- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 36
Büyüdü teyzesi 1700 gr oldu enfeksiyonumuz vardı 14 gündür yeni bugün düşmeye başladı çok şükür beslenmeyi kesmişlerdi ama tekrar anne sütüne başladılar şimdilik çok az veriyorlar ama oda yavaş yavaş artacak
Ayy çok sevindim maşallah minnoşa senin kız tam bi savaşçı olarak doğmuş annesi.İnşallah enfeksiyonundan da kurtulur bir an önce.Rabbim minnoşuna güç kuvvet versin güzel günlere çok az kalmış desene :)Büyüdü teyzesi 1700 gr oldu enfeksiyonumuz vardı 14 gündür yeni bugün düşmeye başladı çok şükür beslenmeyi kesmişlerdi ama tekrar anne sütüne başladılar şimdilik çok az veriyorlar ama oda yavaş yavaş artacak
Çok teşekkür ederiz teyzesi bugün daha iyiydi durumu yarın göz kontrolümüz var onu bekliyoruz. Güzel günlere az kaldı inşallah :)Ayy çok sevindim maşallah minnoşa senin kız tam bi savaşçı olarak doğmuş annesi.İnşallah enfeksiyonundan da kurtulur bir an önce.Rabbim minnoşuna güç kuvvet versin güzel günlere çok az kalmış desene :)
Günaydın canım göz sonucu Pazartesine kaldı onuda haber vereyim normalde 1700 lerde anne uyum odalarına bebekleri veriyorlar benim minnakın oksijen ihtiyacı bazen artıyor oyüzden bekliyoruzGünaydın canlarrrr
Hadi inşallah senden bi kaç güne güzel haberler bekliyorum :) Bir an önce bebişin herşeyi normale doner inşallah ve mutlu sonGünaydın canım göz sonucu Pazartesine kaldı onuda haber vereyim normalde 1700 lerde anne uyum odalarına bebekleri veriyorlar benim minnakın oksijen ihtiyacı bazen artıyor oyüzden bekliyoruz
Günaydın canım nasılsın zaman yaklaştıkça heyecan basıyordurGünaydın canlarrrr
Günaydın iyidir canım gün saymaya devam :) Evet sezeryan olucak degişik bi sekil de heycan yerine sezeryan nasıl olucak çok ağrım olucak mı derdi sardı beni :) Şimdilik oda hazırlamadım 6.aya kadar benim odam da okucak ondan sonrasında oda yapmayı düşünüyorum bakalım.Sen nasılsın nasıl gidiyoGünaydın canım nasılsın zaman yaklaştıkça heyecan basıyordurOdasını hazırladın mı kuzunun.Doğum sezeryan olacak dimi senin?@EdilaH güzel haberlerine çok seviniyorum Evimizdeyiz artık diyeceğin günleri sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canım güzel haberleri muhakkak size söylerimHadi inşallah senden bi kaç güne güzel haberler bekliyorum :) Bir an önce bebişin herşeyi normale doner inşallah ve mutlu son
çok sağol canım çok şükür iyiyimGünaydın iyidir canım gün saymaya devam :) Evet sezeryan olucak degişik bi sekil de heycan yerine sezeryan nasıl olucak çok ağrım olucak mı derdi sardı beni :) Şimdilik oda hazırlamadım 6.aya kadar benim odam da okucak ondan sonrasında oda yapmayı düşünüyorum bakalım.Sen nasılsın nasıl gidiyo
Ayy inşallah benim sezeryan da güzel kolay geçer.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Şaka maka yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bazen inanamıyorumçok sağol canım çok şükür iyiyimKendimi durmadan bebek sitelerinde gezinirken buluyorum.En son Usg de yüzü o kadar netti ki gözümün önünden gitmiyor Benim sezeryan deneyimim hiçte kötü geçmedi hemen emzirdim sütüm geldi ,ayağa kalkmakta zorlanmadım.Bir tek bol bol gezmek lazım gaz sancısı olmaması için.Sen içini ferah tut
Öyle canım Sağlıkla rabbim kucağımıza alıp hep güzel günlerini görmeyi nasip etsinAyy inşallah benim sezeryan da güzel kolay geçer.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Şaka maka yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bazen inanamıyorumBenim minnoş son gördüğumde sırtını dönmüştü yüzünü göstermedi malesef.Ayrıntılıya girersen ayrıntılı da çok güzel gözüküyo hatta görüntü bile verdi ayrıntılıda ki doktor
Biz iyiz şükür gün sayıyorum artık sıkıntıdan :) Daha çok var halbu ki :) Siz nasılsınızHerkese mrb EdilaH iyi hsberlerini duymak guzel rabbim ayirmasin insallah yavrularindan seni kuzuuuuuuuu ve gul arkadadim sizlerde iyisinizdir insallah
Bende iyiyim cok şukur gun saymaya devam coğu gitti azi kaldi gün saymalarin .hayirlisiyla kavusmak dileğiyle yavrularimiza kendknize iyi bakinBiz iyiz şükür gün sayıyorum artık sıkıntıdan :) Daha çok var halbu ki :) Siz nasılsınız