- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
Bende almadım henüz kullanışlı duruyor ama güzelkızlar bu çanta hoşuma gitti sizce nasıl çanta alan var mı Siz nasıl model alacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende almadım henüz kullanışlı duruyor ama güzelkızlar bu çanta hoşuma gitti sizce nasıl çanta alan var mı Siz nasıl model alacaksınız
Çok tatlılar güzel günlerde kullansın inşallah bebişin :)
çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin bebişin Güle güle kullanınSlm kızlar bunlarda benim oğlusuma yaptığım takı yastigi, lohusa terliği ve tacı (bu kendime , ve tulumu :)
tsk ederim cnm amin :)çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin bebişin Güle güle kullanın
Yaaaa cok guzel olmuslar canim eline emeğine saglik , güzel günlerde giyinsin .Slm kızlar bunlarda benim oğlusuma yaptığım takı yastigi, lohusa terliği ve tacı (bu kendime , ve tulumu :)
Cok Tşk ederim canimm insallah :)Yaaaa cok guzel olmuslar canim eline emeğine saglik , güzel günlerde giyinsin .
Bunlarda bnm kızın cicileri canlar ilk alınanlar şimdilik böyle :)
Bu da çilekli hastane çıkışı
Biraz yaz alışverişi
ATTACH]2058092[/ATTACH] Eki Görüntüle 2058089 Eki Görüntüle 2058098 Eki Görüntüle 2058087 Eki Görüntüle 2058088 Eki Görüntüle 2058100 Eki Görüntüle 2058099 Eki Görüntüle 2058097 Eki Görüntüle 2058096 Eki Görüntüle 2058095 Eki Görüntüle 2058094 Eki Görüntüle 2058093 Eki Görüntüle 2058091 Eki Görüntüle 2058090
Merhaba canım izmirdeymişsin yorumlardan okudum, mtk'nın girişinde deniz bebek diye bir mağaza varmış bende gidemedim henüz ama çok uygun ve güzelmiş bizle için gecelik ve pijama gibi ürünlerde varmış orayı tavsiye etti bir arkadaşım istersen sende oraya bak kemeraltı pek güzel değil fiyatlarda öyle çok uygun sayılmazoğlumdan kalan penye battaniyeler var kalın iki tane battaniye alayım diyorum ben izmirdeyim canım Kemeraltına bakarım bende orda hesaplı oluyo öyle şeyler
aaa çok iyi oldu bunu öğrendiğim Sağol canım evet Kemeraltına gittim ama internetteki fiyatlarla aynıydı çoğu şey birde dediğin yere bakayımMerhaba canım izmirdeymişsin yorumlardan okudum, mtk'nın girişinde deniz bebek diye bir mağaza varmış bende gidemedim henüz ama çok uygun ve güzelmiş bizle için gecelik ve pijama gibi ürünlerde varmış orayı tavsiye etti bir arkadaşım istersen sende oraya bak kemeraltı pek güzel değil fiyatlarda öyle çok uygun sayılmaz
aaa çok iyi oldu bunu öğrendiğim Sağol canım evet Kemeraltına gittim ama internetteki fiyatlarla aynıydı çoğu şey birde dediğin yere bakayımMerhaba canım izmirdeymişsin yorumlardan okudum, mtk'nın girişinde deniz bebek diye bir mağaza varmış bende gidemedim henüz ama çok uygun ve güzelmiş bizle için gecelik ve pijama gibi ürünlerde varmış orayı tavsiye etti bir arkadaşım istersen sende oraya bak kemeraltı pek güzel değil fiyatlarda öyle çok uygun sayılmaz
Evet bende yarın gideceğim ayrıntılı inceler resim çeker burada paylaşırım :) anneler için pijama ve sabahlık gecelik gibi iç giyimlerde varmış inceleyip ayrıntılı bilgi veririmaaa çok iyi oldu bunu öğrendiğim Sağol canım evet Kemeraltına gittim ama internetteki fiyatlarla aynıydı çoğu şey birde dediğin yere bakayım
cok tatlışlar güzel günlerde kullanın inşallahBunlar da next alışverişimden yeni ciciler
Bi tane daha bişey almıştım da şimdi fotosunu bulamadım
Eki Görüntüle 2067726 Eki Görüntüle 2067722 Eki Görüntüle 2067723 Eki Görüntüle 2067724