- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
allah arttırsın , en tatlı kısmı işin :) artık yavastan buralarda hareketlensin insallah :)şuan 2 eldiven 2 de çorabımız var :)
bir de oda süsümüz çerçeve :)
bir de annemin cinsiyeti öğrenmeden hem kız hem erkek aldığı kıyafetler var :) 3 tane falan
o zaman baska ,aynenyavastan basla cnm zaten en rahat hareket edebildiğimiz zamanlar ilerleyince zor da olur :)
tabi cnm , benimde böbregime stent takıldı falan zaten bir ay sıkıntı yasadım sonrasında da cok cabuk yoruluyordum keyiften cok iş e dönüşmesin diye simdi begendiğimi alıyorum , rahat rahat secebiliyorken :)Doğru canım ben oğlumda çorabımı bile zor giyiyordum yere düşen bişeyi almakda zor geliyordu
tabi cnm , benimde böbregime stent takıldı falan zaten bir ay sıkıntı yasadım sonrasında da cok cabuk yoruluyordum keyiften cok iş e dönüşmesin diye simdi begendiğimi alıyorum , rahat rahat secebiliyorken :)
Çok güzelmiş canım sağlıkla uyusun da büyüsün inşallah bu beşikte..Eki Görüntüle 2028551 Biz biraz aceleci davrandık, salonda yatması için beşiğini aldık.
Çok güzelmiş canım sağlıkla uyusun da büyüsün inşallah bu beşikte..Eki Görüntüle 2028551 Biz biraz aceleci davrandık, salonda yatması için beşiğini aldık.
merhaba canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin büyük eşyalar hallolmus ne güzel benimde oğlumdan kalanlar var büyük eşya alma derdim yok bende normalden korktum sezeryan oldum ilkinde şimdide sezeryan olcakKızlar bende katıldım aranıza herkese merhababenim doktorum bayramdan önce izine ayrılmıştı ve 18 i pazartesi geliyor hemencik aldım salıya randevuyu yani doktorum gitmeden önve bakmıştı önce kıza benziyo demişti sonra da çıkıntı gördüm demişti belirsiz kaldı gidince de yani salı öğrencez artık nasipse...bu arada bişey almadık erkek olursa teyzesinden bi ışıklı ayakkabısı var tabi büyüyünce giyecek onu sonra birisi küvet kova maşrafa hediye etti...biz şanslıyız bütün büyük eşyalarını iki teyzesi alacak mobilya v.s. yiğenlerimin eski araba pusetlerini de verecekler ufak tefek beğendiğim şeyleri de ben seçeceğim hastahane çıkışı bikaç zıbın v.s. bir de başka bir yerden ekstra beşik ve araba gelecek 2.el yani bana sadece en zor kısmı kalıyo doğurmak çok korkuyorum çok bildiğiniz gibi değil
Sağol canım seninde hayırli olsun sağlıkla doğsunmerhaba canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin büyük eşyalar hallolmus ne güzel benimde oğlumdan kalanlar var büyük eşya alma derdim yok bende normalden korktum sezeryan oldum ilkinde şimdide sezeryan olcak
hakkımızda hayırlısı artık canım bi şekilde dogacaklar benim mecbur yine sezeryan :)Sağol canım seninde hayırli olsun sağlıkla doğsunevet halloldu şükür sıpa baya kısmetli maşallah bende korkumdan acaba sezeryan mı yapsam diyorm ama çevremde herkes normal yap diyo daha sağlıklı diyo bende biliyorum ama işin açığı izledikçe gözüm de korkuyo normalden ama sezeryanda da göbek kalıyo 8 kat dikiş falan o da korkutuyo çok kararsızım
Haklısın aslında günleri gelince mecbur bi şekilde doğacaklar sıpalar :)hakkımızda hayırlısı artık canım bi şekilde dogacaklar benim mecbur yine sezeryan :)
Tşk ederim cnm benimHepsi de cok güzeller, güle güle kullansın yavrucuk
Süper canım yeni ciciler bayıldım :) Dikişte yapıyorsun ne güzel :)Bunuda babynestten artan kumaşla yaptım minder gibi bişey yorganada benzedi yere falan yatırırsam yada oturmaya başlayınca altına kullanırım diye düşündüm yada alt açmada olabilir, kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?