2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de degerim yuksek basladi ama kalp atisini duyamadik henuz. 6+2 iken gittim :KK43: bu hafta cumartesi tekrar gidecegim. Sanirim 7+3 oluyor gidecegim gun. Insallah duyarim ya.

Allah korusun ama kalp atisi duyulmazsa bunun fiziki bir yan etkisi oluyor mu? Kanama, akinti, asiri agri vs gibi. Yoksa fiziken hicbir sey olmasa bile kalp atmiyor olabilir mi? Merakimdan soruyorum yanlis anlaşılmasin ve kimse kendine yormasin lutfen :)

Kızlar herkese iyi geceler tatil bitti maglum yarın okul var takip ediyorum ama sık sık yazamıyorum sunu söylemek istiyorum benimde Nisan ayında kaybım oldu kalbı durdugu için kurtaj oldum hiçbir belirti falan olmadı vucut normal olmayanı atıyor dedı doktor lutfen bu süreçte kendinizi dinlemeyin olumsuz seyler düşünmeyin eger bebek tutunacaksa harıl harıl kanama olsa bile tutunuyor o yüzden İnş Rabbim hepimize kucagımıza Alip sevmeyi nasip etsin herkese sevgiler

Benim de degerim yuksek basladi ama kalp atisini duyamadik henuz. 6+2 iken gittim :KK43: bu hafta cumartesi tekrar gidecegim. Sanirim 7+3 oluyor gidecegim gun. Insallah duyarim ya.

Allah korusun ama kalp atisi duyulmazsa bunun fiziki bir yan etkisi oluyor mu? Kanama, akinti, asiri agri vs gibi. Yoksa fiziken hicbir sey olmasa bile kalp atmiyor olabilir mi? Merakimdan soruyorum yanlis anlaşılmasin ve kimse kendine yormasin lutfen :)
Canım banada duyamayablrz sınırda diye uyardı zaten belkide duyamayablrdk stres yap a cumartesi duyarsn Allahın izniyle

Oy maşallahh ben 4 gün geçip 1880 çıkınca niye çok çıktı burayı hatmettim resmen sen nerdeydin ozaman:)
Yani doktor gordugunde herhangi bir sey soylemedi. Degerlere bakip 5 Haftalik dedi ki zaten son adet tarihimin 5. Haftasiydi. 5. Haftanin ilk gününde ogrenmistim kan testi ile. Sonra da bi daha yaptirmadim. Ilk gebeligim surpriz gebelik bir de bi tecrubem yoktu. 3 gun sonrasında da doktora gitmistim. Bir sey demedi anormal olarak. Iste erken dollenme ya da baska bir sey...

Buraya da aksamlari bakabiliyorim genelde gunduz çalıştıgim icin ondan gormemistirim yazini

Oy maşallahh ben 4 gün geçip 1880 çıkınca niye çok çıktı burayı hatmettim resmen sen nerdeydin ozaman:)

Gecmis yazilara bakinca beta hcgnin yuksek olmasi diye, genetik bozukluk olan gebeliklerde oyle oluyor yazmisti biri. Cok da okumadim moralim bozuluyor diye doktor da oyle bir sey olsaydi soylerdi diyr düşünüyorum.

Burda yazmistim birisi cogul gebeliktir belki ondan yuksektir demisti. Ama cogul gebelik şimdiye cikardi herhalde

Kızlar herkese iyi geceler tatil bitti maglum yarın okul var takip ediyorum ama sık sık yazamıyorum sunu söylemek istiyorum benimde Nisan ayında kaybım oldu kalbı durdugu için kurtaj oldum hiçbir belirti falan olmadı vucut normal olmayanı atıyor dedı doktor lutfen bu süreçte kendinizi dinlemeyin olumsuz seyler düşünmeyin eger bebek tutunacaksa harıl harıl kanama olsa bile tutunuyor o yüzden İnş Rabbim hepimize kucagımıza Alip sevmeyi nasip etsin herkese sevgiler
Hayırlı geceler cnm
Aynen bız ne ddersek edelım Rabbım ne dılerse o olacak hayırlısını nasıp etsın Mevlam

Kızlar bana da dua edin yarın 5+5 olacak Dr gideceğim inş keseyi görürüm bir sorun olmaz 1 dusugum 4 buçuk aylık kaybim 1 tane de kalp i durmustu 3 kaybim var allaha şükür 11 yaşında da oğlum var o tek kalmasın onun için çok istiyorum :dua:
Rabbım sevımcle hayırlı haberle dönmenı nasıp etsın cnm

X