- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
saglıklı güzel günlerde kullansın prenses :)teyzoşlar cicilerimiz nasıl :)
yınede birkac tane küçük takım alın benim kızım 2680 gr dogmustu yenidogan bile kocaman gelmişti resmen pijamasının yarısında kalıyordu ayakları çok minnoş oluyorlar küçük doğuncaben 3-6 ay aldım cunku herkes 3-6 lık olanları 3 ve 4. ayda gıydırıldıgını soyledı
aynı oranda aldım 3. ayda falan yetmezse o zamanlar alırım dıye dusundum bir de uzun boyluysanız ve bebegınızde suanda buyuksa 0-3 ay bıraz kucuk gelır 1 ay sonra gelısımıne gore almak en mantıklı ben az az aldım sımdılık ama 0-1 ay almadım bi tane ucuz bsy buldum onu aldım ucuz dıye onu dogdugu sıralar gıydırırım dıye genelde zıbın cok lazım oluyormus
cıtcıtlılarımızla müslinimiz aynı :) güle güle giysin minnoşlarımız :)Eki Görüntüle 2054357 Eki Görüntüle 2054358 Eki Görüntüle 2054359 Eki Görüntüle 2054360 Eki Görüntüle 2054361 Eki Görüntüle 2054362
Bunlar da bizim bi kac parca cicimiz:)
cok tatlıslar güle güle giysin minnos :)
o zmaan ben 0-1 aylıktan 3 4 tane alayım :) çok teşekkür ederimyınede birkac tane küçük takım alın benim kızım 2680 gr dogmustu yenidogan bile kocaman gelmişti resmen pijamasının yarısında kalıyordu ayakları çok minnoş oluyorlar küçük doğunca
Hepsi cok güzelmiş güle güle sağlıkla giysinler ins
Cok güzeller, güle güle kullansın kuzucuk ..
Güle güle giyinsin canım
cıtcıtlılarımızla müslinimiz aynı :) güle güle giysin minnoşlarımız :)
Benim kizim da 2.500 dogmustu yeni doganlari bile ilk 3 ay giydirdim. 0 3 aylari giydiremeyenlerin bebisleri cok iridir diye dusunuyorum. Bebegin nasil dogacagi son gunlerde belli olur ama 3 bucuk kg bile dogsa 0 3 ay bence giydirilir ilk aylarda. 3 6 aylar cok buyuk geliyo benim gözümekızlar 0-3 aylık şeyleri çok mu almalıyız az mı? hemen küçülüyor giymeden diyorlar. acaba 3-6 ay mı alsam ağırlıklı olarak
kaç tane zıbın alsam zaten 2 tane hastane çıkışı olacak, bunun dışında sıfır kollu, uzun kollu ve yarım kollu zıbınlardan 5 er tane alsam yeter mi 0-3 ayBenim kizim da 2.500 dogmustu yeni doganlari bile ilk 3 ay giydirdim. 0 3 aylari giydiremeyenlerin bebisleri cok iridir diye dusunuyorum. Bebegin nasil dogacagi son gunlerde belli olur ama 3 bucuk kg bile dogsa 0 3 ay bence giydirilir ilk aylarda. 3 6 aylar cok buyuk geliyo benim gözüme
Zibin dedigin citcitli badi di mi. Bence yeterli. Ama hastane cikisi haricinde bi kac tane daha alt üst takim veya tulum alabilirsin 0 3 aykaç tane zıbın alsam zaten 2 tane hastane çıkışı olacak, bunun dışında sıfır kollu, uzun kollu ve yarım kollu zıbınlardan 5 er tane alsam yeter mi 0-3 ay
evet çıtçıtlı badi. onların dışında eşofman takımı , tayt üstüne bluzlar almayı düşünüyorum.Zibin dedigin citcitli badi di mi. Bence yeterli. Ama hastane cikisi haricinde bi kac tane daha alt üst takim veya tulum alabilirsin 0 3 ay
rica ederim cnm :) öyle minnoş minnoş kıyafetler olunca insan tabi öyle düşünüyor bizde öyle düşünmüştük :)o zmaan ben 0-1 aylıktan 3 4 tane alayım :) çok teşekkür ederim
bana her sey kucuk geliyor nıyeyse olmayacakmıs gıbı geliyor
bende aynı sekilde iki ay falam yenidoğanları giydi diye hatırlıyorum 3-6 baya büyük kalır zaten 3-6 ay giyene kadar yaz gelirBenim kizim da 2.500 dogmustu yeni doganlari bile ilk 3 ay giydirdim. 0 3 aylari giydiremeyenlerin bebisleri cok iridir diye dusunuyorum. Bebegin nasil dogacagi son gunlerde belli olur ama 3 bucuk kg bile dogsa 0 3 ay bence giydirilir ilk aylarda. 3 6 aylar cok buyuk geliyo benim gözüme
Hepsi de birbirinden guzel.Saglikli gunlerde kullansın bebisimiz insallahMerhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
Toker’den aldik her şeyi Ateş olceri Alman Marks’ı tavsiye ettiler
Hava nemlendiricisi weewell aldik ben pek beğenmedim ama eşim liresk büyük diye aldı
Bir de salona ufak beşik gibi yatak aldik oda daha gelecek
Şimdilik ana seyleri hallettik gibi cok sukur
çok teşekkür ederiz daha iyileri herkesin olsun inş.Hepsi de birbirinden guzel.Saglikli gunlerde kullansın bebisimiz insallah
Hayırlı olsun sağlıklı mutlu günlerde kullanın :)Merhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
Hava nemlendiricisi weewell aldik ben pek beğenmedim ama eşim liresk büyük diye aldı
Cok tatlislar, güle güle kullanın insallahMerhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
Hayırlı olsun sağlıklı mutlu günlerde kullanın :)
çok teşekkür ederim hepinizeCok tatlislar, güle güle kullanın insallah
Merhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
Güle güle kullanın canım hepsi çok güzelMerhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?