• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ferrosanol b bunu doktorumuz verdi Demir içeriyor Ayrıca B vitamini de var B vitamini vücuda canlılık ve enerji getirdiği için onu dediğim gibi uyku saatine 1 saat kala veriyorum Normalde sabah aç karna yazmışlar Ama sabah aç karna Benim oğlan onu yemez süt içmeden . ...zaten beslenme ile araya 2 saat koymak gerekiyor
bir havuç bir buçuk havuç nasıl yahu ? Kaşık mı adet mi. çok değil mi o kuzum?

Yiyor canım, zorlamadım asla. Fazla mı diyorsun?

@cisse0932 canim gunluk sutu aoc mi alsam, tavsiyen var mi?
Canım selam, ben AOÇ den süt mayalayıp yoğurt yapıyorum 2 aydır her gün. Biz erken başladık ek gıdaya. küçük cam bir kabı var oğlumun ona her sabah AOÇ sütünden ve AOÇ mayasından yoğurt yapıyorum. Ekşi olmuyor gayet tatlı ve sevdiği bir yoğurt oluyor çok severek yiyor. Çok tavsiye ederim. Başka sütten de denedim ama ekşimsi oldu onu yemedi.
Bir de az az günlük mayala bence dolaba girmeden öğlen yedir. Beklememiş yoğurdu daha iyi yiyor, biraz uğraştırıyor her gün her gün ama yeter ki yesin diyorsun.

Teşekkür ederim canım 3 aylık olduk biz
Ben de dun yazacaktim sana .Bizim topikte de paylaş .Kizlar cok sevinir diye. @Zehra ungrms yazmis bile :)
Tekrar tebrik ederim .Bu topikte bir suru abisi ablasi var senin minnosun .
Saol canım, hiç yulaf ezmesi, armut falan vermedim, bu birden çok olmazmı acaba. Gün kurusu kaynatıp suyunu verdim bakalım bugün. Pek rahatsız görünmüyor ama son çare denerim canım saoll
O zaman agir gelebilir canim .Gun kurusu ise yariyor genelde .Bir de zeytinyağı koyuyorum ben tadimlara .Ayrica suyu bol ver canim .Bem ek gıdadan sonra 5 6 cay kasigi kadar veriyordum .Yetersiz geliyormus sanirim cogalttim .

Bu dis yuzunden ates kac gun sürüyor ortalama ?
Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim :(

Bugun 4.gun .Surekli kontrol ediyorum .Uyusa bile korkuyorum yukselecek diye .Saat 2 den bu yana 10 dakikalik uykuyla duruyor . 7 saat oldu .Ve 1 saattir emiyor inleye inleye .Emmek agrisina iyi geliyor biliyorum .Ama benim kucagimd terleyecek diye yatirdim .Yanina yattim pispislayim dedim. Memeyi cektim diye küstü 15 dk da ona agladi .
Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim :KK43:
Bizimkide ağlayıp duruyor ya gelemedi üst dişleri, dün gece emerek sabahladı. Bugünde aynı olacak gibi

Bizimkide ağlayıp duruyor ya gelemedi üst dişleri, dün gece emerek sabahladı. Bugünde aynı olacak gibi
Sakin sakin emse bu yorgunlukla biraz sekerleme yaparım. Ama kafasını ceviriyor .Sonra tekrar memeyi bulamiyor .Emerken ciglik atıp soyleniyor .Sacma sapan işler .

Herhalde bu gece de uyku yok bize .Ustelik evde yalnizim :KK43:
2 gün sürdü kızımda. Bildiğim kadarıyla 2 günden fazla sürerse başka birseyden oluyor. Dişten kaynaklanan ateş en fazla 2 gün sürer. Doktora götür istersen için rahat etsin .

Back