2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Merhaba arkadaşlar elimde gonal f ve cetrotide var isteyen olursa özelden yazabilir

EdilaH canım minnoş nasıl büyüdü mü.Sütünle besleyebiliyosundur inşallah
Büyüdü teyzesi 1700 gr oldu enfeksiyonumuz vardı 14 gündür yeni bugün düşmeye başladı çok şükür beslenmeyi kesmişlerdi ama tekrar anne sütüne başladılar şimdilik çok az veriyorlar ama oda yavaş yavaş artacak

Ayy çok sevindim maşallah minnoşa senin kız tam bi savaşçı olarak doğmuş annesi.İnşallah enfeksiyonundan da kurtulur bir an önce.Rabbim minnoşuna güç kuvvet versin güzel günlere çok az kalmış desene :)

Çok teşekkür ederiz teyzesi bugün daha iyiydi durumu yarın göz kontrolümüz var onu bekliyoruz. Güzel günlere az kaldı inşallah :)

İnşallah gözünde de bi sıkıntı çıkmaz kuzunun :) Kıyamam ya nasıl tatlıdır kesin :)Rabbim sizi bi daha ayırmasın en kısa zamanda annesinin sıcak koynuna dönsün kuzucuk Ayy çok duygulandım

Günaydın canım göz sonucu Pazartesine kaldı onuda haber vereyim normalde 1700 lerde anne uyum odalarına bebekleri veriyorlar benim minnakın oksijen ihtiyacı bazen artıyor oyüzden bekliyoruz
Hadi inşallah senden bi kaç güne güzel haberler bekliyorum :) Bir an önce bebişin herşeyi normale doner inşallah ve mutlu son

Günaydın iyidir canım gün saymaya devam :) Evet sezeryan olucak degişik bi sekil de heycan yerine sezeryan nasıl olucak çok ağrım olucak mı derdi sardı beni :) Şimdilik oda hazırlamadım 6.aya kadar benim odam da okucak ondan sonrasında oda yapmayı düşünüyorum bakalım.Sen nasılsın nasıl gidiyo

çok sağol canım çok şükür iyiyimKendimi durmadan bebek sitelerinde gezinirken buluyorum.En son Usg de yüzü o kadar netti ki gözümün önünden gitmiyor Benim sezeryan deneyimim hiçte kötü geçmedi hemen emzirdim sütüm geldi ,ayağa kalkmakta zorlanmadım.Bir tek bol bol gezmek lazım gaz sancısı olmaması için.Sen içini ferah tut

Ayy inşallah benim sezeryan da güzel kolay geçer.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.Şaka maka yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bazen inanamıyorum Benim minnoş son gördüğumde sırtını dönmüştü yüzünü göstermedi malesef.Ayrıntılıya girersen ayrıntılı da çok güzel gözüküyo hatta görüntü bile verdi ayrıntılıda ki doktor

Selam güzel anne adayları ve anneler mesajlarınızı okuyarak dua edenlerdenim malesef benim bebegim olmadı henüz inşallah rabbim kısa zamanda versin... Ben sizlerden dua istiyorum hepiniz hamilesiniz duanız makbuldür benim için tefriciye okuyabilir misiniz??? Eğer okursaniz etiket yaparsanız çok sevinirim 10 tane bile olsa yeter.... sizlerde inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alin

Öyle canım Sağlıkla rabbim kucağımıza alıp hep güzel günlerini görmeyi nasip etsinCanım ayrıntılıya 19hf gitmiştim bol bol foto almıştım ama hiç en son gördüğüm kadar net değildi.Heyacanla bekliyorum kavuşacağımız günü

Herkese mrb EdilaH iyi hsberlerini duymak guzel rabbim ayirmasin insallah yavrularindan seni kuzuuuuuuuu ve gul arkadadim sizlerde iyisinizdir insallah
Biz iyiz şükür gün sayıyorum artık sıkıntıdan :) Daha çok var halbu ki :) Siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…