• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat bebeklerinin cicileri...

Slm kızlar bunlarda benim oğlusuma yaptığım takı yastigi, lohusa terliği ve tacı (bu kendime;) , ve tulumu :)

Eklentiler

• 20171023_235556.jpg
    20171023_235556.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 138
  • 20171023_235809.jpg
    20171023_235809.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 130
  • 20171023_235847.jpg
    20171023_235847.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 123
  • 20171023_235800.jpg
    20171023_235800.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba bayanlar
Bende çanta almayı düşünüyorum bu çantayı buldum sizce nasıl? Diğerlerine göre fiyatı da uygun.
9538250768434.jpg

oğlumdan kalan penye battaniyeler var kalın iki tane battaniye alayım diyorum ben izmirdeyim canım Kemeraltına bakarım bende orda hesaplı oluyo öyle şeyler
Merhaba canım izmirdeymişsin yorumlardan okudum, mtk'nın girişinde deniz bebek diye bir mağaza varmış bende gidemedim henüz ama çok uygun ve güzelmiş bizle için gecelik ve pijama gibi ürünlerde varmış orayı tavsiye etti bir arkadaşım istersen sende oraya bak kemeraltı pek güzel değil fiyatlarda öyle çok uygun sayılmaz

Merhaba canım izmirdeymişsin yorumlardan okudum, mtk'nın girişinde deniz bebek diye bir mağaza varmış bende gidemedim henüz ama çok uygun ve güzelmiş bizle için gecelik ve pijama gibi ürünlerde varmış orayı tavsiye etti bir arkadaşım istersen sende oraya bak kemeraltı pek güzel değil fiyatlarda öyle çok uygun sayılmaz
aaa çok iyi oldu bunu öğrendiğim Sağol canım evet Kemeraltına gittim ama internetteki fiyatlarla aynıydı çoğu şey birde dediğin yere bakayım

aaa çok iyi oldu bunu öğrendiğim Sağol canım evet Kemeraltına gittim ama internetteki fiyatlarla aynıydı çoğu şey birde dediğin yere bakayım

Evet bende yarın gideceğim ayrıntılı inceler resim çeker burada paylaşırım :) anneler için pijama ve sabahlık gecelik gibi iç giyimlerde varmış inceleyip ayrıntılı bilgi veririm❤️☺️

Hanımlar merhaba :KK54:
Alışverişlerinize başladınız mı? Ben sadece bebek arabasını aldım . Kıyafetler kafamı çok karıştırıyor :KK17: önerileriniz var mı?

Back