2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Merhaba kızlar. Normalde 5. Gün perşembe günü transfer planlanıyordu. Ama 9 embiriyo olmasına rağmen 3. Gün embriyosu transfer olacağını söyledi doktorun. Yarın transferim var. Embriyolar iyi kalitedeymiş

Merhaba güzel anneler :) transferden sonra doktorunuz e2 progestan testi istemişmiydi.
Aranızda 3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Evet canım ben 3. Gün ile hamile kaldım, ilk denemede E2 ve progesteron testi istedi, sonraki iki denemede gerek görmedi.

Ahhh Bilsem canım ahhhh
Kaydı gitti yine elimden
Allah yardımcınız olsun çok yıpratan bişey tüp tedavisi bide pozitif görüp sonra kayıp daha da zor.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebiş versin size.çok üzüldüm gerçekten.Rabbim beterinden korusun bu son olsun

İnşallah canım çok yoruldum çok üzgünüm
Rabbim çıkar yol göstersin

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki kaçıncı denemenizdi?
Canım benim 6yaşında bir oğlum var oda tüp bebek .O ilk denemede oldu.Bu kuzu biraz nazlı çıktı.Öncesinde bir kaç operasyon geçirdim 3. denemede oldu tatlım.Aslında vakti zamanını rabbim biliyor,bizlerde çaba sarfediyoruz.Rabbim elbet karşılığını veriyorçok şükür

kızlar eşinde sperm azligi olup hamile kalan varmi?ben ilk denememi nisan ayind ayaptim ama olmadi malesef,simdi kasimda ikinci denemeye hazirlaniyorum.napmaliyim.sizce?korkuyorum cok ya buda olmazsa diye.ilk denememde 7 yumurta toplandi ve sadece biri kaldi.oda tutmadi.kist yumurtayi etkilermi?

ya cnm.yinemi dusuk yaptin cok uzuldum kuzum yauzulme diycem de nasil.uzulmez insna.ben sana acele etme dedim arastirsin dedim doktorun,buda dusuncemi kafasina dank etti genetik ya.ne doktorlar var

Canım Ben kendim burada Başkent Hastanesi'nde yaptıracağım bu testi Kendi doktorumu istememişti Ben 2. Düşükten sonra zaten Tekrar transfer istemedim ama doktorum gerekli olmadığını söyledi

Canım kistlerine Doktor ne diyor alalım mı almayalım diye dondurulmuş un yok mu

Arkadaşlar merhaba tup bebek tedavim sonrası elimde kalan ilaçlar var. Gonal F, crinone jel. Ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir mi

Canım kistlerine Doktor ne diyor alalım mı almayalım diye dondurulmuş un yok mu
yok kuzum.zaten bir tane embriom vardi onuda tranfer etmislerdi.kistimin zarari olmaz dedi doktor ama so radan yumurtalarim kalitesiz olunca zarar gormus olabikir dedi.kayboldu zaten kiatleirm

yok kuzum.zaten bir tane embriom vardi onuda tranfer etmislerdi.kistimin zarari olmaz dedi doktor ama so radan yumurtalarim kalitesiz olunca zarar gormus olabikir dedi.kayboldu zaten kiatleirm

Rabbim bir an evvel sağlıcakla hayırlı evlatlar versin bizlere

Rabbim bir an evvel sağlıcakla hayırlı evlatlar versin bizlere
Kuzum sen genetik doktorunda randevu alsana volkan baltacı gibi mesale,embiriyorlsrinda kromozal bozukluk olabilir.arkadaslarda söylemiş bende aynısını söylüyorum.lutfen şu doktora yol ver gitsin.her bir düşük büyük travmalar ya

Artık doktorum yok
Genetik test yaptırıyorum başkentte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…