2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ayy hadi insallah oldu galiba Benimde bugün gögüslerimde biraz ağrı oldu bide bel ağrısı oldu bebisim insallah tutunmaya çalışıyodur.Senin yarındı dimi test günün
Benimde belim hiç ağrımadı canımmm.. Evet testi yarın yaptırıcam acayip heycanlıyımmm inşallah tutunmuştur kuzularımız canım

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? Bugün tüp bebek doktorumdaydım ikili testi yapcaktı bana bebiş uyanamadı iki saat son uyandı kadın da ölçümlerini yaptı, allahıma şükürler güzel çıktı sonuçlarım. İki hafta önce kıza benziyor büyükihtimal dedi bugün de erkeğe benziyor büyük bir ihtimal dedi

Ayy canım gözünaydın çok sevindim maşallah saglıklı olsunda cinsiyet onemli degil zaten dimi. Yavrum ya uyuyormuymuş kıyamamZor dönemi atlattın ne mutlu sana

Ay masallah ne şeker.Herseyin yolunda olmasina sevindim senin bi kızin vardı dimi buda sağlıkla erkek olsun inşallah Ne güzel olur öyle olsa

Ayy canım gözünaydın çok sevindim maşallah saglıklı olsunda cinsiyet onemli degil zaten dimi. Yavrum ya uyuyormuymuş kıyamamZor dönemi atlattın ne mutlu sana
Vallahi ilaçlarımı kesmedi doktorum canım. Dozlarını aZalttı biraz, üç hafta sonra kontrole çağırdı. Evet kız da yok erkek de yok aslında ikisinede hazırladı bizi vallahi

Vallahi ilaçlarımı kesmedi doktorum canım. Dozlarını aZalttı biraz, üç hafta sonra kontrole çağırdı. Evet kız da yok erkek de yok aslında ikisinede hazırladı bizi vallahi
İlaçların zararı yok zaten canım tek derdin o olsun Şimdi usg de tam bebek oldugu anlasılıyor degil mi bu haftalarda Ben ne yapacagım acaba o kadar merak ediyorum ki anlatamam. Ama daha var sanırım. İnşallah benim bebeklerimde Sağlıklıdır

Aaaaa masallah sonuclarina cok sevindim canimmm... eee simdi ne oldu cinsiyet? ortalik karisti bakkk neyse saglikli olsun da cinsiyetin hic onemi yokkk canim hakkinda hayırlısı

Merhaba Kızlar çift embriyo transfer olanlar kaç yasindasiniz acaba? Bende çift istiyorum 3. Denemem olucak 27 yasindayim inşallah kabul ederler..

Merhaba Kızlar çift embriyo transfer olanlar kaç yasindasiniz acaba? Bende çift istiyorum 3. Denemem olucak 27 yasindayim inşallah kabul ederler..
Benim 32 ama doktorum tek koydu banada.Bende kabul ettim bi bildiği vardır diye.Hakkında hayırlisi olsun canım

Tam bebek şeklinde yine değil aslında canım. 7 cnm küçücük bişey. Kafası elleri ayakları gözüküyor tabi ama yeni yeni şekillenmeye başlıyor daha.

Aaaaa masallah sonuclarina cok sevindim canimmm... eee simdi ne oldu cinsiyet? ortalik karisti bakkk neyse saglikli olsun da cinsiyetin hic onemi yokkk canim hakkinda hayırlısı
Aynen canım sağlıklı sıhatli olsun da gerisi hikaye kızımda yok oğlumda :)

Merhaba 31 yasındayım 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi.

Ne güzel haberler bunlar uyuyan melek dedikleri senin bebiş olsa gerekAllah sağlıkla kucağında uyuduğu günleri de göstersin canım

Ben sabah test yaptım eşim erken gebelik testi almış iki çizgi de aynı çıktı kan verdim 107.5 çıktı 8.günüm.Pazartesi tekrat kan vericem doktor kese kontrolü için gün verecek ne zaman gördünüz keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…