2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım aynı şeyleri ben de yaşadım hissettim Allah kimseye o çaresizliği yaşatmasın. Öksürürken gözümün içine bakarak ağlıyordu. Ama bence doktora götür yine de. Belki direk ilaç vermez daha bebek sonuçta. Ama siz bilirsiniz yine de

nevesta81 nın ikizlerinden biri düşmüştü ama o hastaneye götürdü diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.

Vicdan.. en önemlisi o. Benim 3. gebeliğim bu. İkisi de çok küçük daha. Büyük olan 3 yaşında. Ufaklık 6 aylık. Çok zor bir karar.

Haklısın ama işte o kadar acı çekiyor ki dayanamıyorum öyle görmeye artık

canım seni çok iyi anlıyorum. bence de kimseye demeyin. eskiden olsa bu tarz vedalara şiddetle karşı çıkardım ama şimdi vedanın gündeme gelmesini çoook iyi anlıyorum. annenin psikolojisi çok önemli. hazır olmayan bir anne babadan çocuğa da hayır gelmez. tabi ki 3. minişinizle çok mutlu olursunuz belki de. sana duam allah kalbini ferahlatsın sizin için en doğru kararı ilham etsin.

Benim de tek tüp tıkalı. Allah'Im olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin inşallah. Bir cana kıymak çok zor bir karar. Umarım kalbi atmaya başlamamıştır. Çünkü gerçekten kaç haftalık onu bile bilmiyorum. Belki de aldırma haftasını geçmiştir. Kafam çok karışık..

Evet aynısını yapıyor :) mama sandalyesi hayırlı olsun mamaların çok çok yesin minik :)

Türkiye'de olsa vermez belki de burda direkt olan şey şu. "Nesi vardı?" - "Balgamlı öksürük ve burun akıntısı."-"Bir bakalım." Göğsünü dinliyor ve sonra, "Şu ilaçtan şu kadar kullanın, geçmezse gelirsiniz."

Ben hele kürtaj olanlara deli gözüyle bakardım. Ben ki 9 sene çabaladım. çalmadığım kapı kalmadı hamileyim diyebilmek için.. Bugün o 2 kırmızı çizgiyi görünce çok fena oldum.. Allah'ım bana doğru yolu göstersin.. Karar vermemde yardımcı olsun..

aynen doğuma bir kaç gün kala aras kargo nefretim olmuştu. küçücük bir kutuyu bilerek getirmediler günlerce getireceğiz diye oyaladılar en sonunda da biz getirdik ama siz teslim almadınız ki diye yalan attılar. arayıp tüm ses kayıtlarını ve apartman kamerasını kontrol edelim hangimiz yalancıyız dedim ama nafile beni oyaladıkları bir hafta içinde kargo geri dönmüştü sonra genel müdürlükten biriarayıp özürdilemiş şaka gibi özür mahiyetinde onlarla bişi yollarsam yüzde 15 indirim teklif etmişti şeytan görsün yüzünüzü bi daha demek istemiştim. beyaz eşya gibi şans demiş aynen ben de katılıyorum

bu aslında hayat tarzınıza bağlı biraz da. çalışıyorsan iş hayatın nasıl etkilenecek, sana fiziksel olarak yardım edecek birileri var mı., maddi olarak farklı bir konu zaten ama bence en önemlisi sana yardımcı olabilecek birileri var mı yok mu.doğumların sezeryan mı olmuştu bilmiyoruma ama öyleys ekendi bünyeni de düşün.

geçecek canim, düşe kalka buyuyecekler. Şu kiş bir geçsin...
Ah bir yaz gelse de annemlerin yanına gitsek tatile diye bakıyorum artık. Hem o zaman 1 yaşına gelmiş olur, hem mis gibi temiz hava alır. Burda toz toprak, dün fırtına çıktı, evler toz toprak oldu. Nefes alamadım, ilaç kullandım. Yavrum nasıl nefes aldı, nasıl dayandı hiç bilmiyorum

ay aynen bir de %15 indirim kodu verelim diyor. ben hemen sikayetvar sitesine yaziyorum boyle seyleri

Çok geçmiş olsun cnm umarım birşey yoktur

siz temelli mi oradasiniz, geçici mi canim

2 doğumun da sezaryen. Çalışıyorum ve Cezayir gibi imkanları kısıtlı bir ülkedeyim. Çocuklar çok minik olduğu için kayınvalidem yanımda. 3. çocuk olursa herhalde işi bırakmam gerekecek. Çünkü 3 de çok küçük yaşta olacaklar. tek kişi imkansız bakamaz. Maddiyat konusuna değinmiyorum bile.. 2 çocuğa verebileceğim farklı 3 çocuğa farklı olur. en basitinden hala 2 si de bez takıyor. büyüğü 6 numara, ortancası 4 numara, yeni doğana da 1 numara almak gerekecek.. İşin traji komik kısmı bu tabi. Hep bir kızım olsun istemiştim. Belki de kız. ama ben bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…