2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kimyasal da deger bu Kasar yuksek cikmaz diye biliyorum. 20/30 cikar sonra duser. Siz hamilesiniz. Ama ikiz mi degil mi bilemiyorum
Kimyasal mı diyorsunuz 7.gün değeri? Hiç artmaz mı? Birden artanları okuyoruz ama..?

Ben artmaz diye biliyorum. Sizin ki 100 un ustune cikmis. Iciniz Rahat olsun kimyasal degildir
Hayır, 100'ün üstü değil, yanlış anlaşılma olmasın..7.gün değerim 11.4 çıktı..yarın 9.gün tekrar baktıracağım. 10.gün zaten asıl test günüm..bugüne dek anlamlı bir artış olmaz mı diye sormak istedim. Forumda, 7.gün 12 çıkıp 10.gün 107 olanları okudum tesaadüfen..

Pardon ya Ben 7.gunu değerim 114 diye okudum. Zaten testi erken yapmissiniz .bugün veya yarin birdaha deneyin . Artar neden artmasin. Dua edelim.

Pardon ya Ben 7.gunu değerim 114 diye okudum. Zaten testi erken yapmissiniz .bugün veya yarin birdaha deneyin . Artar neden artmasin. Dua edelim.
Umuyorum ki öyle olsun..çok sağolun. Regl ağrıları gibi dolgunluk, bel ve bacak ağrısı yaşıyorum, tetikte gibiyim, zor bir durum o nedenle dün yaptırdım. Uzanıyorum, birşeyle uğraşmamaya çalışıyorum iki gündür.

Kimyasal da deger bu Kasar yuksek cikmaz diye biliyorum. 20/30 cikar sonra duser. Siz hamilesiniz. Ama ikiz mi degil mi bilemiyorum
Canım arkadaşımız 37 haftalık gebe ikizlere.Tek ebem olsa 39 haftayı beklerdik diyor.Bu perşembe Doğum için gün almışlar Sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah:dua::nazar:

Hayır, 100'ün üstü değil, yanlış anlaşılma olmasın..7.gün değerim 11.4 çıktı..yarın 9.gün tekrar baktıracağım. 10.gün zaten asıl test günüm..bugüne dek anlamlı bir artış olmaz mı diye sormak istedim. Forumda, 7.gün 12 çıkıp 10.gün 107 olanları okudum tesaadüfen..
benim 7. gün 10.10 çıkmıştı canım inş. sende güzel haberi alırsın

Selam Kızlar merkezden az once telefon geldi yarin sabah 10 da iki tane blast embriyo transfer edecekler. Blastlarin tutunma ihtimali daha iyi degil mi? Blastlardan birinin kalitesi cok iyiymis .sizce ne olur ne biter
Hem blast hem de iki embriyo konulucaksa tutunma ihtimali çok yüksek.İnşallah güzel haberler alırsınız.Benim de tek blast embriyo konulmuştu.Hakkınız da hayırlısı olsun

Selam Kızlar merkezden az once telefon geldi yarin sabah 10 da iki tane blast embriyo transfer edecekler. Blastlarin tutunma ihtimali daha iyi degil mi? Blastlardan birinin kalitesi cok iyiymis .sizce ne olur ne biter
Benim de 2blast transferi olmuştu çok şükür tuttu :nazar:canım darısı sana inşallah:dua:bedlenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen bol ceviz fındık ye bol su iç ve hep pozitif düşün:dua:

Benim de 2blast transferi olmuştu çok şükür tuttu :nazar:canım darısı sana inşallah:dua:bedlenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen bol ceviz fındık ye bol su iç ve hep pozitif düşün:dua:
Tamamdir aynen uygulayacagim dediklerinizi. Arada sekerim yükseliyor sanirim ona da insulin verecekler yarin.o biraz tedirgin ediyor beni. ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

Merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır giremiyorum benim yaramaz ikizler beni cok yoruyor ancak fırsatım oldu özledim buraları:)

M mry86 canim nasılsınız bebişlerle evinize döndünüz mü.İyisinizdir inşallah.Doğuran herkes unutuyo buraları.Bende mi doğumdan sonra böyle olucam acaba :ıslık:
Canım iyiyim bebişler beni çok yoruyor:)
Gecem gündüzüm yok. 18 temmuzda taburcu oldular büyüdüler ve cok iyiler :) Sen nasılsın :)

Rabbim hayirlisiyla güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Blast tek embriyo ile mucizeme hamıleyım. Herseyden önce bol bol dua et ve asla stres yapma rahat ol ve bebeğine inan. Seni üzecek kişilerden uzak dur. Transferden sonra havuç , hergün kabak çekirdeği ,kivi tüketmeye ozen göster. Beslenme ne dikkat et. İlk 3 gün dinlen bol bol . Transfer sonrası jel verirlerse dr 15 dk evin içinde yürüyüş yap diyecektir.güzel haberlerini bekliyoruz.:dua:

Kızlar yarin ilk kez transfer olacağım sıkısık olmam gerekiyormus. Nasil oluyor yahu kendimi nasil tutacagim. Cok aşırı mi sıkısık olmam lazim? Transfer bittikten sonra da ya uzun bir sure tuvalete gitmeyeceksin ya da sonda takilacak deniyor. Acitmaz mi sonda.o Halde nasil dayanir insan mesane Patlar yahu. Bana bir anlatin nasil olacak bu is

Rabbim hayirlisiyla güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Blast tek embriyo ile mucizeme hamıleyım. Herseyden önce bol bol dua et ve asla stres yapma rahat ol ve bebeğine inan. Seni üzecek kişilerden uzak dur. Transferden sonra havuç , hergün kabak çekirdeği ,kivi tüketmeye ozen göster. Beslenme ne dikkat et. İlk 3 gün dinlen bol bol . Transfer sonrası jel verirlerse dr 15 dk evin içinde yürüyüş yap diyecektir.güzel haberlerini bekliyoruz.:dua:
Cok tsk ederim. Dediklerinizi hemen not ettim. Rabbim hepimizin yaninda olsun

Kızlar yarin ilk kez transfer olacağım sıkısık olmam gerekiyormus. Nasil oluyor yahu kendimi nasil tutacagim. Cok aşırı mi sıkısık olmam lazim? Transfer bittikten sonra da ya uzun bir sure tuvalete gitmeyeceksin ya da sonda takilacak deniyor. Acitmaz mi sonda.o Halde nasil dayanir insan mesane Patlar yahu. Bana bir anlatin nasil olacak bu is
Cnm sıkışık olman çok önemli çünkü o şekilde embriyonun konulacak yeri daha net bir şekilde goruluyor ve işlem rahat oluyor idrar torbası dolu olduğu için. Suyu birden içme az az iç ama sıkışık ol. Biraz zor oluyor tabi ama sonunu düşün bebisin senin içinde olacak. Bende suyu çok icmisim patlayacak tim nerdeyse :KK70:transferden sonra 40 dk ancak tutabildim.cis yapmakla bişey olmaz merak etme. Zaten 1 saat yattım akşam mesai saati yaklaşmisti yavaş yavaş arabayla gittik kaldığım yerde yakındı. Ertesi günde arabanın arkasında yatarak 4 saate yakın yol geldim. Allahın izniyle bişey olmaz. Ağır kaldırma is yapma yere aniden egilme. Bunlara dikkat et. İlk 3 gün dus alma derim yani bana alabilirsin dediler ama ben korktum. 4.gün duş aldim ayakta ve ılık suyla yap cnm Cokda kalma. Biraz uzun oldu o_Obildiklerimi paylaşayım dedim.

X