2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Herkese mrb EdilaH iyi hsberlerini duymak guzel rabbim ayirmasin insallah yavrularindan seni kuzuuuuuuuu ve gul arkadadim sizlerde iyisinizdir insallah
Günaydın herkese çok şükür canım.Tabi günler geçtikçe daha çok zorlanıyorum,biraz nefes darlığı yaşıyorum sıcak havaların etkisi büyük tabi.Bu hf son çalışmam.Bayram sonrasına izinlerimi alıp izne ayrılacağımArtık çalışmak zor geliyorSen nasılsın senin günler nasıl geçiyor

Bende iyiyim canjm cok sükür rabbime bende memlekete geldim.sicaklardan bunalip geziyorum .benimde sirt agrilarjm ve el ayak sismesi veelimde uyusma var geri kalan hersey iyi

Bende iyiyim canjm cok sükür rabbime bende memlekete geldim.sicaklardan bunalip geziyorum .benimde sirt agrilarjm ve el ayak sismesi veelimde uyusma var geri kalan hersey iyi
Ne iyi yapmışsın memlekete gitmekle benim tüm ailemde İstanbul’da bizde kaldık burda.Oğlumda benim de çok şişliğim vardı şimdi yok sayılır.Kendine dikkat et bol bol moral depola tatilde

Merhaba arkadaşlar ben şuan 32+2 yim haftaya bayram tatili nedeniyle 33 haftalikken memlekete gitmek istiyoruz aracımızla ama malum o kadar dikkat ediyoruz ki bu haftaya kadar hiç yolculuk etmedim riskli olur mu yolculuk eden var mı hiç sürekli sarsıntı çocuğu rahatsiz eder mi gideceğimiz mesafe 6 saatlik ???

Canım keşke doktoruna sorsaydın biz ne desek şimdi yanlış olur erken doğum tehdidin falan varsa ben olsam kesinlikle gitmezdim ama bi sıkıntın yoksa bi doktoruna sor

Canim bence doktora sorma
Canim bence riske atma doktoruna sor ben 26 haftalikken doktor sadece 4 saatlik araba yolculugjna izin verdi ucakla gidebilirsin dedi ucaga binebilmek icinde rapor verdi bende ucakla yolculuk yaptim.ki sen 32 haftaliksin daha riskli mutlaka doktoruna sor ihmal etme

Mutlu bayramlar Aileniz sevdiklerinizle birarada olacağınız çok mutlu bir bayram geçirmenizi dilerimBundan sonraki bayramda evlat hasreti çeken tüm arkadaşların kuzularını kavuşmuş olmalarını diliyorum

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Merak etme kimyasal değil
Baksana ne güzel sağlıklı ilerliyor
Değerler git gide Katlaniyor
Önemli olan değerin düşmemesi

Benimde 9. Gün 63 11. Gün 103 13. Gün 328 çıkmışti
Bak hatta 11. Gün tam 2 ye bile katlanmmamisti
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah

Kizlar hamileligin yavas yavas sonuna geliyor ama benim bi sorum olacak benim hem vajina kemiklerim hemde popodaki kemiklerim 15 20 gundur agriyor otururken yerden kslkarken cikacak gibi aciyor sizdede varmi boyle seyler

Kizlar hamileligin yavas yavas sonuna geliyor ama benim bi sorum olacak benim hem vajina kemiklerim hemde popodaki kemiklerim 15 20 gundur agriyor otururken yerden kslkarken cikacak gibi aciyor sizdede varmi boyle seyler
Canım o ağrılar normal.Ben geçen kontrolde sordum doktora kemikler doğum için yumuşamaya başladığı için oluyomuş o ağrılar hatta çatı ağrısı deniyo vajina kemiklerinde ki ağrıya

Va
Canım o ağrılar normal.Ben geçen kontrolde sordum doktora kemikler doğum için yumuşamaya başladığı için oluyomuş o ağrılar hatta çatı ağrısı deniyo vajina kemiklerinde ki ağrıya
Valla oyle bişeyki kalkinca yatinca oyle agriyyoki bende sormistum ama aceba doktor cok hafifmi sandi agriyi diye dusunuyorum. Korktum o yuzden

Va
Valla oyle bişeyki kalkinca yatinca oyle agriyyoki bende sormistum ama aceba doktor cok hafifmi sandi agriyi diye dusunuyorum. Korktum o yuzden

Va

Benim de şiddetli malesef sağa sola dönerken bile canım çok acıyo sanki kemikler birbirinden ayrılıyo.Bazen sert bi zemine oturduğumda da ağrı oluyo.Hamilelik sonlara yaklaştıkça daha da zorlaşıyomuş bunu anladım.Allah hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…