2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İnş benim durumumda kimse olmaz yoktu test sonucum 10.gün 62 12.gün 170 14.gün 381 çıltı doktor sonra tekrar etmemi istememişti. Demekki sonradan sağlıkla ilerlemedi.

Canim cok cgecmis olsun allah sabir versin sonuc iyi gitmis ama kese bozuk demekki insallah duzelir ama duzelmezsede uzulme allahin vardir bildigi gec zamanda ogrenseydin daha kotu olurdu bende 4 tane dusuk yaptim .allah sonunda bi evlat verdi insalkah hayirlisiyla kucagima alirim.alkahim en kisa zamanda sanada saglikli hamilelikler nasip etsin

Sağlık olsun canım pazartesi görüşürsünüz kuzunla artık

Çok geçmiş olsun canım haftaya alırsınız artık.Aslında benimde çıkmam lazım ama eşimin işinden dolayı gidemiyoruz.Haftalar çok ilerlemeden her şeyi hazır etmek istiyorum ben de

İnş benim durumumda kimse olmaz yoktu test sonucum 10.gün 62 12.gün 170 14.gün 381 çıltı doktor sonra tekrar etmemi istememişti. Demekki sonradan sağlıkla ilerlemedi.
Cuma günü netleşecek sanırım umarım düzelir bu durum ama kendini üzmemeye çalış sağlıksızsa ileriki dönemlerde daha da çok üzülürsün.Temennim durumun düzelmesi okuduk burda da kesesi düzgün olmayıp Sağlıkla bebeğine kavuşanları inşallah sende kavuşanlardan olursun

kuzuuuuuuuu cevabın için çok teşekkür ederim evet cumayı bekleyeceğim, hayırlısı neyse o olsun artık ama içimin yandığıda bi gerçek.

kuzuuuuuuuu cevabın için çok teşekkür ederim evet cumayı bekleyeceğim, hayırlısı neyse o olsun artık ama içimin yandığıda bi gerçek.
Çok haklısın emeklerin ümitlerin çoook iyi bilirim bu duyguyu Sen hep olumlu düşün Allah büyük gün doğmadan neler doğar .Ama şunu unutma yaşadığın her olumsuzluğun arkasında seni bekleyen çok daha güzel bir hediye vardır.Elden yapacak bişey de yok zaten beklemek ve duadan başka..

kuzuuuuuuuu güzel insan çok teşekkür ederim desteğin için inş cuma günü benim için mucize olur

Arkadaşlar merhaba bir konuda desteginize ihtiyacım var tup bebek tedavisi sırasında embriyoya genetik tani testi yapılmıştı acaba 2li tarama testleri vsyeihtiyac duyuluyormu merak içerisindeyim.

Arkadaşlar merhaba bir konuda desteginize ihtiyacım var tup bebek tedavisi sırasında embriyoya genetik tani testi yapılmıştı acaba 2li tarama testleri vsyeihtiyac duyuluyormu merak içerisindeyim.
Transferin15.günü tekrar genetik sonuç bekleme durumları olacak mi

Arkadaşım merhaba,
Ben ngt yapılan embriyo ile hamileyim bugün 2 li tarama günümdü sadece ultrason bakıldı. Ense kalınlığı burun kemiği vs..Doktorum diğer kan testlerine ihtiyaç yok dedi.

Anladım cok teşekkür ederim hayırlı olsun size inşallah herşey yolunda gider. Benim de ngt ile bakilmisti sonraki süreçte Genetik olarak tekrar bakılmalı mı diye araştırıyorum.

Artik iyice ağırlaştım nefes alırken bile zorlanıyorum dün gece sırt ağrısından rahat uyuyamadım disimi sıkıp minnoşuma kavuşmayı bekliyorum.

En zor haftalara geldik canım üç haftadır uyku yok bana gece 4 de uyanıyorum kurulmuş saat gibi hava da çok sıcak gel de uyu. Annemde kalıyorum bir haftadır çok ağrım vardı sancilarim da baslamis evden çıkamıyorum korkumdan. Kızlar siz siz olun çok gecikmeyin tamamlayin herseyinizi son günlerde adım atmak bile o kadar zor ki ama yine de çok sukur. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu dyguyud inşallah..

Allah kolaylık versin hepimize bende her gece kalkıyorum havalarda çok sıcak dediğin gibi yağmur duasına mı çıksak hamişler olarakBide benim alt katta bir çift var çok kavga ediyorlar bahçeye taşıyor kavgaları gece 3-4 hiç farketmiyor Velhasıl Rabbim sağlık ve sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin (Bir avazda)

Aynen geçen yemek yiyelim diye dışarı çıktık 5 dakkalık mesafeye yürüdüm dönüşte o kadar zorlandım ki nerdeyse yolun ortasına oturucaktım yorgunluktanValla şansımıza da resmen cehennem sıcakları var çok zorlanıyorum.Allah yardımcımız olsun

Aynen oyle arkadasim nefes almak zorlasiyor artik bende gecede 3 5 defa nobet tutar gibi kslkiyorum allahim hwpimixin yardimcisi olsun .bende alis verise basladim ufaktan ama sicaktan adim stmak mumkun degil kspsli yerleri tercih edicez artik hayirlisi olsun rabbim sag salim kucagimiza almayi nadip etsin.sende dikjatli ol artik sancilarinda baslamis riske girme.ben bile korkuyorum artik ya erken dogum olursa diye sancilarda nasil bisey bilmiyorum ilk bebis oldugundan

Bende bilmiyordum sancının nasıl bişey oldugunu ama varmış nst de çıktı demekki bu agrılar falan hep sancıymış.

Kızlar bide Allah nasip ederse ben perşembe gunu doguma gidicem bugun doktorumla kararlaştırdık çok bekleyemezsin gece gelmek istemiyosdn perşembe sabah gel alalım dedi. Bana dua edin kızlarımla sag salim evime döneyim.g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…