Yine bir dertle huzurlarınızdayım. Allah da beni ailemle sınıyor herhalde.
Yeğenim diye ölen(!?) kızkardeşim biz burdayız diye bir haftadır evde durmuyor. 5-6 yıllık bir ayrılıp bir barıştığı işsiz güçsüz nişanlısı ile 450. kez ayrıldıktan bir gün sonra yeniden ettiği evlilik teklifini kabul etmiş. Tüm aile bu durumdan mutsuz ama kardeşim bir anda tüm yaşadıklarını unutmuşcasına yıl sonu indirimlerini kaçırmadan ev eşyası alma aşkıyla benm geldigim ilk günden beri dışarlarda. Gece 10 gibi yeğen sevmek isteyince de uykusunu falan kaçırıyorsa kızıyorum kendisine ben de tabi. Sonuç olarak ben sinirli abla ilan edildim ve hanımımız gündüz zaten çalışıp akşam da alışverişe çıktığı halde ( evet tam bir haftadır hergün) gece de eve gelmemeye başladı, sebep de benim sinirli olmammış. çocuk dogdugundan beri hatta hamileliğimi öğrendiğimden beri ilk defa geldim buraya ve canım bir yemek istedi, annem de beklemiş beklemiş ama gece 9a da olsa , aç beklemiş olsam da yedik mutlu oldum. ertesi gün de devamı olacaktı, kardesim "hep ablamın istediğini yapıyorsun" diyip durdugu için kendi istediğini yaptırdı, ve evet yılın geri kalan 51 haftası burada yasamasına ragmen. Cidden şu an yüzünü göresim kalmadı. Oysa o iki akşamını bize ayırsaydı, ben onun heyecanına ortak olsaydım. zaten çeyizi için birşeyler almıştım önceden, belki yine alırdım..Nerde...şu ailemin beni üzdüğü kadar hiç kimse üzemedi şu dünyada. Çok canım sıkkın gerçekten.
Annem de zehirliyordu beni neredeyse sagolsun. "Gecen cumartesi" benim istegim üzerine yaptıgı yemek için hasladıgı tavuk artmış. emziriyorum risk almayayım hiç dememe ragmen bugun bozulmadı diye ısrarla yememi söyledi. pilava katmıştı, nasıl olduysa ikna oldum. Kendisi diyette diye de yemedi bir de. Sonuç hafif çaplı bir gıda zehirlenmesi. Allahtan cocuguma geçmeden vucuttan atmış oldum bir ona şükrediyorum. Anneme zehirlendim çıkarıyorum diyorum, kafasını whatsapptan kaldırmıyor, gülmeye falan devam ediyor. Ha diyeceksin ki sen bir kötülük falan yapıyorsun da intikam alıyorlar heralde... İnanın etrafımda aileyi tümden tanıyan insanların tamamı sen bu aileye ait olamazsın , düzgün insansın falan diyorlar. hep hayatımdan cıkarmaya meylediyorum ama yapamıyorum.
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Allah'a şükür eşimle çocugumla güzel bir ailem var. Tek tesellim bu