- Konu Sahibi Homely_angel
Cok şıkmış, güle güle kullanın .Kızlar bebek arabamızı aldık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şıkmış, güle güle kullanın .Kızlar bebek arabamızı aldık :)
Güle güle kullanın canım çok tatlı :)Kızlar bebek arabamızı aldık :)
tsk ederim cnm babannemden kalan antika degerinde bi makina var oyle cok alengilli seyler değil ama düz dikişle yapılabilecek seyleri yapmaya calısıyorum cnm :)Süper canım yeni ciciler bayıldım :) Dikişte yapıyorsun ne güzel :)
hayırlı olsun cnm cok güzel bende cok beğeniyorum bunu sorması ayıp ne kadara aldın bi mahsuru yoksa :)Kızlar bebek arabamızı aldık :)
Vauv güzel görünüyor baya hayırlı olsun Güle güle kullanın inşallahKızlar bebek arabamızı aldık :)
Cok şıkmış, güle güle kullanın .
Güle güle kullanın canım çok tatlı :)
hayırlı olsun cnm cok güzel bende cok beğeniyorum bunu sorması ayıp ne kadara aldın bi mahsuru yoksa :)
Teşekkür ederim kızlar:) ben yurtdısındayım. Bu ikili set bana 1000 Euro ya geldi yaklaşıkVauv güzel görünüyor baya hayırlı olsun Güle güle kullanın inşallah
Yeni cicilerimiz
Bunuda babynestten artan kumaşla yaptım minder gibi bişey yorganada benzedi yere falan yatırırsam yada oturmaya başlayınca altına kullanırım diye düşündüm yada alt açmada olabilir, kafamda deli sorular
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullansın bebişler :) hepsi birbirinden güzel maşallahKızlar bebek arabamızı aldık :)
tesekkür ederiz cnm :)hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullansın bebişler :) hepsi birbirinden güzel maşallah
tsk ederim güle güle kullanın cnm :)Teşekkür ederim kızlar:) ben yurtdısındayım. Bu ikili set bana 1000 Euro ya geldi yaklaşık
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın bebişle :)Eki Görüntüle 2049585
İlk minik alışverişim geldi kızlar ama daha bir çok biberonu filan gelmedi şimdilik ilk siftahı yaptık biz :)
Güle güle kullanın canımEki Görüntüle 2049585
İlk minik alışverişim geldi kızlar ama daha bir çok biberonu filan gelmedi şimdilik ilk siftahı yaptık biz :)
Evet canım çok iyi bir fiyat sizin için maalesef Tr çok pahalı oluyorTeşekkür ederim kızlar:) ben yurtdısındayım. Bu ikili set bana 1000 Euro ya geldi yaklaşık
Hayırlı olsun canım Güle güle kullanın bebişinleEki Görüntüle 2049585
Öyle canım haklısınEvet canım çok iyi bir fiyat sizin için maalesef Tr çok pahalı oluyor
I love dad yazandan bende aldım :) güle güle giysin bebişin.. ben de çoğunluk 56 alıyorum hep, 50 beden için son ayı beklicem bebişin kilo boyuna göre alırım diyorum.. evet kış bebekleri olacakları için kalın seylerde almamız gerekir bencedeKızlar merhaba sonunda kızıma alış veriş yaptım :) başlangıç olarak 2/4 ay ve 4/6 aylık aldım 4/6 aylık bana küçük bile geldi 3 aylıkken vs giyer diye yanlış seçim mi yaptım bilmiyorum başka neler alacağım kafam karışık kıs bebeği de olacağı icin polar tulum vs mi alsam dedim Yen'i doğan seti de pek almak istemiyorum fikirlerinize açığım gelelim bizim cicilere
cok güzeller güzel günlerde kullansın kuzucuk :)Kızlar merhaba sonunda kızıma alış veriş yaptım :) başlangıç olarak 2/4 ay ve 4/6 aylık aldım 4/6 aylık bana küçük bile geldi 3 aylıkken vs giyer diye yanlış seçim mi yaptım bilmiyorum başka neler alacağım kafam karışık kıs bebeği de olacağı icin polar tulum vs mi alsam dedim Yen'i doğan seti de pek almak istemiyorum fikirlerinize açığım gelelim bizim cicilere
hayırlı olsun güle güle kullansın kuzucuk :)Eki Görüntüle 2049585
canım kaç metre kumaş kullandın? ne kadar elyaf? bir de yapılışına netten mi baktın yoksa kendin göz kararı mı yaptın? ben de az çok dikiş biliyorum daha önce nevresim takımı filan diktim kendimize ama şu an bi enerji ve vakit bulsam yapmak istiyorum el emeği şeyler bebeğim için.Kızlar babynest yaptim oglusuma