- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
Günaydın herkese çok şükür canım.Tabi günler geçtikçe daha çok zorlanıyorum,biraz nefes darlığı yaşıyorum sıcak havaların etkisi büyük tabi.Bu hf son çalışmam.Bayram sonrasına izinlerimi alıp izne ayrılacağımHerkese mrb EdilaH iyi hsberlerini duymak guzel rabbim ayirmasin insallah yavrularindan seni kuzuuuuuuuu ve gul arkadadim sizlerde iyisinizdir insallah
Bende iyiyim canjm cok sükür rabbime bende memlekete geldim.sicaklardan bunalip geziyorum .benimde sirt agrilarjm ve el ayak sismesi veelimde uyusma var geri kalan hersey iyiGünaydın herkese çok şükür canım.Tabi günler geçtikçe daha çok zorlanıyorum,biraz nefes darlığı yaşıyorum sıcak havaların etkisi büyük tabi.Bu hf son çalışmam.Bayram sonrasına izinlerimi alıp izne ayrılacağımArtık çalışmak zor geliyor Sen nasılsın senin günler nasıl geçiyor
Ne iyi yapmışsın memlekete gitmekle benim tüm ailemde İstanbul’da bizde kaldık burda.Oğlumda benim de çok şişliğim vardı şimdi yok sayılır.Kendine dikkat et bol bol moral depola tatildeBende iyiyim canjm cok sükür rabbime bende memlekete geldim.sicaklardan bunalip geziyorum .benimde sirt agrilarjm ve el ayak sismesi veelimde uyusma var geri kalan hersey iyi
Canım keşke doktoruna sorsaydın biz ne desek şimdi yanlış olur erken doğum tehdidin falan varsa ben olsam kesinlikle gitmezdim ama bi sıkıntın yoksa bi doktoruna sorMerhaba arkadaşlar ben şuan 32+2 yim haftaya bayram tatili nedeniyle 33 haftalikken memlekete gitmek istiyoruz aracımızla ama malum o kadar dikkat ediyoruz ki bu haftaya kadar hiç yolculuk etmedim riskli olur mu yolculuk eden var mı hiç sürekli sarsıntı çocuğu rahatsiz eder mi gideceğimiz mesafe 6 saatlik ???
Canim bence riske atma doktoruna sor ben 26 haftalikken doktor sadece 4 saatlik araba yolculugjna izin verdi ucakla gidebilirsin dedi ucaga binebilmek icinde rapor verdi bende ucakla yolculuk yaptim.ki sen 32 haftaliksin daha riskli mutlaka doktoruna sor ihmal etmeMerhaba arkadaşlar ben şuan 32+2 yim haftaya bayram tatili nedeniyle 33 haftalikken memlekete gitmek istiyoruz aracımızla ama malum o kadar dikkat ediyoruz ki bu haftaya kadar hiç yolculuk etmedim riskli olur mu yolculuk eden var mı hiç sürekli sarsıntı çocuğu rahatsiz eder mi gideceğimiz mesafe 6 saatlik ???
Merak etme kimyasal değil9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Degerlerin artmis canim insallah boyle devam eder9. Gün : 4
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Canım o ağrılar normal.Ben geçen kontrolde sordum doktora kemikler doğum için yumuşamaya başladığı için oluyomuş o ağrılar hatta çatı ağrısı deniyo vajina kemiklerinde ki ağrıyaKizlar hamileligin yavas yavas sonuna geliyor ama benim bi sorum olacak benim hem vajina kemiklerim hemde popodaki kemiklerim 15 20 gundur agriyor otururken yerden kslkarken cikacak gibi aciyor sizdede varmi boyle seyler
Valla oyle bişeyki kalkinca yatinca oyle agriyyoki bende sormistum ama aceba doktor cok hafifmi sandi agriyi diye dusunuyorum. Korktum o yuzdenCanım o ağrılar normal.Ben geçen kontrolde sordum doktora kemikler doğum için yumuşamaya başladığı için oluyomuş o ağrılar hatta çatı ağrısı deniyo vajina kemiklerinde ki ağrıya
Valla oyle bişeyki kalkinca yatinca oyle agriyyoki bende sormistum ama aceba doktor cok hafifmi sandi agriyi diye dusunuyorum. Korktum o yuzdenCanım o ağrılar normal.Ben geçen kontrolde sordum doktora kemikler doğum için yumuşamaya başladığı için oluyomuş o ağrılar hatta çatı ağrısı deniyo vajina kemiklerinde ki ağrıya
Degerlerin artmis canim insallah boyle devam eder
Benim de şiddetli malesef sağa sola dönerken bile canım çok acıyo sanki kemikler birbirinden ayrılıyo.Bazen sert bi zemine oturduğumda da ağrı oluyo.Hamilelik sonlara yaklaştıkça daha da zorlaşıyomuş bunu anladım.Allah hepimize kolaylık versinVa
Valla oyle bişeyki kalkinca yatinca oyle agriyyoki bende sormistum ama aceba doktor cok hafifmi sandi agriyi diye dusunuyorum. Korktum o yuzden
cnim son degerinçok iyi tebrikler9. Gün : 4
16. Gün : 110
18. Gün : 264 çıktı bugün kızlar. Nasıl sizce ??