek merkezine gittim ilk deneme de tutundu bebeğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Ayyy ne kadar sevindim anlatamam insan pozitifler duymak istiyor hele ki kendi tercih ettiği merkezde olursa daha da hevesleniyor ☺️ Senin doktorun kimdi canım taze embriyo mu yapıldı dondurulmuş mu ?Benim doktorum Şaban Bey tüm süreçten memnunum ben hayırlısıyla biz de olumlu bir sonuç elde ederiz inş

Ayyy ne kadar sevindim anlatamam insan pozitifler duymak istiyor hele ki kendi tercih ettiği merkezde olursa daha da hevesleniyor ☺️ Senin doktorun kimdi canım taze embriyo mu yapıldı dondurulmuş mu ?Benim doktorum Şaban Bey tüm süreçten memnunum ben hayırlısıyla biz de olumlu bir sonuç elde ederiz inş
Canım senin embriyoların kaçıncı günü bugün?

Ikiside ilgilendi canim taze embiryoydu 3.gün embriyosu transfer edildi. 6 tane yumurta toplandi 2 tanesi devam etti 1 ini transfer ettiler digeri donduruldu. Inşallah hayirlisiyla pozitif sonuclari görürsünüz

Back