- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.161
şu sira 8 kere uyanabilir dedi canim. Bizde daha dis yok, bir de olsa 18 kere kalkacak demek ki kilosunu aliyorsa aclikla ilgisi yokmus canim. Mama vermiyorum ama ek gidaya baslayacagiz yogurtla =)) ilerledikce muhallebi verebilecekmisim.Canım senin doktor da normal dedi demek. Bu normalse gece 1-2kere Kalkanlar normal değil mi anlamadım? Diş olabilir demedi mi peki? Sizin dişler çıkmadı daha demi canım? Bizim çıkmadı ama çok kaşınıyor beyazlık var. Yeşil soğan filan mı versem diyorum artık.
Açlıkla ilgili mi uyanamadı diyordum ben de geçen mama verdim 90lık içti gece uyanınca. Beni de emdi. 2saat sonra yine uyandı. Bıraksam saatlerce memede duracak. Senin bebiş mama alıyor mu canım?
Yani muayenesi normalse geçermis bu da bir donemmis.
ruyayi ben de tahmin ediyorum aslinda canim. Neden dersen cogu zaman kucagimda uyudugu icin gozlemleyebiliyorum. Gozlerini açiyor mesela ben neredeyim der gibi bakiyor. Bazen uzulerek uyaniyor dudak bukuyor, bazen de gulumsuyorRüya kısmını neden anlamıslar acaba ? Birde bizim korkularımız derken rüyadaki korkularımız mı ? Mesela ben gördüğüm rüyaları çoğu zaman hatırlamam :)
korku da mesela suan 6 aylik olan bebekler yilandan korkar dedi.
Anne babasinin kendi bebekliginde yasadigi travmalar genetik olarak geçiyormus bir de. Hucreler proteinler bir seyler anlatti da unuttum
cok sag ol canim. Agzi kapali kavanoza mayalarsan 3 gunde 1 yapabilirsin dedi doktor. Begenmezse tabi hergun de yaparim. Suan 3 gun tadim olacagi icin en kucuk boy kavanozlardan vardi onlara yaptim tam bebis yogurdu oldu yaaCanım selam, ben AOÇ den süt mayalayıp yoğurt yapıyorum 2 aydır her gün. Biz erken başladık ek gıdaya. küçük cam bir kabı var oğlumun ona her sabah AOÇ sütünden ve AOÇ mayasından yoğurt yapıyorum. Ekşi olmuyor gayet tatlı ve sevdiği bir yoğurt oluyor çok severek yiyor. Çok tavsiye ederim. Başka sütten de denedim ama ekşimsi oldu onu yemedi.
Bir de az az günlük mayala bence dolaba girmeden öğlen yedir. Beklememiş yoğurdu daha iyi yiyor, biraz uğraştırıyor her gün her gün ama yeter ki yesin diyorsun.