2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım ya. Valla nasıl bi diş bu ben anlamadım ya. Uyku diye bişey kalmadı gecem gündüzüm şaştı resmen. Uykuya direnmiyor gece kalkınca gözü kapalı ağlıyor deli gibi. Memeye alınca sakinliyor. Emerken uyuyor yatırıyorum tekrar 1saat yarım saat sonra başa dönüyoruz. Yoksa uykuya direnince uyutmak daha zor oluyor ben de biraz rahatlasın enerjisini atsın diye oyalıyorum.

Günaydın canım. İlk defa uyudu o saatte ve resmen bayıldı gitti. Banyo masaj süt mama hepsi birlikte olunca iyice uykusunu getirdi galiba. 10dk içinde uyudu resmen şoka girdim ben de. Normalde 11-12 de ancak uyutuyordum. Heralde rahatladı iyice uyur demeye kalmadı 1saat sonra ağlama sesi duyuldu?!! Bu da açlık olamaz artık diyorum 60sütüm 60 mama içti öncesinde de emdi beni. Dişse eğer gece mi hortluyor bu anlamadım valla ya.

Diş çıkaranlar soğanı kullandınız mı?? Yeşil soğan işe yarıyor diyorlar ?
Pırasa ver eline canım bana herkes öyle diyorda ben bi türlü pırasa alamadım hem kavraması kolay hem ağrıyı azaltıyormuş. Hatta manava gidicez bende alayım bugün.

Gunaydin kizlar .
O kadar yorgunum ki ...
Dusuncesiz kv ve kizi uyuttugum cocugu gurultu yaparak uyandirdilar . Gece 1 de zor uyuttum. Sonuc 4 te kalkti hala uyutamadim .
Ustune de tum mutfak islerini bana yiktilar .Sadece esim yardim etti .Onlar da keyifle oturdular.
Normalde misafirden bir beklentim zaten olmaz .Ancak oglum hasta oldugu halde israrla geldiler .Yiyip icip s.. gittiler .
bu terbiyesizlik yuzsuzluk nedir arkadas ya... Allah'a havale ede ede bir hal olduk diyorum ya... Pesss.

Günaydın kızlar
Yaa ben kızım için ne zaman uyuyor desem nazarımmı değiyor anlamadım uyumamaya başlıyor. Dün akşam misafir vardı ona rağmen uyudu bi şekilde ama gece sürekli uyandı. Ondan önceki gecede öyleydi. Sözde bi kere kalkıyor demiştim. Bi daha uyuyor falan demiycem. Ya atak ya diş ya nazar bu :olamaz:

Yine bir dertle huzurlarınızdayım. Allah da beni ailemle sınıyor herhalde.
Yeğenim diye ölen(!?) kızkardeşim biz burdayız diye bir haftadır evde durmuyor. 5-6 yıllık bir ayrılıp bir barıştığı işsiz güçsüz nişanlısı ile 450. kez ayrıldıktan bir gün sonra yeniden ettiği evlilik teklifini kabul etmiş. Tüm aile bu durumdan mutsuz ama kardeşim bir anda tüm yaşadıklarını unutmuşcasına yıl sonu indirimlerini kaçırmadan ev eşyası alma aşkıyla benm geldigim ilk günden beri dışarlarda. Gece 10 gibi yeğen sevmek isteyince de uykusunu falan kaçırıyorsa kızıyorum kendisine ben de tabi. Sonuç olarak ben sinirli abla ilan edildim ve hanımımız gündüz zaten çalışıp akşam da alışverişe çıktığı halde ( evet tam bir haftadır hergün) gece de eve gelmemeye başladı, sebep de benim sinirli olmammış. çocuk dogdugundan beri hatta hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk defa geldim buraya ve canım bir yemek istedi, annem de beklemiş beklemiş ama gece 9a da olsa , aç beklemiş olsam da yedik mutlu oldum. ertesi gün de devamı olacaktı, kardesim "hep ablamın istediğini yapıyorsun" diyip durdugu için kendi istediğini yaptırdı, ve evet yılın geri kalan 51 haftası burada yasamasına ragmen. Cidden şu an yüzünü göresim kalmadı. Oysa o iki akşamını bize ayırsaydı, ben onun heyecanına ortak olsaydım. zaten çeyizi için birşeyler almıştım önceden, belki yine alırdım..Nerde...şu ailemin beni üzdüğü kadar hiç kimse üzemedi şu dünyada. Çok canım sıkkın gerçekten.
Annem de zehirliyordu beni neredeyse sagolsun. "Gecen cumartesi" benim istegim üzerine yaptıgı yemek için hasladıgı tavuk artmış. emziriyorum risk almayayım hiç dememe ragmen bugun bozulmadı diye ısrarla yememi söyledi. pilava katmıştı, nasıl olduysa ikna oldum. Kendisi diyette diye de yemedi bir de. Sonuç hafif çaplı bir gıda zehirlenmesi. Allahtan cocuguma geçmeden vucuttan atmış oldum bir ona şükrediyorum. Anneme zehirlendim çıkarıyorum diyorum, kafasını whatsapptan kaldırmıyor, gülmeye falan devam ediyor. Ha diyeceksin ki sen bir kötülük falan yapıyorsun da intikam alıyorlar heralde... İnanın etrafımda aileyi tümden tanıyan insanların tamamı sen bu aileye ait olamazsın , düzgün insansın falan diyorlar. hep hayatımdan cıkarmaya meylediyorum ama yapamıyorum.:110: Allah'a şükür eşimle çocugumla güzel bir ailem var. Tek tesellim bu
Canim cok gecmis olsun yaa. Ne zaman donuyorsun evine? Kiminin kv.si kiminin ailesi bir degisik. Herkesin canini sıkan birileri var maalesef.

Biz de 3 gundur küsüz anasi yuzunden ama yumusamicam, küs olmayi koz olarak kullandirtmayacagim ona bir daha. Umrumda olmadigini goruyor zaten...

Arkadaşlar birkaç gündür kızımın ensesinin küçük bölümünde ve çenesinde kızarıklık gözlemledim bu bir besinin alerjisi olabilir mi yoksa alerji daha mı farklı oluyor

Kadıncağız dün bize kıymalı sarma yaptı yani daha ne olsun. Bende kadını kaçırmamak için fazla birşey istemiyorum. Bugün yemek yoktu ben birseyler ayarladım. Ben evde yokken işi çok olacak zaten ancak yetişir.
Maşallah canım ne güzel bakıcı denk gelmş :) zaten böyle bi meslek görev gibi yapılmaz içinden gelmeli insanın, teyzeninde içinden geliyor demek ki şanslısın.
Yeğenim diye ölen(!?) kızkardeşim biz burdayız diye bir haftadır evde durmuyor. 5-6 yıllık bir ayrılıp bir barıştığı işsiz güçsüz nişanlısı ile 450. kez ayrıldıktan bir gün sonra yeniden ettiği evlilik teklifini kabul etmiş. Tüm aile bu durumdan mutsuz ama kardeşim bir anda tüm yaşadıklarını unutmuşcasına yıl sonu indirimlerini kaçırmadan ev eşyası alma aşkıyla benm geldigim ilk günden beri dışarlarda. Gece 10 gibi yeğen sevmek isteyince de uykusunu falan kaçırıyorsa kızıyorum kendisine ben de tabi. Sonuç olarak ben sinirli abla ilan edildim ve hanımımız gündüz zaten çalışıp akşam da alışverişe çıktığı halde ( evet tam bir haftadır hergün) gece de eve gelmemeye başladı, sebep de benim sinirli olmammış. çocuk dogdugundan beri hatta hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk defa geldim buraya ve canım bir yemek istedi, annem de beklemiş beklemiş ama gece 9a da olsa , aç beklemiş olsam da yedik mutlu oldum. ertesi gün de devamı olacaktı, kardesim "hep ablamın istediğini yapıyorsun" diyip durdugu için kendi istediğini yaptırdı, ve evet yılın geri kalan 51 haftası burada yasamasına ragmen. Cidden şu an yüzünü göresim kalmadı. Oysa o iki akşamını bize ayırsaydı, ben onun heyecanına ortak olsaydım. zaten çeyizi için birşeyler almıştım önceden, belki yine alırdım..Nerde...şu ailemin beni üzdüğü kadar hiç kimse üzemedi şu dünyada. Çok canım sıkkın gerçekten.
Annem de zehirliyordu beni neredeyse sagolsun. "Gecen cumartesi" benim istegim üzerine yaptıgı yemek için hasladıgı tavuk artmış. emziriyorum risk almayayım hiç dememe ragmen bugun bozulmadı diye ısrarla yememi söyledi. pilava katmıştı, nasıl olduysa ikna oldum. Kendisi diyette diye de yemedi bir de. Sonuç hafif çaplı bir gıda zehirlenmesi. Allahtan cocuguma geçmeden vucuttan atmış oldum bir ona şükrediyorum. Anneme zehirlendim çıkarıyorum diyorum, kafasını whatsapptan kaldırmıyor, gülmeye falan devam ediyor. Ha diyeceksin ki sen bir kötülük falan yapıyorsun da intikam alıyorlar heralde... İnanın etrafımda aileyi tümden tanıyan insanların tamamı sen bu aileye ait olamazsın , düzgün insansın falan diyorlar. hep hayatımdan cıkarmaya meylediyorum ama yapamıyorum.:110: Allah'a şükür eşimle çocugumla güzel bir ailem var. Tek tesellim bu
Seni kıskanıyor onu anladıkda neden acaba ailenle birlikte olan o sonuçta. Eşini yuvanı vs kıskanıyor olabilir mi canım onun sorunlu bi ilişkisi varmış sonuçta
Gunaydin kizlar .
O kadar yorgunum ki ...
Dusuncesiz kv ve kizi uyuttugum cocugu gurultu yaparak uyandirdilar . Gece 1 de zor uyuttum. Sonuc 4 te kalkti hala uyutamadim .
Ustune de tum mutfak islerini bana yiktilar .Sadece esim yardim etti .Onlar da keyifle oturdular.
Normalde misafirden bir beklentim zaten olmaz .Ancak oglum hasta oldugu halde israrla geldiler .Yiyip icip s.. gittiler .
Kayınvalide misafir sayılmaz ki canım. Senden öncr onun yapması lazım. Keşke eşin artık ailesinin yüzünü görse seni anlasa o zaman hayat daha kolay olacak sizin için.

Sağol canım ya. Valla nasıl bi diş bu ben anlamadım ya. Uyku diye bişey kalmadı gecem gündüzüm şaştı resmen. Uykuya direnmiyor gece kalkınca gözü kapalı ağlıyor deli gibi. Memeye alınca sakinliyor. Emerken uyuyor yatırıyorum tekrar 1saat yarım saat sonra başa dönüyoruz. Yoksa uykuya direnince uyutmak daha zor oluyor ben de biraz rahatlasın enerjisini atsın diye oyalıyorum.

Günaydın canım. İlk defa uyudu o saatte ve resmen bayıldı gitti. Banyo masaj süt mama hepsi birlikte olunca iyice uykusunu getirdi galiba. 10dk içinde uyudu resmen şoka girdim ben de. Normalde 11-12 de ancak uyutuyordum. Heralde rahatladı iyice uyur demeye kalmadı 1saat sonra ağlama sesi duyuldu?!! Bu da açlık olamaz artık diyorum 60sütüm 60 mama içti öncesinde de emdi beni. Dişse eğer gece mi hortluyor bu anlamadım valla ya.

Diş çıkaranlar soğanı kullandınız mı?? Yeşil soğan işe yarıyor diyorlar ?
Diş genelde gece ağrı yapar. Bizim şu an 4 dişimiz cıktı iki yan diş de patlamak üzere. Uyku düzenimiz berbat şu an. Üstelik ben 2.5 aydır çekiyorum . Diş çıkmaya yakın yarım saatte bir kalkar oldu. Üst dişler daha kötü ateş de yapmıştı. Ben soğan veremedim dişi vardı koparır diye korktum. Ilk dişler 4. Ayda geldiği için o zaman zaten bisey veremiyordum . Bol bol emzir zaten iştahı azalıyor. Pek yapacak bisey yok patlayana kadar uyumaz canım.

Merhaba kızlar dünden beri sağ göğsümün ucu felaket ağrıyor. Emzirirken canım çıkıyor resmen. Yara çatlak vs yok, yani ilk zamanlardaki ağrı gibi değil. Ne oldu anlamadım, dokununca bile ağrıyor içten bir ağrı, başına böyle birşey gelen varmı? Ne yapmalıyım

Günaydın kızlar
Yaa ben kızım için ne zaman uyuyor desem nazarımmı değiyor anlamadım uyumamaya başlıyor. Dün akşam misafir vardı ona rağmen uyudu bi şekilde ama gece sürekli uyandı. Ondan önceki gecede öyleydi. Sözde bi kere kalkıyor demiştim. Bi daha uyuyor falan demiycem. Ya atak ya diş ya nazar bu :olamaz:
Ben uyuyor bile diyemedim ya 6 ayda belki 2 kez ondada erken uyuyarak değil gece 1 de yatmıştır sabah 7 de kalkmıştır falan. Ben çocukla aynı yatakta uyuyorum en korktuğum şeydi zarar veririm diye resmen mecbur kaldım

Diş genelde gece ağrı yapar. Bizim şu an 4 dişimiz cıktı iki yan diş de patlamak üzere. Uyku düzenimiz berbat şu an. Üstelik ben 2.5 aydır çekiyorum . Diş çıkmaya yakın yarım saatte bir kalkar oldu. Üst dişler daha kötü ateş de yapmıştı. Ben soğan veremedim dişi vardı koparır diye korktum. Ilk dişler 4. Ayda geldiği için o zaman zaten bisey veremiyordum . Bol bol emzir zaten iştahı azalıyor. Pek yapacak bisey yok patlayana kadar uyumaz canım.
Bizimkininde üst 2 aynı anda gelmeye çalışıyor. Altlar 3.5 ayda çıkmıştı gaz diş alerji reflü voltranı oluşturdular anam ağlıyor. Bende eline birşey vermiyorum aklı evvelin birine uyup havuç vermiştim 1 sn de koparıp yutmaya çalışmıştı ömrümden 10 yıl gitti alana kadar tövbe bi daha. Sakinleştigi tek yer meme oda canı sıkılıp ısırmazsa

Bizimkininde üst 2 aynı anda gelmeye çalışıyor. Altlar 3.5 ayda çıkmıştı gaz diş alerji reflü voltranı oluşturdular anam ağlıyor. Bende eline birşey vermiyorum aklı evvelin birine uyup havuç vermiştim 1 sn de koparıp yutmaya çalışmıştı ömrümden 10 yıl gitti alana kadar tövbe bi daha. Sakinleştigi tek yer meme oda canı sıkılıp ısırmazsa

Gunaydin kizlar .
O kadar yorgunum ki ...
Ben o topa birkez girdim kazara 15 günlük lohusayken gelip yiyip içip gittiler bulaşığı eşime yıkattım. Bir sonraki gelme talebinde görümcemin evi yeni temizledim dağılmayacak o yüzden müsait değilim dedim. 1 ay sonra tekrar gelmek için izin istediğinde çay bile yapmadım. Eşim o gelince yaptı boş içtiler:63:

Üstler daha zor çıkarmış. Üst yanlar çıkacak kabarmış şu an. Benim kızım çok ısırıyor bazen can havliyle çığlık atıyorum korkuyor . Ağrısı olunca ısırıyor genelde. Bizim kızlar çok aceleci cıktı diş konusunda.

Üstler daha zor çıkarmış. Üst yanlar kabarmış çıkacak gibi. Benim kızım çok ısırıyor bazen can havliyle çığlık atıyorum korkuyor . Bizim kızlar çok aceleci cıktı.

Ben seftali yada elma hangisini vereceksem avokado ile eziyorum. Birde sabah kahvaltılarına ekliyorum yemeleri rahat oluyor.

yeşil olduğu için 3 gün olgunlaştır dım sonra da kabuğunu soyarak küçük bir dilim ezdim olgunlaşınca çabuk eziliyor olgunlaştırmak için de bir tam avokadoyu birkaç Kağıt peçeteye sar kuru bir yere koy iki gün içerisinde olgunlaşıyor zaten iki üç gün içinde.

Tmm kizlar sagolun buarada benm kizim ne versem bikac caykasiğı ucu kadar yiyiyo baska yemio meme istio sonra normal heralde

Geçmiş olsun canım :( ne denilebilir ki... En azından aynı şehirde değilsiniz sürekli görüşmek durumunda kalmiyorsun.

Ben bakıcıya, bakıcı bebelere bakıyor gibi.:ıslık:
Ama kadın temizlikte yapıyor, işim kolaylaştı cidden nankörlük etmek istemem kadın temiz ve güvenilir. Dün kuaföre bile gittim yani o derece değişiklik var hayatımda ve bu hafta cilt bakımı yaptıracağım.
Senin adına sevindim canım maşallah hiç bozmasın kelke daha önce başlatsaymışsın kv ile sinirlerini bozmazdın zaten ikiz anneleri için destek şart bence

Nebulizatore ilac katiyor muydunuz yoksa sadece serum fizyolojik mi? Benim bebegim de hasta şuan:KK61:
ventolin + budecort + serum fizyo, gunde 4 defaydi hem de. (Receteli zaten o yuzden yazdim isimleri)
valla cok zor canim, bilirim. Dr.a gidiyoruz suan, taksi cagirirken sakin hasta sofor gondermeyin dedim. Siz de mi bronsit tedavisi oluyorsunuz? Kac gun oldu?

Back