- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 47
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.121
Tamam canım sağolasın..Ben pişik için kullanıyorum cnm çabuk rahatlatıyor
Amin inşallah bu sefer erken doğmaz miadında sağlıkla dünyaya gelirRabbım sağ salim kucağına alıp doya doya sevmeyi nasip etsin inşallah uzun saglikli ömrü olsun
Diş genelde gece ağrı yapar. Bizim şu an 4 dişimiz cıktı iki yan diş de patlamak üzere. Uyku düzenimiz berbat şu an. Üstelik ben 2.5 aydır çekiyorum . Diş çıkmaya yakın yarım saatte bir kalkar oldu. Üst dişler daha kötü ateş de yapmıştı. Ben soğan veremedim dişi vardı koparır diye korktum. Ilk dişler 4. Ayda geldiği için o zaman zaten bisey veremiyordum . Bol bol emzir zaten iştahı azalıyor. Pek yapacak bisey yok patlayana kadar uyumaz canım.
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Çok sevindimAmin inşallah bu sefer erken doğmaz miadında sağlıkla dünyaya gelir
Kızlar 3 gündür havuç zeytinyağı yiyordu oğlum, ilk gün yarım, 2. Gün 1, üçüncü gün de 1,5 havuç yedi, bu dönemde hiç kaka yapmadı, bugün sabah yaptı o da baya katı ve koyu ve azıcık. Garip değil mi?[/QUOTE
Su da içiröi
Kizlar C cigdemmm26 @Susammmmm dr.a gittik. Gecede 8 defa kisa uyanip, emip geri uyumasi normal dedi. 25 tane falan ruya goruyorlarmis. Hem gunduz yasadiklarini goruyorlarmis hem de anne babadan genetik olarak kendi yasadiklari korkular/ travmalar geçiyormuş. yani bu kaygilar+ anneden ayrilik kaygisi eklenince 2 saatte bir uyanmasi iyi bile dedi.
Ama geçer zamanla dedi.
Ben de aclikla ilgili mi diye cok sorguladim kendimi ama onunla alakasi yokmus eger normal kilosunu aldiysa.
Ek gidaya gectik, gunluk sut ile yogurt mayalayip baslayacagiz. 3 gun kuralina bagli kalacagiz zaten bizim oglan alerjik oldugu icin cok dikkat edin dedi.
Sidefere baslatti.
Cocugun mizaci da simdiden belli olur dedi =))
Hayırlı olsun canımmmm çok sevindim tek mı?Teşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz
Benim kızım da sevmişti cnm :)İnanamıyorum ogluş yoğurtlu tarhanaya bayıldı. Galiba babasına çekti bu cocuk
Tesekkürleeer evet tek bu sefer. İkiz banagöre değilmişHayırlı olsun canımmmm çok sevindim tek mı?
Hayırlı olsun canım, çok sevindim :)Tesekkürleeer evet tek bu sefer. İkiz banagöre değilmiş
Peki aynı gün sadece elmamı vermeliyiz yoğrt yedrmycekmyz o gün? Çok soru sordumValla bilmiyorum ki :) ben elmayı da dener öyle karıştırırdım sanirim her şeyin tadını tek alması gerekiyor bana göre sonra karıştırcak nasıl olsa sız bilirsiniz :) :)
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alrsn inşsllah canım bebeğini çok sevndmTeşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz
Sağlıkla gelsin inşallah, cinsiyet beli oldu mu?Teşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz
Hadi bakalım şimdi cinsiyet heyecanı vardır :) Allah gonlunuze gore versinTesekkürleeer evet tek bu sefer. İkiz banagöre değilmiş
Ay çok kötü bence tadı :) neyse yesinler yeter ki. Sen nereden aldın tarhanayiBenim kızım da sevmişti cnm :)
Tarhana sevmez mısşn cnm, k.validem birine yaptırmış kendileri için, çok baharatlı fln değildi, kızıma denedim üç defa sıkıntısız içtiAy çok kötü bence tadı :) neyse yesinler yeter ki. Sen nereden aldın tarhanayi
Kizlar C cigdemmm26 @Susammmmm dr.a gittik. Gecede 8 defa kisa uyanip, emip geri uyumasi normal dedi. 25 tane falan ruya goruyorlarmis. Hem gunduz yasadiklarini goruyorlarmis hem de anne babadan genetik olarak kendi yasadiklari korkular/ travmalar geçiyormuş. yani bu kaygilar+ anneden ayrilik kaygisi eklenince 2 saatte bir uyanmasi iyi bile dedi.
Ama geçer zamanla dedi.
Ben de aclikla ilgili mi diye cok sorguladim kendimi ama onunla alakasi yokmus eger normal kilosunu aldiysa.
Ek gidaya gectik, gunluk sut ile yogurt mayalayip baslayacagiz. 3 gun kuralina bagli kalacagiz zaten bizim oglan alerjik oldugu icin cok dikkat edin dedi.
Sidefere baslatti.
Cocugun mizaci da simdiden belli olur dedi =))
Evet canım kalkıyordu hatta kalkmaya devam ediyor çünkü daha diş tam çıkmadı. Dün sadece iki saatte bir uyandı o kadar. Meme onları rahatlattığı için sürekli emmek istiyorlar . Umarım diş çıkınca düzelirler.Canım senin bebiş de mi gece saat başı kalkıyordu diş çıkana kadar?? Saat başı yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor resmen deli oluyorum. Sürekli emmek istiyor her uyandığında. Açlıktan mı diye düşünüyorum bazen. Mama da verdim geçen gece onu da içti beni de emdi. Gündüz uykusu zaten az 3kere yarım saat filan uyuyor. Gece de böyle berbat olunca kafayı yemek üzereyim. Doktor dişe yordu açlık olmaz dedi. Ama aç kurt gibi saldırıyor memeye yawrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?