Ayy canım yaa kıyamam nedir senin bu imtihanın.Rabbim sana güç kuvvet versin en kısa zamanda kucağını doldursun bugünleri unuttursun
Çok geçmiş olsun sebebi biliniyor mu düşüklerinizinAhhh Bilsem canım ahhhh
Kaydı gitti yine elimden
Merhaba güzel anneler :) transferden sonra doktorunuz e2 progestan testi istemişmiydi.
Aranızda 3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı
Allah yardımcınız olsun çok yıpratan bişey tüp tedavisi bide pozitif görüp sonra kayıp daha da zor.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebiş versin size.çok üzüldüm gerçekten.Rabbim beterinden korusun bu son olsunAhhh Bilsem canım ahhhh
Kaydı gitti yine elimden
Allah yardımcınız olsun çok yıpratan bişey tüp tedavisi bide pozitif görüp sonra kayıp daha da zor.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi bebiş versin size.çok üzüldüm gerçekten.Rabbim beterinden korusun bu son olsun
Çok geçmiş olsun sebebi biliniyor mu düşüklerinizin
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursunİnşallah canım çok yoruldum çok üzgünüm
Rabbim çıkar yol göstersin
Canım benim 6yaşında bir oğlum var oda tüp bebek .O ilk denemede oldu.Bu kuzu biraz nazlı çıktı.Öncesinde bir kaç operasyon geçirdim 3. denemede oldu tatlım.Aslında vakti zamanını rabbim biliyor,bizlerde çaba sarfediyoruz.Rabbim elbet karşılığını veriyorCevabınız için teşekkür ederim. Peki kaçıncı denemenizdi?
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursunRabbim bir daha yaşatmasın
ya cnm.yinemi dusuk yaptin cok uzuldum kuzum yauzulme diycem de nasil.uzulmez insna.ben sana acele etme dedim arastirsin dedim doktorun,buda dusuncemi kafasina dank etti genetik ya.ne doktorlar varGenetik yapılacak bakalım
n o doktorunu suan bogazlayasim var.Amin canım inşallah sağol
ya cnm.yinemi dusuk yaptin cok uzuldum kuzum yauzulme diycem de nasil.uzulmez insna.ben sana acele etme dedim arastirsin dedim doktorun,buda dusuncemi kafasina dank etti genetik ya.ne doktorlar var
kızlar eşinde sperm azligi olup hamile kalan varmi?ben ilk denememi nisan ayind ayaptim ama olmadi malesef,simdi kasimda ikinci denemeye hazirlaniyorum.napmaliyim.sizce?korkuyorum cok ya buda olmazsa diye.ilk denememde 7 yumurta toplandi ve sadece biri kaldi.oda tutmadi.kist yumurtayi etkilermi?
yok kuzum.zaten bir tane embriom vardi onuda tranfer etmislerdi.kistimin zarari olmaz dedi doktor ama so radan yumurtalarim kalitesiz olunca zarar gormus olabikir dedi.kayboldu zaten kiatleirmCanım kistlerine Doktor ne diyor alalım mı almayalım diye dondurulmuş un yok mu
yok kuzum.zaten bir tane embriom vardi onuda tranfer etmislerdi.kistimin zarari olmaz dedi doktor ama so radan yumurtalarim kalitesiz olunca zarar gormus olabikir dedi.kayboldu zaten kiatleirm
Kuzum sen genetik doktorunda randevu alsana volkan baltacı gibi mesale,embiriyorlsrinda kromozal bozukluk olabilir.arkadaslarda söylemiş bende aynısını söylüyorum.lutfen şu doktora yol ver gitsin.her bir düşük büyük travmalar yaRabbim bir an evvel sağlıcakla hayırlı evlatlar versin bizlere
Kuzum sen genetik doktorunda randevu alsana volkan baltacı gibi mesale,embiriyorlsrinda kromozal bozukluk olabilir.arkadaslarda söylemiş bende aynısını söylüyorum.lutfen şu doktora yol ver gitsin.her bir düşük büyük travmalar ya