• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat bebeklerinin cicileri...

Cok şıkmış, güle güle kullanın .

Güle güle kullanın canım çok tatlı :)

hayırlı olsun cnm cok güzel bende cok beğeniyorum bunu sorması ayıp ne kadara aldın bi mahsuru yoksa :)

Vauv güzel görünüyor baya hayırlı olsun Güle güle kullanın inşallah
Teşekkür ederim kızlar:) ben yurtdısındayım. Bu ikili set bana 1000 Euro ya geldi yaklaşık

Yeni cicilerimiz

Bunuda babynestten artan kumaşla yaptım minder gibi bişey yorganada benzedi yere falan yatırırsam yada oturmaya başlayınca altına kullanırım diye düşündüm yada alt açmada olabilir, kafamda deli sorular :işsiz:

Kızlar bebek arabamızı aldık :)
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullansın bebişler :) hepsi birbirinden güzel maşallah

IMG-20170926-WA0030.jpeg

İlk minik alışverişim geldi kızlar ama daha bir çok biberonu filan gelmedi şimdilik ilk siftahı yaptık biz :)

Kızlar merhaba sonunda kızıma alış veriş yaptım :) başlangıç olarak 2/4 ay ve 4/6 aylık aldım 4/6 aylık bana küçük bile geldi 3 aylıkken vs giyer diye yanlış seçim mi yaptım bilmiyorum başka neler alacağım kafam karışık kıs bebeği de olacağı icin polar tulum vs mi alsam dedim Yen'i doğan seti de pek almak istemiyorum fikirlerinize açığım gelelim bizim cicilere

Eklentiler

• IMG_4681.JPG
    IMG_4681.JPG
    39,4 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_4682.JPG
    IMG_4682.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_4684.JPG
    IMG_4684.JPG
    51,9 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_4686.JPG
    IMG_4686.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar merhaba sonunda kızıma alış veriş yaptım :) başlangıç olarak 2/4 ay ve 4/6 aylık aldım 4/6 aylık bana küçük bile geldi 3 aylıkken vs giyer diye yanlış seçim mi yaptım bilmiyorum başka neler alacağım kafam karışık kıs bebeği de olacağı icin polar tulum vs mi alsam dedim Yen'i doğan seti de pek almak istemiyorum fikirlerinize açığım gelelim bizim cicilere
I love dad yazandan bende aldım :) güle güle giysin bebişin.. ben de çoğunluk 56 alıyorum hep, 50 beden için son ayı beklicem bebişin kilo boyuna göre alırım diyorum.. evet kış bebekleri olacakları için kalın seylerde almamız gerekir bencede

cok güzeller güzel günlerde kullansın kuzucuk :)

Kızlar babynest yaptim oglusuma :KK66:
canım kaç metre kumaş kullandın? ne kadar elyaf? bir de yapılışına netten mi baktın yoksa kendin göz kararı mı yaptın? ben de az çok dikiş biliyorum daha önce nevresim takımı filan diktim kendimize ama şu an bi enerji ve vakit bulsam yapmak istiyorum el emeği şeyler bebeğim için.

Back