• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat bebeklerinin cicileri...

Ben de ay ay almayı düşünüyorum öğretmenim sadece haftasonu 1 günüm var biberon emzik aldım şimdilik bu ay kıyafetlerini battaniyesini falan tamamlayacağım kasımda arabası yatağı dolabı aralıkta da eksik kalan ıvır zıvır alacağım banyo eşyaları gibi sanırım ocakta eksiğim kalmaz zaten son ay çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum

Ben de ay ay almayı düşünüyorum öğretmenim sadece haftasonu 1 günüm var biberon emzik aldım şimdilik bu ay kıyafetlerini battaniyesini falan tamamlayacağım kasımda arabası yatağı dolabı aralıkta da eksik kalan ıvır zıvır alacağım banyo eşyaları gibi sanırım ocakta eksiğim kalmaz zaten son ay çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum
canım son aylara bırakmamaya calıs dogum bu ne olur ne olmaz belkı erken gelır belkı yatman gerekır gıdıp alamazsın en guzelı bence aralıkta her seyi bıtırmıs olman cunku hangı arkadasımla konussum son bı ay 2 ay hıcbır sey bakacak dermanım olmadı dıyor

ben dün kızçeme azcık alt aldım :)

Eklentiler

• IMG_4752.JPG
    IMG_4752.JPG
    31 KB · Görüntüleme: 125
canım kaç metre kumaş kullandın? ne kadar elyaf? bir de yapılışına netten mi baktın yoksa kendin göz kararı mı yaptın? ben de az çok dikiş biliyorum daha önce nevresim takımı filan diktim kendimize ama şu an bi enerji ve vakit bulsam yapmak istiyorum el emeği şeyler bebeğim için.
cnm tek renk yapacaksan bir metre yeter ama iki renk için ben iki metre kumas almıstım kalanını degerlendirdim yarım kg da boncuk elyaf yeterli oldu yapılısına internetten baktım gazeteden kalıp cıkarıp ona göre kestim benim yaptıgım sitenin adı kumas kagıt makas olması lazım acık acık anlatmıs ama hemen hemen youtube da ki butun videolarla asağı yukar aynı cnm cok zor degil dene bence hemde zevkli iki saatte falan bitti benim kolay gelsin simdiden :)

canım son aylara bırakmamaya calıs dogum bu ne olur ne olmaz belkı erken gelır belkı yatman gerekır gıdıp alamazsın en guzelı bence aralıkta her seyi bıtırmıs olman cunku hangı arkadasımla konussum son bı ay 2 ay hıcbır sey bakacak dermanım olmadı dıyor
Aralık çok yakın geliyor doğuma o kadar az kaldığını düşününce kendimden geçiyorum aklımda tutacağım aralığa bırakma demeni mantıklı geldi

Kızçeme bugün morhipodan bsyler aldım:anneadayı::KK200::KK54:

Eklentiler

• IMG_4778.JPG
    IMG_4778.JPG
    26,9 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_4779.JPG
    IMG_4779.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_4780.JPG
    IMG_4780.JPG
    28 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_4781.JPG
    IMG_4781.JPG
    23 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_4782.JPG
    IMG_4782.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 109
şubat annişleri merhaba :KK25: ben daha hiçbirşeyini almadım babannesi annanesi ufak defek şeylerini almışlar hep ama ben daha hiçbirşeyini almadım :KK71:Çalıştığım için yetişemiyorum heryere daha vakti var diye düşünüyorum :KK33: Hepimize hayırlı doğumlar :KK73: aldıklarınız çok güzel insan heveslenmiyor değil :KK28:

kızlar 0-3 aylık şeyleri çok mu almalıyız az mı? hemen küçülüyor giymeden diyorlar. acaba 3-6 ay mı alsam ağırlıklı olarak

kızlar 0-3 aylık şeyleri çok mu almalıyız az mı? hemen küçülüyor giymeden diyorlar. acaba 3-6 ay mı alsam ağırlıklı olarak
ben 3-6 ay aldım cunku herkes 3-6 lık olanları 3 ve 4. ayda gıydırıldıgını soyledı
aynı oranda aldım 3. ayda falan yetmezse o zamanlar alırım dıye dusundum bir de uzun boyluysanız ve bebegınızde suanda buyuksa 0-3 ay bıraz kucuk gelır 1 ay sonra gelısımıne gore almak en mantıklı ben az az aldım sımdılık ama 0-1 ay almadım bi tane ucuz bsy buldum onu aldım ucuz dıye onu dogdugu sıralar gıydırırım dıye genelde zıbın cok lazım oluyormus

Back