2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım iyiyim bebişler beni çok yoruyor:)
Gecem gündüzüm yok. 18 temmuzda taburcu oldular büyüdüler ve cok iyiler :) Sen nasılsın :)
Ayy maşallah Ikiz annesi olmak kolay mı :)Allah kolaylık versin.Sen baya büyütmüşsün minnoşlarını :) Bende iyim gün sayıyorum yarın kontrol var bakalım tarih verir inşallah.En agır zamanım sıcaklara denk geldi o biraz zorluyo onun dışında herşey iyi şükür

Amin canım benim oyle zor ki anlatamam:) iyi olmana çok sevindim hayırlı zamanda minnoşuna kavuş inşallah:) uykusuz geceler seni bekliyor

Tamamdir cok tsk Ederim. Dediklerinizi aynen uygulayacagim. Allah sizden razi olsun

Amin canım benim oyle zor ki anlatamam:) iyi olmana çok sevindim hayırlı zamanda minnoşuna kavuş inşallah:) uykusuz geceler seni bekliyor
Amin canım saol.Ee napalım gülü seven dikenine katlanırmış dimi :)) Canım senin sezeryan spinal epidural kombinemiydi yoksa sadece spinalmiydi

Amin canım saol.Ee napalım gülü seven dikenine katlanırmış dimi :)) Canım senin sezeryan spinal epidural kombinemiydi yoksa sadece spinalmiydi
Oyle valla canım günde ya 3 ya da 4 saat uykuyla yaşıyorum ikiz bebek çok güzel ama çok ama çok zor :) Ben genel anestezi yaptırdım. Clexane kullandıgım icin doktorum öyle istedi.

Oyle valla canım günde ya 3 ya da 4 saat uykuyla yaşıyorum ikiz bebek çok güzel ama çok ama çok zor :) Ben genel anestezi yaptırdım. Clexane kullandıgım icin doktorum öyle istedi.
Zor ama ikisi birden büyüyo bi taraftan da çok güzel bencede :) Allah güç kuvvet versin ❤

Zor ama ikisi birden büyüyo bi taraftan da çok güzel bencede :) Allah güç kuvvet versin ❤
Amin canım insallah :)
Ya daha dün gibi burada haftalarımızı saydık ettik valla zaman nasıl geçiyor anlamadım hic. Allah herkese nasip etsin insallah

Amin canım insallah :)
Ya daha dün gibi burada haftalarımızı saydık ettik valla zaman nasıl geçiyor anlamadım hic. Allah herkese nasip etsin insallah
Aynen valla öyle daha dün gibi :) Bende sizin gibi pozitifi görürüm inşallah falan diyodum tedaviye başlamadan önce :)Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları.Kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır giremiyorum benim yaramaz ikizler beni cok yoruyor ancak fırsatım oldu özledim buraları:)
Maaşallah yaramazlaraZaman hızla akıp gidiyordur yanlarında.Biraz büyüsünler çok keyifli oluyor ikizler.Kardeşimin ikizleri var çok tatlılar biri bişey yapsa diğeri altta kalmıyor illaki oda yapacakBizim yerimize de öp kokla mis kokuluları

Simdi ciktim transferden biri iyi kalite digeri normal iki tane blast transfer edıldı. Surguyu hemen getirdiler, bende idrar iki yaptim. Acaba bu sorun olmuş mudur.

Selam Kızlar merkezden az once telefon geldi yarin sabah 10 da iki tane blast embriyo transfer edecekler. Blastlarin tutunma ihtimali daha iyi degil mi? Blastlardan birinin kalitesi cok iyiymis .sizce ne olur ne biter
Evet canim daba yuksek deniyor sen icini ferah tut stres yapma yarindan itibaren hamile gibi davran

Merhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır giremiyorum benim yaramaz ikizler beni cok yoruyor ancak fırsatım oldu özledim buraları:)
Canim iyiyiz bizide dogum heyecani sardi senin minnaklar nasil oldular allahim saglik sihhat versin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…