2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Diş genelde gece ağrı yapar. Bizim şu an 4 dişimiz cıktı iki yan diş de patlamak üzere. Uyku düzenimiz berbat şu an. Üstelik ben 2.5 aydır çekiyorum . Diş çıkmaya yakın yarım saatte bir kalkar oldu. Üst dişler daha kötü ateş de yapmıştı. Ben soğan veremedim dişi vardı koparır diye korktum. Ilk dişler 4. Ayda geldiği için o zaman zaten bisey veremiyordum . Bol bol emzir zaten iştahı azalıyor. Pek yapacak bisey yok patlayana kadar uyumaz canım.

Canım senin bebiş de mi gece saat başı kalkıyordu diş çıkana kadar?? Saat başı yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor resmen deli oluyorum. Sürekli emmek istiyor her uyandığında. Açlıktan mı diye düşünüyorum bazen. Mama da verdim geçen gece onu da içti beni de emdi. Gündüz uykusu zaten az 3kere yarım saat filan uyuyor. Gece de böyle berbat olunca kafayı yemek üzereyim. Doktor dişe yordu açlık olmaz dedi. Ama aç kurt gibi saldırıyor memeye yawrum.

Su da içirmiş miydin bir de ben biraz sulu bırakıyorum haşlama esnasında
Kızlar 3 gündür havuç zeytinyağı yiyordu oğlum, ilk gün yarım, 2. Gün 1, üçüncü gün de 1,5 havuç yedi, bu dönemde hiç kaka yapmadı, bugün sabah yaptı o da baya katı ve koyu ve azıcık. Garip değil mi?[/QUOTE
Su da içiröi

Kizlar C cigdemmm26 @Susammmmm dr.a gittik. Gecede 8 defa kisa uyanip, emip geri uyumasi normal dedi. 25 tane falan ruya goruyorlarmis. Hem gunduz yasadiklarini goruyorlarmis hem de anne babadan genetik olarak kendi yasadiklari korkular/ travmalar geçiyormuş. yani bu kaygilar+ anneden ayrilik kaygisi eklenince 2 saatte bir uyanmasi iyi bile dedi.

Ama geçer zamanla dedi.
Ben de aclikla ilgili mi diye cok sorguladim kendimi ama onunla alakasi yokmus eger normal kilosunu aldiysa.

Ek gidaya gectik, gunluk sut ile yogurt mayalayip baslayacagiz. 3 gun kuralina bagli kalacagiz zaten bizim oglan alerjik oldugu icin cok dikkat edin dedi.

Sidefere baslatti.
Cocugun mizaci da simdiden belli olur dedi =))

Canım senin doktor da normal dedi demek. Bu normalse gece 1-2kere Kalkanlar normal değil mi anlamadım? Diş olabilir demedi mi peki? Sizin dişler çıkmadı daha demi canım? Bizim çıkmadı ama çok kaşınıyor beyazlık var. Yeşil soğan filan mı versem diyorum artık.
Açlıkla ilgili mi uyanamadı diyordum ben de geçen mama verdim 90lık içti gece uyanınca. Beni de emdi. 2saat sonra yine uyandı. Bıraksam saatlerce memede duracak. Senin bebiş mama alıyor mu canım?

Valla bilmiyorum ki :) ben elmayı da dener öyle karıştırırdım sanirim her şeyin tadını tek alması gerekiyor bana göre sonra karıştırcak nasıl olsa sız bilirsiniz :) :)
Peki aynı gün sadece elmamı vermeliyiz yoğrt yedrmycekmyz o gün? Çok soru sordum o_Oama napym bi türlü anlayamadm şu ek gıda işini acemiyim :KK43:

Kizlar C cigdemmm26 @Susammmmm dr.a gittik. Gecede 8 defa kisa uyanip, emip geri uyumasi normal dedi. 25 tane falan ruya goruyorlarmis. Hem gunduz yasadiklarini goruyorlarmis hem de anne babadan genetik olarak kendi yasadiklari korkular/ travmalar geçiyormuş. yani bu kaygilar+ anneden ayrilik kaygisi eklenince 2 saatte bir uyanmasi iyi bile dedi.

Ama geçer zamanla dedi.
Ben de aclikla ilgili mi diye cok sorguladim kendimi ama onunla alakasi yokmus eger normal kilosunu aldiysa.

Ek gidaya gectik, gunluk sut ile yogurt mayalayip baslayacagiz. 3 gun kuralina bagli kalacagiz zaten bizim oglan alerjik oldugu icin cok dikkat edin dedi.

Sidefere baslatti.
Cocugun mizaci da simdiden belli olur dedi =))

Rüya kısmını neden anlamıslar acaba ? Birde bizim korkularımız derken rüyadaki korkularımız mı ? Mesela ben gördüğüm rüyaları çoğu zaman hatırlamam :)

Canım senin bebiş de mi gece saat başı kalkıyordu diş çıkana kadar?? Saat başı yarım saatte bir ağlayarak kalkıyor resmen deli oluyorum. Sürekli emmek istiyor her uyandığında. Açlıktan mı diye düşünüyorum bazen. Mama da verdim geçen gece onu da içti beni de emdi. Gündüz uykusu zaten az 3kere yarım saat filan uyuyor. Gece de böyle berbat olunca kafayı yemek üzereyim. Doktor dişe yordu açlık olmaz dedi. Ama aç kurt gibi saldırıyor memeye yawrum.
Evet canım kalkıyordu hatta kalkmaya devam ediyor çünkü daha diş tam çıkmadı. Dün sadece iki saatte bir uyandı o kadar. Meme onları rahatlattığı için sürekli emmek istiyorlar . Umarım diş çıkınca düzelirler.

Back