Ayy maşallahCanım iyiyim bebişler beni çok yoruyor:)
Gecem gündüzüm yok. 18 temmuzda taburcu oldular büyüdüler ve cok iyiler :) Sen nasılsın :)
Teşekkür ederim canım:) Erkek 2100 Kız 2000 kg doğdu. 33+4 te. Şuan 2 aylık oldular. Erkek 4400 Kız 4000 kg oldu :)Canım gozun aydın. Nasıllar? Kaçıncı haftada dogdular kaç kg'lar merak ettim
Amin canım benim oyle zor ki anlatamam:) iyi olmana çok sevindim hayırlı zamanda minnoşuna kavuş inşallah:) uykusuz geceler seni bekliyorAyy maşallahIkiz annesi olmak kolay mı :)Allah kolaylık versin.Sen baya büyütmüşsün minnoşlarını :) Bende iyim gün sayıyorum yarın kontrol var bakalım tarih verir inşallah.En agır zamanım sıcaklara denk geldi o biraz zorluyo onun dışında herşey iyi şükür
Tamamdir cok tsk Ederim. Dediklerinizi aynen uygulayacagim. Allah sizden razi olsunCnm sıkışık olman çok önemli çünkü o şekilde embriyonun konulacak yeri daha net bir şekilde goruluyor ve işlem rahat oluyor idrar torbası dolu olduğu için. Suyu birden içme az az iç ama sıkışık ol. Biraz zor oluyor tabi ama sonunu düşün bebisin senin içinde olacak. Bende suyu çok icmisim patlayacak tim nerdeysetransferden sonra 40 dk ancak tutabildim.cis yapmakla bişey olmaz merak etme. Zaten 1 saat yattım akşam mesai saati yaklaşmisti yavaş yavaş arabayla gittik kaldığım yerde yakındı. Ertesi günde arabanın arkasında yatarak 4 saate yakın yol geldim. Allahın izniyle bişey olmaz. Ağır kaldırma is yapma yere aniden egilme. Bunlara dikkat et. İlk 3 gün dus alma derim yani bana alabilirsin dediler ama ben korktum. 4.gün duş aldim ayakta ve ılık suyla yap cnm Cokda kalma. Biraz uzun oldu bildiklerimi paylaşayım dedim.
Amin canım saol.Ee napalım gülü seven dikenine katlanırmış dimi :)) Canım senin sezeryan spinal epidural kombinemiydi yoksa sadece spinalmiydiAmin canım benim oyle zor ki anlatamam:) iyi olmana çok sevindim hayırlı zamanda minnoşuna kavuş inşallah:) uykusuz geceler seni bekliyor
Oyle valla canım günde ya 3 ya da 4 saat uykuyla yaşıyorum ikiz bebek çok güzel ama çok ama çok zor :) Ben genel anestezi yaptırdım. Clexane kullandıgım icin doktorum öyle istedi.Amin canım saol.Ee napalım gülü seven dikenine katlanırmış dimi :)) Canım senin sezeryan spinal epidural kombinemiydi yoksa sadece spinalmiydi
Zor ama ikisi birden büyüyo bi taraftan da çok güzel bencede :) Allah güç kuvvet versin ❤Oyle valla canım günde ya 3 ya da 4 saat uykuyla yaşıyorum ikiz bebek çok güzel ama çok ama çok zor :) Ben genel anestezi yaptırdım. Clexane kullandıgım icin doktorum öyle istedi.
Amin canım insallah :)Zor ama ikisi birden büyüyo bi taraftan da çok güzel bencede :) Allah güç kuvvet versin ❤
Ne demek cnm senden de razı olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş.Tamamdir cok tsk Ederim. Dediklerinizi aynen uygulayacagim. Allah sizden razi olsun
Aynen valla öyle daha dün gibi :) Bende sizin gibi pozitifi görürüm inşallah falan diyodum tedaviye başlamadan önce :)Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları.Kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin canım insallah :)
Ya daha dün gibi burada haftalarımızı saydık ettik valla zaman nasıl geçiyor anlamadım hic. Allah herkese nasip etsin insallah
Maaşallah yaramazlaraMerhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır giremiyorum benim yaramaz ikizler beni cok yoruyor ancak fırsatım oldu özledim buraları:)
Lekelenmen varsa çok dikkatli ol kendini yorma bol bol dinlen progestan kullanıyomusunBenim de ara ara lekelenmem oluyor bi bitse de rahatlasam
Canim hayirli olsun...2 lt su yeterli 1 litresini yilda 1 lt merkezde icsen olur..cktktan sonra ben cok fena olmustum patlayacak gibi surgu verdi hemsire dunyalar benim olmustuTamamdir cok tsk Ederim. Dediklerinizi aynen uygulayacagim. Allah sizden razi olsun
Evet canim daba yuksek deniyor sen icini ferah tut stres yapma yarindan itibaren hamile gibi davranSelam Kızlar merkezden az once telefon geldi yarin sabah 10 da iki tane blast embriyo transfer edecekler. Blastlarin tutunma ihtimali daha iyi degil mi? Blastlardan birinin kalitesi cok iyiymis .sizce ne olur ne biter
Canim iyiyiz bizide dogum heyecani sardi senin minnaklar nasil oldular allahim saglik sihhat versin hepinizeMerhaba kızlar nasılsınız :) uzun zamandır giremiyorum benim yaramaz ikizler beni cok yoruyor ancak fırsatım oldu özledim buraları:)
Kullaniyorum canimLekelenmen varsa çok dikkatli ol kendini yorma bol bol dinlen progestan kullanıyomusun
Ahh cnim sağlıkla sihhatle kucağına al inşallah ))bizlerede dua et darisi bizlerin basina inşallahKızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz