2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben de tup bebek tedavisindeyim. Annelik nasil bir duygu merak içerisindeyim. Bu kadar heyecan verici bir durum mu gercekten yani tup bebekte cekilen acilara degiyor mu o duygu

Maşallah canım kilosu gayet iyi minnoşun.Su fazlalığı sekerden dolayı mı olmuş.Şeker yüklemesinde şekerin fazla mı çıkmıştı senin.Dikkat edersen inşallah bi sıkıntı olmaz canım

Ben de tup bebek tedavisindeyim. Annelik nasil bir duygu merak içerisindeyim. Bu kadar heyecan verici bir durum mu gercekten yani tup bebekte cekilen acilara degiyor mu o duygu
Canım tüm yaşadığın olumsuzlukları unutturacak bir duygu.O kadar çok arkadaşım var ki kaçıncı denemesi olduğunu unutmuş her yeni denemede ilk deneme gibi heyacan ve umutla başlıyorlar.Önce Allah’ın takdiri sonra bizlerin çabası ile inşallah meleklerimize kavuşuruz.Sen de bu dönemde bol dua ve tevekkül ile Allah’a yaklaş emin ol er yada geç emeline ulaşacaksın.Topiğimiz de uğurlu bir topik inşallah sen de kavuşursun kuzuna bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarsın

Maşallah canım kilosu gayet iyi minnoşun.Su fazlalığı sekerden dolayı mı olmuş.Şeker yüklemesinde şekerin fazla mı çıkmıştı senin.Dikkat edersen inşallah bi sıkıntı olmaz canım
Evet canım şeker riskinde bebeğin suyu artıyor.En son gittiğimde yükleme istemedi açlık tokluk yaptırmıştım.Onlarda çok iyi çıkıyordu.Artık dikkat edeceğim .Sen nasılsın son günler artıkSağlıkla gelsin yakışıklı

Canim benim hayirlisi olsun yenmeyecekse yemeyiz .Masallah senin poncigede kilosu guzel olmus bugunde ben gidecegim kontrole 5.30da bakalim son durum ne.alis verise basladinmi artik ben baslayacagim bu haftadan sonra hayirlisiyla.artik bizimkiler her an gelmeye musait durumdalar

Güzel haberlerle gel canım sendeEvet canım benim odamda olacak yatağı aldım chicco nun mama sandalyesine dönüşen bir yatağı var onu aldım.Çok kullanışlı geldi.Bebek arabasını aldım hafif 4 Kilo Oğlumda koca tekerli ağır bir arana almıştık çok kullanışsız oldu.Şimdi böyle tercih ettiği.Kılık kıyafetinde hemen hemen hepsi tam.Bir odası kaldı kızımınİnsan her şeyi almak istiyor zatenBaşlayınca çok keyifli oluyor bide yorulmasam

Rabbim bize de yasatsin o duyguyu insallah

Artik iyice ağırlaştım nefes alırken bile zorlanıyorum dün gece sırt ağrısından rahat uyuyamadım disimi sıkıp minnoşuma kavuşmayı bekliyorum.

Kızlar opudan simdi ciktim 8 Yumurta toplanmis sizce nasil
Bence gayet güzel benim de 8 tane toplanmıştı çok fazla olması da iyi bişey deil bu seferde yumurtanın kalitesi az olabiliyo

Canım nasılsın gördün mü miniğini

Canım nasılsın gördün mü miniğini
Iyiyim sukurler olsun ama 17.30 da randevuya 2 dakika gec kaldim hastaneden iceri girerken doktorun hostesi gidiyordu uzaktan gordum bi baktim doktorda cikmis haberde vermediler ya acil bisey vardi yada karisikliga geldi ismim anlamadim.pazartesiye tekrar randevu aldim bakalim ne olacak

Aynen canim bende dun doktora gidemeyince gittik kiyafet battaniye banyo havlusu vs ihtiyaclarini aldik.bugunde e bebek magazasina gidip diger ihtiyaclari olacaktik ama esimin halasi kalp krizi gecirmis simdi ogrendim esimde onun yanindaymis haftaya kaldi artik hayirlidi olsun

Kızlar çok kötü durumdayım 6+3 günlüğüz kese görmeye gittik fakat doktor sağlıksız gebelik dedi cumaya kadar ilaçlarına decam et dedi bu ş kilde olup gebeliği devam eden varmıdır?

Kızlar çok kötü durumdayım 6+3 günlüğüz kese görmeye gittik fakat doktor sağlıksız gebelik dedi cumaya kadar ilaçlarına decam et dedi bu ş kilde olup gebeliği devam eden varmıdır?
Canim doktorunun dediği gibi sağlıksız olduğu için zaten öyle bişey olmuştur.Hakkında hayırlısı olsun eyer sağlıksızsa zaten devam etmesin sonrasinda üzuleceğine baştan üzülmüş olursun.Allah sabır versin sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Neye göre bu kararı verdi canım acaba ?
Kesenin şekli falan mı bozuk

Aslın

Ne desem bilemedim şimdi hakkında hayırlısı olsun canım
Bende çok merak ediyorum içimde neler oluyor neler bitiyor kan testi yaptırsam en azından yardımcı olacak bana demek ki
Sende tersine giden bir durum falan var miydi ne biliyim kanaman falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…