- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.101
Merhaba kizlar. Ben agustos annesiyim. 2 ocakta 5 ayimiz doluyor. Ek gidaya gecmeyi dusunuyorum. Neyle nasil baslamaliyim. Ilk cocuk olunca biraz deneyimsizim. Ve cam rende mama kasigindan baska neler alinmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferrosanol b bunu doktorumuz verdi Demir içeriyor Ayrıca B vitamini de var B vitamini vücuda canlılık ve enerji getirdiği için onu dediğim gibi uyku saatine 1 saat kala veriyorum Normalde sabah aç karna yazmışlar Ama sabah aç karna Benim oğlan onu yemez süt içmeden . ...zaten beslenme ile araya 2 saat koymak gerekiyorB vitamini hangisi cnm, bir şey üzerine mi verildi sen mi veriyorsun
bir havuç bir buçuk havuç nasıl yahu ? Kaşık mı adet mi. çok değil mi o kuzum?Kızlar 3 gündür havuç zeytinyağı yiyordu oğlum, ilk gün yarım, 2. Gün 1, üçüncü gün de 1,5 havuç yedi, bu dönemde hiç kaka yapmadı, bugün sabah yaptı o da baya katı ve koyu ve azıcık. Garip değil mi?
Kaşıktır buyuk ihtimalle :)Ferrosanol b bunu doktorumuz verdi Demir içeriyor Ayrıca B vitamini de var B vitamini vücuda canlılık ve enerji getirdiği için onu dediğim gibi uyku saatine 1 saat kala veriyorum Normalde sabah aç karna yazmışlar Ama sabah aç karna Benim oğlan onu yemez süt içmeden . ...zaten beslenme ile araya 2 saat koymak gerekiyor
bir havuç bir buçuk havuç nasıl yahu ? Kaşık mı adet mi. çok değil mi o kuzum?
Benimki demek ki hem o rüyalardan hem de gazdan uyandığı için bu kadar fazla uyanıyor. Ya gece 4te uyumaya başladı, 3 4 saat uyusun diye uğraşıyorum uyumuyor, bir de ağlayıp duruyor. Çok yorucuKizlar @cigdemmm26 S Susammmmm dr.a gittik. Gecede 8 defa kisa uyanip, emip geri uyumasi normal dedi. 25 tane falan ruya goruyorlarmis. Hem gunduz yasadiklarini goruyorlarmis hem de anne babadan genetik olarak kendi yasadiklari korkular/ travmalar geçiyormuş. yani bu kaygilar+ anneden ayrilik kaygisi eklenince 2 saatte bir uyanmasi iyi bile dedi.
Ama geçer zamanla dedi.
Ben de aclikla ilgili mi diye cok sorguladim kendimi ama onunla alakasi yokmus eger normal kilosunu aldiysa.
Ek gidaya gectik, gunluk sut ile yogurt mayalayip baslayacagiz. 3 gun kuralina bagli kalacagiz zaten bizim oglan alerjik oldugu icin cok dikkat edin dedi.
Sidefere baslatti.
Cocugun mizaci da simdiden belli olur dedi =))
Garip geldi bana. Kabız gibi mi yaptı? Havuç kabız mı yaptı acaba, ondan mı çıkaramıyor?Kızlar 3 gündür havuç zeytinyağı yiyordu oğlum, ilk gün yarım, 2. Gün 1, üçüncü gün de 1,5 havuç yedi, bu dönemde hiç kaka yapmadı, bugün sabah yaptı o da baya katı ve koyu ve azıcık. Garip değil mi?
Bu ara benimki ruyasinda cok agliyor .Dun sağ tarafinda yatiyordum .Uyuttuktan sonra belim agridi diye soluna gectim .10 dk sonra elleriyle aranmaya basladi .Elimi verdim tutup geri uyudu .Kizlar @cigdemmm26 S Susammmmm dr.a gittik. Gecede 8 defa kisa uyanip, emip geri uyumasi normal dedi. 25 tane falan ruya goruyorlarmis. Hem gunduz yasadiklarini goruyorlarmis hem de anne babadan genetik olarak kendi yasadiklari korkular/ travmalar geçiyormuş. yani bu kaygilar+ anneden ayrilik kaygisi eklenince 2 saatte bir uyanmasi iyi bile dedi.
Ama geçer zamanla dedi.
Ben de aclikla ilgili mi diye cok sorguladim kendimi ama onunla alakasi yokmus eger normal kilosunu aldiysa.
Ek gidaya gectik, gunluk sut ile yogurt mayalayip baslayacagiz. 3 gun kuralina bagli kalacagiz zaten bizim oglan alerjik oldugu icin cok dikkat edin dedi.
Sidefere baslatti.
Cocugun mizaci da simdiden belli olur dedi =))
en iyisi canim. Suan yemekle iliskileri olusuyor. Ters tepmemesi icin inatlasmamak en guzeli.Ornek benimki isteyince yiyor istemeyince sıkı sıkı kapatıyor ağzını bende zorlamıyorum.
sizde alerji de var ya canim, o da etkiliyordurBenimki demek ki hem o rüyalardan hem de gazdan uyandığı için bu kadar fazla uyanıyor. Ya gece 4te uyumaya başladı, 3 4 saat uyusun diye uğraşıyorum uyumuyor, bir de ağlayıp duruyor. Çok yorucubenimki herhalde güleç ile ağlak çocuk arasında olacak.
kiyamamm ya cok masumlar. Oglan da gecen gun ruyasinda guluyordu, arkasindan da bir agladi artik ne goruyorsaBu ara benimki ruyasinda cok agliyor .Dun sağ tarafinda yatiyordum .Uyuttuktan sonra belim agridi diye soluna gectim .10 dk sonra elleriyle aranmaya basladi .Elimi verdim tutup geri uyudu .
Önce ayrı vermek daha mantıklı alerji olursa hangisinin oldugunu anlamak zor olur inşallah olmaz tabi ama tedbirli olmak lazım :) :)Kızlar elmayı tattrmadm ama tattrmadan yoğrdun içine koyup versem olur mu
Olabilir canım bilindik markalardan olması tercihin olsun.
Yoğurdu tattrdm dha önce ama veremzmym elmayı şimdiÖnce ayrı vermek daha mantıklı alerji olursa hangisinin oldugunu anlamak zor olur inşallah olmaz tabi ama tedbirli olmak lazım :) :)
Ben hem kızımda hem de şimdi oğlumda kullanıyorum başka bir şeye ihtiyacım kalmıyor sudocrem olunca tavsiye ederimKızlar Ya oğlumun p***** pişik Dermo Trosyd kullandım fayda etmedi , oxizinc ve Bepanthol de kullandım fayda etmedi sudo krem mi alayım yoksa başka bir şey önerir misiniz?
Valla bilmiyorum ki :) ben elmayı da dener öyle karıştırırdım sanirim her şeyin tadını tek alması gerekiyor bana göre sonra karıştırcak nasıl olsa sız bilirsiniz :) :)Yoğurdu tattrdm dha önce ama veremzmym elmayı şimdi
Pişiği geçiriyor mu canım?Ben hem kızımda hem de şimdi oğlumda kullanıyorum başka bir şeye ihtiyacım kalmıyor sudocrem olunca tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım 3 aylık olduk bizlaiyka hamileymişsin canım maşallah size, sağlıklı sıhhatli bi şekilde kavuşursunuz inşallah dualarım sizinle ♡♡♡
Ben pişik için kullanıyorum cnm çabuk rahatlatıyorPişiği geçiriyor mu canım?![]()
Rabbım sağ salim kucağına alıp doya doya sevmeyi nasip etsin inşallah uzun saglikli ömrü olsunTeşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz