Koyu kırmızı canımKan ne renkdi cnm?
Doktorunuzu arayıp sorarsanız bence içiniz rahatlayacaktır . Olumsuz düşünmeyinKızlarBir iki damla kan gelmiş akıntıyla birlikte. Devamı gelmedi. Peçeteyle de baktım bir şey yok. Çamaşır katlayıp yerleştirdim acaba kendimi mi yordum bilmiyorum off Çok korkuyorum..
Yazdım şimdi cevap bekliyorum. O kadar zor bir süreç ki resmen diken üstündeyiz. Allah yardım etsin hepimize.Doktorunuzu arayıp sorarsanız bence içiniz rahatlayacaktır . Olumsuz düşünmeyin
Canım tedirgin olma. Progeston iğne kullanıyomusun? Yormayacan kendini 3 ay dolana kadar. Evde mümkün olduğu kadar rahat geçirecen günlerini.Yazdım şimdi cevap bekliyorum. O kadar zor bir süreç ki resmen diken üstündeyiz. Allah yardım etsin hepimize.
Amin cümlemize inşallah siz gönlünüzü ferah tutun korkulacak bir şey olduğunu pek sanmıyorum ama kendinizi yormamaya da çalışın , sevgilerYazdım şimdi cevap bekliyorum. O kadar zor bir süreç ki resmen diken üstündeyiz. Allah yardım etsin hepimize.
Amin canım.İnsallah kötü bişey yoktur.Dinlen kendini youcak seyler yapma canimYazdım şimdi cevap bekliyorum. O kadar zor bir süreç ki resmen diken üstündeyiz. Allah yardım etsin hepimize.
İnsallah hersey yolundadır canım korkma.Ama bundan sonra ilk 3 ayı atlatana kadar daha fazla uzanarak geçirmeye çalış.Rabbim yardımcın olsunPruloton vurulmamı istedi bugün kalçadan. Yarında gel bakalım riske atmayalım dedi. İnşallah herşey yolundadır.Crinone, coraspin ve clexane kullanıyorum.
Canım dinlen korkma içini ferah tut RABBIM bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunu sana bağışlasın bitanem bugün iş falan mı yaptın yordunmu kendiniPruloton vurulmamı istedi bugün kalçadan. Yarında gel bakalım riske atmayalım dedi. İnşallah herşey yolundadır.Crinone, coraspin ve clexane kullanıyorum.
Canım benimde olmuştu. Doktor clexane iğnenin ve aspirinin yapabileceğini söylemişti bana. Evde devamlı oturuyorum yada yatıyorum ben stresden uzak durmaya çalışıyorum. Allaha şükürler kanama falan da kalmadı onçin sende içini ferah tut.Pruloton vurulmamı istedi bugün kalçadan. Yarında gel bakalım riske atmayalım dedi. İnşallah herşey yolundadır.Crinone, coraspin ve clexane kullanıyorum.
Evwt canim ilkini vajinal duyduk ve derinden demişti... sonrakilerde sorun olmadi karindan duyduk şükür bende de kilo var sanirim onunlada alakasi varCanım bişey sorucam sanki yanlış hatırlamıyosam seninde ilk kalp atışında derinden geliyo demişti doktor dimi şuan rahat duyabiliyomusun banada doktor biraz derinden geliyo ses dedi biraz geride tutunmuş ama sorun yok dedi sağlıklı dedi birazda kilodan kaynaklı dedi vajinal usgeyle bakti
Saol bitanem içim rahatladı INŞAALLAH bi dahaki kontrolde gümbür gümbür duyarız ALLAH'IN izniyle kaçıncı haftadan sonra karından baktiEvwt canim ilkini vajinal duyduk ve derinden demişti... sonrakilerde sorun olmadi karindan duyduk şükür bende de kilo var sanirim onunlada alakasi var
Canim ilk kontrolden 1hafta sonra 2.dr um karindan duydu sesi şükür... ama tup bebek dr um ilk iki kontrolümu vajinal yapti 3.sunu karindan yapti... yani aslinda 7. Haftada karindan duyulabiliyorSaol bitanem içim rahatladı INŞAALLAH bi dahaki kontrolde gümbür gümbür duyarız ALLAH'IN izniyle kaçıncı haftadan sonra karından bakti
Benimde bu ikinci vajinal muayenem INŞAALLAH bi dahaki karından olur kilo bi sıkıntı çıkarmasında gerçi bende bi ikinci dr görüncem ilaç raporu çıkarmak için ALLAH'IN izniyle orada duyarizCanim ilk kontrolden 1hafta sonra 2.dr um karindan duydu sesi şükür... ama tup bebek dr um ilk iki kontrolümu vajinal yapti 3.sunu karindan yapti... yani aslinda 7. Haftada karindan duyulabiliyor
Aslında çok yorucu şeylerde yapmamışsın ama demek ki tüp bebekle olan hamileliklerde daha dikkatli olmak gerekiyo.Asprin kullanıyosan tabi onunda etkisi vardır.Kan sulandırıcı olduğu içinBugün çamaşır katladım yerleştirdim yemek yaptım kendimi yordum sanırım. Ondan sonra oldu. Çok değil kanama ama insan yinede görünce korkuyor. İğnemi vuruldum geldim şimdi eve sabahta doktorum cagırdı. Allah’a emanet artık.
Evet canım birde kan pıhtılaşmam olduğu için iğnede kullanıyorum. Yarın sabah insallah güzel haberler veririm.Aslında çok yorucu şeylerde yapmamışsın ama demek ki tüp bebekle olan hamileliklerde daha dikkatli olmak gerekiyo.Asprin kullanıyosan tabi onunda etkisi vardır.Kan sulandırıcı olduğu için
Cnn zenin sorunun sebebsiz miydi kaç yıllık evlisin hiç normal yolla oldumu hamilelikCanim ilk kontrolden 1hafta sonra 2.dr um karindan duydu sesi şükür... ama tup bebek dr um ilk iki kontrolümu vajinal yapti 3.sunu karindan yapti... yani aslinda 7. Haftada karindan duyulabiliyor
Dikkat et cnm kendine dinlen bol bolBugün çamaşır katladım yerleştirdim yemek yaptım kendimi yordum sanırım. Ondan sonra oldu. Çok değil kanama ama insan yinede görünce korkuyor. İğnemi vuruldum geldim şimdi eve sabahta doktorum cagırdı. Allah’a emanet artık.
İnşallah vericeksin canım.Korkma iyi düşün iyi olucakEvet canım birde kan pıhtılaşmam olduğu için iğnede kullanıyorum. Yarın sabah insallah güzel haberler veririm.