Siz baya saklayabilmişsiniz aslında en güzeli.Bende eşimde biraz sabırsız olunca böyle oluyo bizde işler.Bi de ne zamandır bekliyoruz uğraşıyoruz sevincimizi paylaşmak istedik.Ama bizdede eşimin ailesi benim ailem yakın arkadaşlar biliyo.Aynen dediğin gibi bebişler iyi olsunda tek derdimiz yanlış cinsiyet olsun
canım merhaba memursun galiba heyet raporunu riskli durumlar da mı veriyolar bi de memursan nasıl ara verdin bende öğretmenim de
Evet kötü niyetli insan çok kıskançlık çekememezlik hat safada.Rabbim kötü insanların şerrinden muhafaza eylesinNazara inanıyorum ben. Kimse kimsenin iyiliğini istemiyor gibi... hele ki akrabalar
Öte yandan millet hamile kalıyor sosyal medyada ilan ediyorhiçte bişey olmuyor.
Amannnn bebişim iyi olsun da millete laf atlatmak kolay
Canım sende özel hastaneden almıştın heyet raporunu dimi yanlış hatırlamıyorum.Ne kadar ücret aldılar sizden merak ettimGenelde özel hastaneler belli bir ücret karşılığı veriyor.
sizden ne kadar aldılar canım ücret karşılığı oldgunu bilmiyordumCanım sende özel hastaneden almıştın heyet raporunu dimi yanlış hatırlamıyorum.Ne kadar ücret aldılar sizden merak ettim
Evet ücretli oluyo ben henüz almadığım için bilmiyorum o yüzden @elasene sordum o özelden almıştısizden ne kadar aldılar canım ücret karşılığı oldgunu bilmiyordum
Canım sende özel hastaneden almıştın heyet raporunu dimi yanlış hatırlamıyorum.Ne kadar ücret aldılar sizden merak ettim
Anladım canım saol cevabım için.Geçen seneki hamileliğimde özelden almıştım canım. Muayene ücreti+300 TL idi.
Bu sene direkt devlette kadindoguma kontrole gidiyordum istedim verdi 45 gün ama ikinciyi asla vermem dedi gerekseydi ben de özelden alacaktım.
Günaydın canim .Bildiğim kadarıyla jel kullananlarda bu tarz şeyler yasanabiliyor. Belki vajen tahriş olmuş olabilir.Allah esirgesin kanama tehlikeli. Sen yine de dinlen bugünlerde de yorma kendini.12 hf geçtikten sonra bu sıkıntılar geçecek insallahkızlar ben de crinone jel kullanıyorum. bugün tuvalete girince pembemsi su gibi akıntı geldi ardından da topraklanmış jel tortuları geldi. hemşireyi aradım.normal dedi ama içim rahat etmedi jelin pembe gelebileceğini biliyorum ama gelen jel değil akintiydi
Günaydın canim .Bildiğim kadarıyla jel kullananlarda bu tarz şeyler yasanabiliyor. Belki vajen tahriş olmuş olabilir.Allah esirgesin kanama tehlikeli. Sen yine de dinlen bugünlerde de yorma kendini.12 hf geçtikten sonra bu sıkıntılar geçecek insallah
İnşallah canım. Kontrolun ne zaman büyük ihtimal kontrolde keser doktorun jeli.Rabbim bir daha yasatmasin.su jeli bırakmayı o kadar istiyorum ki..her şeyi buna bağlıyorlar insan tereddütte kalıyor. hemşire bir seferlikse sorun olmaz dedi inşallah devamı gelmez
Allah esirgesin yavrunu bol bol dinlen canim yorma kendini.Çok geçmiş olsun.kendi doktoruma degil ama gemlikteki doktora gittim karnında yarık var dedi bebek galiba ayrılmış biraz proluton depot verdi 3 gün arayla vurun dedi. bol bol dinlen dedi. cok korktum. ağlamaktan gözüm cikti
Canım ağlıycak bişey yok neden bebeğini üzüyosun stres daha tehlikeli aynı şeyi bana da demişti bol bol sırt üstü yat düzelir.Rabbim bebeklerimizi korusunkendi doktoruma degil ama gemlikteki doktora gittim karnında yarık var dedi bebek galiba ayrılmış biraz proluton depot verdi 3 gün arayla vurun dedi. bol bol dinlen dedi. cok korktum. ağlamaktan gözüm cikti
ben de yerde oturup bi seyler yemiştim sanırım ondan oldu ama bu kadar narin olması da cok tuhaf ya çekmeceye mecburen eğiliyorum yani bütün hareketlerimi kısıtlamak zorunda kalıcam bana bakıcak su an kimse yok inşallah bi sorun olmazCanım ağlıycak bişey yok neden bebeğini üzüyosun stres daha tehlikeli aynı şeyi bana da demişti bol bol sırt üstü yat düzelir.Rabbim bebeklerimizi korusunBide gobeğin sarkacak şekilde yere eğilme ben en son çekmeceyi açmak için o şekilde uzanmıştım tekrarladı
Canım eģilirken karnını tutarak eğil.Dikkat edersen sorun olmaz inşallahben de yerde oturup bi seyler yemiştim sanırım ondan oldu ama bu kadar narin olması da cok tuhaf ya çekmeceye mecburen eğiliyorum yani bütün hareketlerimi kısıtlamak zorunda kalıcam bana bakıcak su an kimse yok inşallah bi sorun olmaz
Çok sevindim canim. Saglikla buyumeye devam etsin yavrunKızlar selam.Bugün kontrolüm vardı.İkili test yaptırmıştım sonucu normal çıktı şükür.Cinsiyette önce kız demiştiler şimdi büyük ihtimalle erkek olucak dedi doktor.Rabbim hamiş herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah