2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar. Ben agustos annesiyim. 2 ocakta 5 ayimiz doluyor. Ek gidaya gecmeyi dusunuyorum. Neyle nasil baslamaliyim. Ilk cocuk olunca biraz deneyimsizim. Ve cam rende mama kasigindan baska neler alinmali

B vitamini hangisi cnm, bir şey üzerine mi verildi sen mi veriyorsun
Ferrosanol b bunu doktorumuz verdi Demir içeriyor Ayrıca B vitamini de var B vitamini vücuda canlılık ve enerji getirdiği için onu dediğim gibi uyku saatine 1 saat kala veriyorum Normalde sabah aç karna yazmışlar Ama sabah aç karna Benim oğlan onu yemez süt içmeden . ...zaten beslenme ile araya 2 saat koymak gerekiyor
bir havuç bir buçuk havuç nasıl yahu ? Kaşık mı adet mi. çok değil mi o kuzum?

Kaşıktır buyuk ihtimalle :)

Benimki demek ki hem o rüyalardan hem de gazdan uyandığı için bu kadar fazla uyanıyor. Ya gece 4te uyumaya başladı, 3 4 saat uyusun diye uğraşıyorum uyumuyor, bir de ağlayıp duruyor. Çok yorucu benimki herhalde güleç ile ağlak çocuk arasında olacak.

Garip geldi bana. Kabız gibi mi yaptı? Havuç kabız mı yaptı acaba, ondan mı çıkaramıyor?

Bu ara benimki ruyasinda cok agliyor .Dun sağ tarafinda yatiyordum .Uyuttuktan sonra belim agridi diye soluna gectim .10 dk sonra elleriyle aranmaya basladi .Elimi verdim tutup geri uyudu .

Ornek benimki isteyince yiyor istemeyince sıkı sıkı kapatıyor ağzını bende zorlamıyorum.
en iyisi canim. Suan yemekle iliskileri olusuyor. Ters tepmemesi icin inatlasmamak en guzeli.
sizde alerji de var ya canim, o da etkiliyordur
Bu ara benimki ruyasinda cok agliyor .Dun sağ tarafinda yatiyordum .Uyuttuktan sonra belim agridi diye soluna gectim .10 dk sonra elleriyle aranmaya basladi .Elimi verdim tutup geri uyudu .
kiyamamm ya cok masumlar. Oglan da gecen gun ruyasinda guluyordu, arkasindan da bir agladi artik ne goruyorsa

Kızlar Ya oğlumun p***** pişik Dermo Trosyd kullandım fayda etmedi , oxizinc ve Bepanthol de kullandım fayda etmedi sudo krem mi alayım yoksa başka bir şey önerir misiniz?

Kızlar Ya oğlumun p***** pişik Dermo Trosyd kullandım fayda etmedi , oxizinc ve Bepanthol de kullandım fayda etmedi sudo krem mi alayım yoksa başka bir şey önerir misiniz?
Ben hem kızımda hem de şimdi oğlumda kullanıyorum başka bir şeye ihtiyacım kalmıyor sudocrem olunca tavsiye ederim

Yoğurdu tattrdm dha önce ama veremzmym elmayı şimdi
Valla bilmiyorum ki :) ben elmayı da dener öyle karıştırırdım sanirim her şeyin tadını tek alması gerekiyor bana göre sonra karıştırcak nasıl olsa sız bilirsiniz :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…