Amin canim seninde bayagi az kalmis allah kolaylik versinBenim de şiddetli malesef sağa sola dönerken bile canım çok acıyo sanki kemikler birbirinden ayrılıyo.Bazen sert bi zemine oturduğumda da ağrı oluyo.Hamilelik sonlara yaklaştıkça daha da zorlaşıyomuş bunu anladım.Allah hepimize kolaylık versin
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAmin ca
Amin canim seninde bayagi az kalmis allah kolaylik versin
Mrh esra testinin ücreti ne kadar tutuyor birde sizin sonuç ne çıktı nasıl devam eti tedavinİlk tedavim taze embriyoydu tuttu ama kimyasal gebelikmiş. Era yapılmamıştı. 2.denemem de dondurulmuş embriyo ile devam ettik rahme çizikte atıldı. Ama rahmimde kasılmalarım vardı hiç tutmadı. Kasılmam varken transfer yapması güvenimi sarstı bıraktım merkezi. Son tedavim bahçecide oldu dondurulmuş embriyo transferi oldu çizik atılmadı. Era testi ve cd56 testi yapıldı. Bu arada benim embriyolarım genetik araştırmadan da geçti. Sonuç pozitif. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yanlız ben bursada değilim. İstanbuldayım
Hadi bakalım dinlenme sırası sende artık :) Evet 35 olduk şükür ama bende bi nebze heycan yok sanki 10.çocugumu doğurucak gibiyim.Benim süreç normal ilerlemediği için sanırım zerre heves kalmadı sonrasında bakalım nasıl olucak.Son haftalar baya zorluyomuş insanı şu kalan haftalarda çabucak bi geçse çok mutlu olucamGünaydın tatlı hamişler ve en kısa zamanda hamiş olacak arkadaşlarÇok şükür artık evdeyim ve daha çabuk yoruluyorum.Evde kalmak iyi gelecek Bol bol yatıp dinlenmek istiyorum E emn523452 hala ağrıların var mı belki magnezyum takviyesi de bir nebze rahatlatır.@-Gul- canım maaşallah 35 hf oldu zaman yaklaştı iyice ben şimdiden çok heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum bile Sağlıkla gelsin minik kuzular
Haklısın canım sende haftalardır hep kısıtladın kendini yatmak zorunda olduğun için .Az kaldı Allah’ın izni ile asıl heyacanı Doğumdan sonra başlıyorHadi bakalım dinlenme sırası sende artık :) Evet 35 olduk şükür ama bende bi nebze heycan yok sanki 10.çocugumu doğurucak gibiyim.Benim süreç normal ilerlemediği için sanırım zerre heves kalmadı sonrasında bakalım nasıl olucak.Son haftalar baya zorluyomuş insanı şu kalan haftalarda çabucak bi geçse çok mutlu olucam
Aynen benim hayat doğumdan sonra başlıycak inşallah bu kadar ay yattıktan sonra yeni maratona ayak uydurabilirim :) Bu arada bugün kontrolüm vardı ogluşum 2670 gr olmuş.Erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2 tanesini yaptırdım yarin da 2 tanesini daha yaptırıcam.Haftaya kontrole çağırdı bakalım sezeryan için tarih vericek mi haftayaHaklısın canım sende haftalardır hep kısıtladın kendini yatmak zorunda olduğun için .Az kaldı Allah’ın izni ile asıl heyacanı Doğumdan sonra başlıyor
Canım düşuk yada erken doğum tehdidin olmazsa en fazla 3 aya kadar kullanırsın ben mesela hala kullanıyorum 37.haftada bırakıcam.Doktorun gerek yoksa zaten bıraktırır merak etmeKizlar cok yardima ihtiyacim var progestoronu kac haftaya kadar kullandini kac ml? Yurt disindayim doktorlar farkli seyler soyluyor
Canım sen fitil olarak mi kullanıyorsun progestan?birde günde kaç defa?Canım düşuk yada erken doğum tehdidin olmazsa en fazla 3 aya kadar kullanırsın ben mesela hala kullanıyorum 37.haftada bırakıcam.Doktorun gerek yoksa zaten bıraktırır merak etme
Amin canım saolasın.Tüp bebek tedavisi olduğu için başından beri her gün bi tane crinone jel kullanıyorum.Onun dışında 2 aydır progestan hap kullanıyorum once agızdandı dokyoru degişince yeni doktor vajinadan yazmış aynı hapı sabah akşam kullanıyorum fitil gibi.Toklukla alakalı olabilir canım sen doktorunu dinle bi de açken yaptır tahliliniCanım sen fitil olarak mi kullanıyorsun progestan?birde günde kaç defa?
Canım dün rutin kan tahlillerimi has.yptim doktor sordu acmisin veya tokmu diye tokum dedi.icinde toxoplasma testide vardı ve hepsi yüksek cıktı.tabi hiç aklıma gelmedi toxoplasma yi sormak.doktor bidaki kontrolde tekrar yaptır dedi tok olduğun için yüksek çıkmış dedi.sen ne önerirsin 5tup kan aldılar.bugun sağlık ocağında tekrarticagim.insallah normal çıkarlar.seninde şafak bitti sayilir sağlıcakla al kucağına kuzunu
Canim sevindim artik evdesin yat dinlen son aylarinda benimde agrilarim daha hafif bazen de cogaliyo .allahim hayirli dogumlar nasip etsinGünaydın tatlı hamişler ve en kısa zamanda hamiş olacak arkadaşlarÇok şükür artık evdeyim ve daha çabuk yoruluyorum.Evde kalmak iyi gelecek Bol bol yatıp dinlenmek istiyorum E emn523452 hala ağrıların var mı belki magnezyum takviyesi de bir nebze rahatlatır.@-Gul- canım maaşallah 35 hf oldu zaman yaklaştı iyice ben şimdiden çok heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum bile Sağlıkla gelsin minik kuzular
Maaşallah sana da oğluşuna daAynen benim hayat doğumdan sonra başlıycak inşallah bu kadar ay yattıktan sonra yeni maratona ayak uydurabilirim :) Bu arada bugün kontrolüm vardı ogluşum 2670 gr olmuş.Erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2 tanesini yaptırdım yarin da 2 tanesini daha yaptırıcam.Haftaya kontrole çağırdı bakalım sezeryan için tarih vericek mi haftaya
Amin inşallah canım hep beraber hayırlı kolay doğumlar nasip erdin AllahCanim sevindim artik evdesin yat dinlen son aylarinda benimde agrilarim daha hafif bazen de cogaliyo .allahim hayirli dogumlar nasip etsin
Öncelikle Allah hayırlı etsin E2hormon yüksekliği yumurta sayısının fazla old.gösteriyor.Doktoruna güven panik yapma 5dk bir işlem.Sadece işlem sonrası bol su iç fazla yumurta toplanırsa sıvı toplanması olabiliyor akciğerlerde.Doktorunla mutlaka konuş< Önceki12345
- Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim
Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu AlıntıCevapla
Tamam cok tsk Ederim.Öncelikle Allah hayırlı etsin E2hormon yüksekliği yumurta sayısının fazla old.gösteriyor.Doktoruna güven panik yapma 5dk bir işlem.Sadece işlem sonrası bol su iç fazla yumurta toplanırsa sıvı toplanması olabiliyor akciğerlerde.Doktorunla mutlaka konuş