- Konu Sahibi Homely_angel
-
canım son aylara bırakmamaya calıs dogum bu ne olur ne olmaz belkı erken gelır belkı yatman gerekır gıdıp alamazsın en guzelı bence aralıkta her seyi bıtırmıs olman cunku hangı arkadasımla konussum son bı ay 2 ay hıcbır sey bakacak dermanım olmadı dıyorBen de ay ay almayı düşünüyorum öğretmenim sadece haftasonu 1 günüm var biberon emzik aldım şimdilik bu ay kıyafetlerini battaniyesini falan tamamlayacağım kasımda arabası yatağı dolabı aralıkta da eksik kalan ıvır zıvır alacağım banyo eşyaları gibi sanırım ocakta eksiğim kalmaz zaten son ay çıkıp alışveriş yapamam diye düşünüyorum
cnm tek renk yapacaksan bir metre yeter ama iki renk için ben iki metre kumas almıstım kalanını degerlendirdim yarım kg da boncuk elyaf yeterli oldu yapılısına internetten baktım gazeteden kalıp cıkarıp ona göre kestim benim yaptıgım sitenin adı kumas kagıt makas olması lazım acık acık anlatmıs ama hemen hemen youtube da ki butun videolarla asağı yukar aynı cnm cok zor degil dene bence hemde zevkli iki saatte falan bitti benim kolay gelsin simdiden :)canım kaç metre kumaş kullandın? ne kadar elyaf? bir de yapılışına netten mi baktın yoksa kendin göz kararı mı yaptın? ben de az çok dikiş biliyorum daha önce nevresim takımı filan diktim kendimize ama şu an bi enerji ve vakit bulsam yapmak istiyorum el emeği şeyler bebeğim için.
Aralık çok yakın geliyor doğuma o kadar az kaldığını düşününce kendimden geçiyorum aklımda tutacağım aralığa bırakma demeni mantıklı geldicanım son aylara bırakmamaya calıs dogum bu ne olur ne olmaz belkı erken gelır belkı yatman gerekır gıdıp alamazsın en guzelı bence aralıkta her seyi bıtırmıs olman cunku hangı arkadasımla konussum son bı ay 2 ay hıcbır sey bakacak dermanım olmadı dıyor
Hepsi de cok güzel görünüyor canim güle güle kullanınKızçeme bugün morhipodan bsyler aldım
Güle güle kullanın canımKızçeme bugün morhipodan bsyler aldım
Güle gule kullansin minnos cok guzellerKızçeme bugün morhipodan bsyler aldım
Cok guzeller cnm Güle güle kullanin ins:)teyzoşlar cicilerimiz nasıl :)
teyzoşlar cicilerimiz nasıl :)
Eki Görüntüle 2054357 Eki Görüntüle 2054358 Eki Görüntüle 2054359 Eki Görüntüle 2054360 Eki Görüntüle 2054361 Eki Görüntüle 2054362
Bunlar da bizim bi kac parca cicimiz:)
Cok güzeller, güle güle kullansın kuzucuk ..Eki Görüntüle 2054357 Eki Görüntüle 2054358 Eki Görüntüle 2054359 Eki Görüntüle 2054360 Eki Görüntüle 2054361 Eki Görüntüle 2054362
Güle güle giyinsin canımEki Görüntüle 2054357 Eki Görüntüle 2054358 Eki Görüntüle 2054359 Eki Görüntüle 2054360 Eki Görüntüle 2054361 Eki Görüntüle 2054362
ben 3-6 ay aldım cunku herkes 3-6 lık olanları 3 ve 4. ayda gıydırıldıgını soyledıkızlar 0-3 aylık şeyleri çok mu almalıyız az mı? hemen küçülüyor giymeden diyorlar. acaba 3-6 ay mı alsam ağırlıklı olarak
cok tatlıslar güle güle giysin minnos :)Kızçeme bugün morhipodan bsyler aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?