2018 Şubat bebeklerinin cicileri...

o zaman öyle bakayım battaniye ayrı alırım
BEN AYRI ALDIM BATTANİYESİNİ.
AMA BİR TANEDE HASTANE ÇIKIŞI ALDIM 10 LU SET ONDADA VARDI BATTANİYE ZATEN
EĞER BURSALIYSAN GİT ÖZLEM BEBENİN TOIPTANCISINA . HEM KREDİ KARTIDA GEÇERLİ. İLKİNDE 500 TLLIK ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIK BİRDE İNDİRİM YAPTILAR. AMA DIŞARDA YAPSAK O ALIŞVERİŞİ 700 TL TUTUYORDU

oğlumdan kalan penye battaniyeler var kalın iki tane battaniye alayım diyorum ben izmirdeyim canım Kemeraltına bakarım bende orda hesaplı oluyo öyle şeyler

bak böyle battaniye alayım diyorum üstüne adlarını işlerim evde güzel olmaz mı

Eklentiler

• images.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 117
benim oğlumdan kalan bir dünya zıbın çıt çıt kıyafet var ,5 li ciciş bir takım alırım ama başka bir şey almam bir dünya dağıtmama rağmen bir o kadar daha var , kız olacağını öğrenince annem çileki elbiselerden almış bayramlığımız da hazır tamam yeter

bak böyle battaniye alayım diyorum üstüne adlarını işlerim evde güzel olmaz mı
Ben yapmıştım kizima ve arkafaslarima güzel oluyor bebek arabasında falan da hafif ve kullanışlı cnm üzerine yazılan taşlar hazır var zaten utuyle yapışıyor yapmak hem kolay hem zevkli :)

Ben yapmıştım kizima ve arkafaslarima güzel oluyor bebek arabasında falan da hafif ve kullanışlı cnm üzerine yazılan taşlar hazır var zaten utuyle yapışıyor yapmak hem kolay hem zevkli :)
Bende alayım malzemeleri o zaman kapı süsü için malzeme almaya gidince onada bakayım Ayy ne güzel heyecanlar başladı bebişlere hazırlıklar falan

Ben pastel renkleri daha çok seviyorum açık olan çok güzel ama oburude pek bi tatliymis ikisine aynı mi almayi düşünüyorsun kuzum :)
kararsız kaldim canım ya etrafimdakiler aynı alma diyo çünkü tek yumurta ikizi çok benzer birbirine karıştırırsin diyorlar :) başka bi model beğendim şimdi bak onun resmini atayım

Ya bizim çocuk odamız yok maalesef ama yatak odamızın kapısına bişeyler yaparım belki oğlum ve kızımın ismiyle ne olcak değil mi :)

Ben pastel renkleri daha çok seviyorum açık olan çok güzel ama oburude pek bi tatliymis ikisine aynı mi almayi düşünüyorsun kuzum :)
reklam olmasın diye sayfanın adı yazan yerleri boyadım bu hoşuma gitti bunun bide pembesi var

Eklentiler

• 20170820_112830.png
    336 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…