2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Amin ca
Amin canim seninde bayagi az kalmis allah kolaylik versin

Mrh esra testinin ücreti ne kadar tutuyor birde sizin sonuç ne çıktı nasıl devam eti tedavin

Günaydın tatlı hamişler ve en kısa zamanda hamiş olacak arkadaşlar Çok şükür artık evdeyim ve daha çabuk yoruluyorum.Evde kalmak iyi gelecekBol bol yatıp dinlenmek istiyorum E emn523452 hala ağrıların var mı belki magnezyum takviyesi de bir nebze rahatlatır.@-Gul- canım maaşallah 35 hf oldu zaman yaklaştı iyice ben şimdiden çok heyecanlanıyorum seni düşünemiyorum bileSağlıkla gelsin minik kuzular

Hadi bakalım dinlenme sırası sende artık :) Evet 35 olduk şükür ama bende bi nebze heycan yok sanki 10.çocugumu doğurucak gibiyim.Benim süreç normal ilerlemediği için sanırım zerre heves kalmadı sonrasında bakalım nasıl olucak.Son haftalar baya zorluyomuş insanı şu kalan haftalarda çabucak bi geçse çok mutlu olucam

Haklısın canım sende haftalardır hep kısıtladın kendini yatmak zorunda olduğun için .Az kaldı Allah’ın izni ile asıl heyacanı Doğumdan sonra başlıyor

Haklısın canım sende haftalardır hep kısıtladın kendini yatmak zorunda olduğun için .Az kaldı Allah’ın izni ile asıl heyacanı Doğumdan sonra başlıyor
Aynen benim hayat doğumdan sonra başlıycak inşallah bu kadar ay yattıktan sonra yeni maratona ayak uydurabilirim :) Bu arada bugün kontrolüm vardı ogluşum 2670 gr olmuş.Erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici iğne verdi bugün 2 tanesini yaptırdım yarin da 2 tanesini daha yaptırıcam.Haftaya kontrole çağırdı bakalım sezeryan için tarih vericek mi haftaya

Kizlar cok yardima ihtiyacim var progestoronu kac haftaya kadar kullandini kac ml? Yurt disindayim doktorlar farkli seyler soyluyor

Kizlar cok yardima ihtiyacim var progestoronu kac haftaya kadar kullandini kac ml? Yurt disindayim doktorlar farkli seyler soyluyor
Canım düşuk yada erken doğum tehdidin olmazsa en fazla 3 aya kadar kullanırsın ben mesela hala kullanıyorum 37.haftada bırakıcam.Doktorun gerek yoksa zaten bıraktırır merak etme

Canım düşuk yada erken doğum tehdidin olmazsa en fazla 3 aya kadar kullanırsın ben mesela hala kullanıyorum 37.haftada bırakıcam.Doktorun gerek yoksa zaten bıraktırır merak etme
Canım sen fitil olarak mi kullanıyorsun progestan?birde günde kaç defa?
Canım dün rutin kan tahlillerimi has.yptim doktor sordu acmisin veya tokmu diye tokum dedi.icinde toxoplasma testide vardı ve hepsi yüksek cıktı.tabi hiç aklıma gelmedi toxoplasma yi sormak.doktor bidaki kontrolde tekrar yaptır dedi tok olduğun için yüksek çıkmış dedi.sen ne önerirsin 5tup kan aldılar.bugun sağlık ocağında tekrarticagim.insallah normal çıkarlar.seninde şafak bitti sayilir sağlıcakla al kucağına kuzunu

Amin canım saolasın.Tüp bebek tedavisi olduğu için başından beri her gün bi tane crinone jel kullanıyorum.Onun dışında 2 aydır progestan hap kullanıyorum once agızdandı dokyoru degişince yeni doktor vajinadan yazmış aynı hapı sabah akşam kullanıyorum fitil gibi.Toklukla alakalı olabilir canım sen doktorunu dinle bi de açken yaptır tahlilini

Merhaba arkadaşlar, şu anda Osman Develioğlu'na giden, ya da 2018'de tedaviye başlayıp pozitif sonuç alan var mı acaba aranızda yorumlarınızı almak isterim

Canim sevindim artik evdesin yat dinlen son aylarinda benimde agrilarim daha hafif bazen de cogaliyo .allahim hayirli dogumlar nasip etsin

Maaşallah sana da oğluşuna damerak etme hemen adapte olursunEmin ol ki ayağa kalkmak sana çok iyi gelecek

1. Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim

Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
    + Çoklu AlıntıCevapla
< Önceki12345

Öncelikle Allah hayırlı etsin E2hormon yüksekliği yumurta sayısının fazla old.gösteriyor.Doktoruna güven panik yapma 5dk bir işlem.Sadece işlem sonrası bol su iç fazla yumurta toplanırsa sıvı toplanması olabiliyor akciğerlerde.Doktorunla mutlaka konuş

Tamam cok tsk Ederim.

Kızlar bugün DR kontrolüm vardı bizim kız 1350gr olmuş.Biraz suyum artmış şeker yasaklandıEn çok meyve yiyordum bu ara.Neyse sağlık olsun boğazımı tutmam lazım artık.Ama kızımı her gördüğümde kalbim hop hop oluyor.Sağlıkla kucağıma alacağım gün bir gelse zaman yaklaştıkça sanki daha yavaş geçiyor dakikalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…