- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
cok tesekkur ederım cnmGüle güle kullanın canım hepsi çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederım cnmGüle güle kullanın canım hepsi çok güzel
Eveeet renk de kendide pek tatlı, güzel güzel uyusun kuzucuk ..salonda kullanmak için aldığımız beşikte bu
eşim gri al dedi 2. belki erkek olur diye ama ben tabi lilayı aldım :)
Merhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
Toker’den aldik her şeyi Ateş olceri Alman Marks’ı tavsiye ettiler
Hava nemlendiricisi weewell aldik ben pek beğenmedim ama eşim liresk büyük diye aldı
Bir de salona ufak beşik gibi yatak aldik oda daha gelecek
Şimdilik ana seyleri hallettik gibi cok sukur
salonda kullanmak için aldığımız beşikte bu
eşim gri al dedi 2. belki erkek olur diye ama ben tabi lilayı aldım :)
Cok teşekkür ederiz daha iyileri herkesin olsun insEveeet renk de kendide pek tatlı, güzel güzel uyusun kuzucuk ..
Sagolasin cnmGüle güle giysin canım carter’stakımı bende almayı düşünüyorum artık kardeş kardeş giyerler
Bu beşiğin fiyatı neydi sorması ayıp
yaa hepsi çok minnoş güle güle kullansın prenses :)Merhabalar bugun genel seyleri aldik elektronik eşyalar bez ıslak mendil vs onları aradan çıkardık morhipodan aldıklarım da geldi kumaşı kotu değilmiş beğendim idare eder 15 liraya gayet iyi buldum baya yoruldum
Toker’den aldik her şeyi Ateş olceri Alman Marks’ı tavsiye ettiler
Hava nemlendiricisi weewell aldik ben pek beğenmedim ama eşim liresk büyük diye aldı
Bir de salona ufak beşik gibi yatak aldik oda daha gelecek
Şimdilik ana seyleri hallettik gibi cok sukur
oyy çok cici hepsi güle güle giydirmeyi nasip etsin RabbimBunlarda bnm kızın cicileri canlar ilk alınanlar şimdilik böyle :)
Amin canım inşallah hepimize nasip etsinoyy çok cici hepsi güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim
Çok güzeller canım hepsi güle güle giysin bebiş :)
Çok güzeller canım hepsi güle güle giysin bebiş :)
Sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah çok tatlılarBunlarda bnm kızın cicileri canlar ilk alınanlar şimdilik böyle :)
Güle güle kullanın güzel günlerde çok güzeller
Teşekkür ederim canım inşallah :)Sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah çok tatlılar
Güle güle kullanın canımBiraz yaz alışverişi
ATTACH]2058092[/ATTACH] Eki Görüntüle 2058089 Eki Görüntüle 2058098 Eki Görüntüle 2058087 Eki Görüntüle 2058088 Eki Görüntüle 2058100 Eki Görüntüle 2058099 Eki Görüntüle 2058097 Eki Görüntüle 2058096 Eki Görüntüle 2058095 Eki Görüntüle 2058094 Eki Görüntüle 2058093 Eki Görüntüle 2058091 Eki Görüntüle 2058090
Güzel günlerde kullansın minnosBunlarda bnm kızın cicileri canlar ilk alınanlar şimdilik böyle :)