2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Sarımsak ve soğandan çok tiksindim hiç yiyemiyorum yemeklerde bile limonlu su içiyorum sürekli ismim özlem duana alırsan sevinirim Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize senin ki kaç haftalik

Amin canım benim hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bu sıkıntılar hep unutulacak biliyorum bende 24+ 6 haftalık oldum tatlım

beta hcg 8.gün:186 çıkmıştı.12.gün:625 olmuş.4gün geçmesine rağmen artış az olmuş kızlar.dış gebelikten çok korkuyorum.böyle bir durum yaşayan oldu mu?fikirlerinize ihtiyacım var

Hayırlı kandiller kızlar

Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var erken doğum başladı bende hastanede yatıyorum ilaçlarla sancılarım durdu rahimde açılma var dua edin olurmu Bebek be kadar dursa yaşama şansı fazla dualarınızda unutmayın ismin Halide

Rabbim yardımcın olsun canım.İnşallah ilaçlar işe yarar da biraz daha kalır içerde.Rabbim bebeğini korusun sana bagışlasın.Nasıl anladın çok mu sancın vardı herhangi bi değişiklik varmıydı.Bizde öğrenelim de tedbiren hemen doktora gideriz diye soruyorum canım.Dualarımdasın

Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle. İnşallah inşallah sancıların durur. Rahim ağzı dikişi falan atacaklar mi?
Ben de ağrım olduğu zaman çok endişeleniyorum ilk hamilelik olunca agrinin türünü bilemiyorum. Rabbim yavrularimizi zamanında sağlıkla kucağımiza verir inşallah

Rabbim yardimcin olsun bu mubarek gunlerde canim allah buyuk dualarimiz seninle

EdilaH canım nasılsın güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah sende bebekte iyisinizdir

Hastanede yatıyorum arkadaşlar ilaçlarla sancılarım durdu ama açılma fazla olduğu için ona birşey yapamıyorlar Bebek ne kadar durursa okadar bekleyeceğiz bende başta anlamadım diğer ağrılarım gibi sandım ama farklıydı dinlenince geçmiyordu şiddetli şekilde gelip 5 -10 an sonra geçiyordu

Canım çok sevindim.Bu şekilde olup hamileliğini yatarak geçiren çok.İnşallah suyu falan iyi olur da doğum vaktine kalır.Stres yapma canım inşallah herşey iyi olucak.Hemen doktora gitmen çok iyi olmuş.Aklıma geldikçe sana dua ediyorum.

cok gecmiş olsun canım bebiş de sen de çok iyi olacaksınız inşallah. dualarımız sizinle.

Sancıların durması çok iyi bir gelişme canım. Her şey güzel olacak insallah

Allah yardımcın olsun halidecim dualarındasin inşallah sağ salim vaktine kadar durur bebeğin sen rahat olmaya bak inşallah..tansiyonun etkileşimi bu durumu aceba

Hayırlı,mutlu bayramlar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…