- 28 Haziran 2017
- 108
- 61
- 48
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
BEN AYRI ALDIM BATTANİYESİNİ.o zaman öyle bakayım battaniye ayrı alırım
oğlumdan kalan penye battaniyeler var kalın iki tane battaniye alayım diyorum ben izmirdeyim canım Kemeraltına bakarım bende orda hesaplı oluyo öyle şeylerBEN AYRI ALDIM BATTANİYESİNİ.
AMA BİR TANEDE HASTANE ÇIKIŞI ALDIM 10 LU SET ONDADA VARDI BATTANİYE ZATEN
EĞER BURSALIYSAN GİT ÖZLEM BEBENİN TOIPTANCISINA . HEM KREDİ KARTIDA GEÇERLİ. İLKİNDE 500 TLLIK ALIŞVERİŞ YAPMIŞTIK BİRDE İNDİRİM YAPTILAR. AMA DIŞARDA YAPSAK O ALIŞVERİŞİ 700 TL TUTUYORDU
ilk gebelikte oğlumun mobilya hariç herseyini ilk 4 ayda tamamlamistim bunda daha başlamadım almaya cinsiyette belli oldu ama bi kısmet olmadı bişey almakKimseler daha bişey almamış
Eki Görüntüle 2027963 Eki Görüntüle 2027964 kızlar sizce hangi hastane cikisi daha güzel yavaş yavaş fikir edinmek için bakıyorum
Bende onu çok beğendim canım senin kızada böyle süslü süslü alır giydirirsin artık :)Güpürlü olanı çok beğendim canım kızı öğrenince alıcı gözüyle bakıyorum artık :))
Ben pastel renkleri daha çok seviyorum açık olan çok güzel ama oburude pek bi tatliymis ikisine aynı mi almayi düşünüyorsun kuzum :)Eki Görüntüle 2027963 Eki Görüntüle 2027964 kızlar sizce hangi hastane cikisi daha güzel yavaş yavaş fikir edinmek için bakıyorum
Gule güle kullansin inşallah çok güzel :)Eki Görüntüle 2028551 Biz biraz aceleci davrandık, salonda yatması için beşiğini aldık.
Ben yapmıştım kizima ve arkafaslarima güzel oluyor bebek arabasında falan da hafif ve kullanışlı cnm üzerine yazılan taşlar hazır var zaten utuyle yapışıyor yapmak hem kolay hem zevkli :)bak böyle battaniye alayım diyorum üstüne adlarını işlerim evde güzel olmaz mı
Bende alayım malzemeleri o zaman kapı süsü için malzeme almaya gidince onada bakayım Ayy ne güzel heyecanlar başladı bebişlere hazırlıklar falanBen yapmıştım kizima ve arkafaslarima güzel oluyor bebek arabasında falan da hafif ve kullanışlı cnm üzerine yazılan taşlar hazır var zaten utuyle yapışıyor yapmak hem kolay hem zevkli :)
kararsız kaldim canım ya etrafimdakiler aynı alma diyo çünkü tek yumurta ikizi çok benzer birbirine karıştırırsin diyorlar :) başka bi model beğendim şimdi bak onun resmini atayımBen pastel renkleri daha çok seviyorum açık olan çok güzel ama oburude pek bi tatliymis ikisine aynı mi almayi düşünüyorsun kuzum :)
reklam olmasın diye sayfanın adı yazan yerleri boyadım bu hoşuma gitti bunun bide pembesi varBen pastel renkleri daha çok seviyorum açık olan çok güzel ama oburude pek bi tatliymis ikisine aynı mi almayi düşünüyorsun kuzum :)
Yap canım valla güzel oluyoYa bizim çocuk odamız yok maalesef ama yatak odamızın kapısına bişeyler yaparım belki oğlum ve kızımın ismiyle ne olcak değil mi :)
bu renk te cok guzel pastelll renkler hos oluyorreklam olmasın diye sayfanın adı yazan yerleri boyadım bu hoşuma gitti bunun bide pembesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?