- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.081
En uzakta odada olmalarina ragmen uyandırdılar. Kapi carpma ,kahkaha atma ,bir sey sürükleme sesleri ...Kv misafir sayılmaz ki canım, hele seninkiler sürekli sende. Bir zahmet işleri yapıverseler... Sen o şehirden kaç bence veya geldiklerinde evin en uzak odasına yolla onları, hizmet etmeyeceğini de açıkca söyle. Ama burada iş eşinde bitiyor bence en basta
Esim ozel sektörde çalışıyor .Uzun yıllardır ayni firmada.Degilse direk gitmek isterdim .
Oyle canim maalesef.Kimisi sagligiyla ,işiyle, esiyle sinanir .Biz de kv ile...bu terbiyesizlik yuzsuzluk nedir arkadas ya... Allah'a havale ede ede bir hal olduk diyorum ya... Pesss.
Keske ama tam tersi oluyor .Maşallah canım ne güzel bakıcı denk gelmş :) zaten böyle bi meslek görev gibi yapılmaz içinden gelmeli insanın, teyzeninde içinden geliyor demek ki şanslısın.
Seni kıskanıyor onu anladıkda neden acaba ailenle birlikte olan o sonuçta. Eşini yuvanı vs kıskanıyor olabilir mi canım onun sorunlu bi ilişkisi varmış sonuçta
Kayınvalide misafir sayılmaz ki canım. Senden öncr onun yapması lazım. Keşke eşin artık ailesinin yüzünü görse seni anlasa o zaman hayat daha kolay olacak sizin için.
Ayda 1 e bire raziyim .Haftada en az 1 ...Ben o topa birkez girdim kazara 15 günlük lohusayken gelip yiyip içip gittiler bulaşığı eşime yıkattım. Bir sonraki gelme talebinde görümcemin evi yeni temizledim dağılmayacak o yüzden müsait değilim dedim. 1 ay sonra tekrar gelmek için izin istediğinde çay bile yapmadım. Eşim o gelince yaptı boş içtiler![]()